Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bez przesady z tą obroną - po co to komu? Grałam na uni, gdzie było pz z obrony i każdy latał na wszystko bo byl zysk, a jakżeby inaczej. moja obrona składała się z duzej i małej powłoki i mimo młodej uni, sury średnio 10kk, DT 200-300 i satelil srednio 1,5k i nikt nigdy nie poleciał, a top miałam niskie więc śmiało mogli sobioe farmę zrobić ze mnie PS. @Starrk waszka z libry się powinna/powinien wypowiedzieć n/t opłacalności rakietowania i farmienia sury - ma w tym chyba najwieksze doświadczeni…
-
Cytat od Puck: „Czy była by możliwość aby emigranci ze "słabszych" uni mogli wybrać starsze uni niż docelowe. Np. docelowe mam Virgo, ale chciałbym U68 lub Quantum (#pdk) ” Ludzie nawet nie zwrócili uwagi, że jesteś CHYBA (??) jedyną osobą która chciałaby iść na starszą unię na której miałbyś jednak dużo ciężej! Nie wiem ile masz punktów i na jakiej uni grasz - wnioskuję tylko i wyłącznie po poście jaki napisałeś A co do fuzji międzynarodowej to myślę, że nic nie jest niemożliwe @ciap przez te k…
-
Cytat od Art: „Myślę, że cała sprawa powinna zamknąć się w październiku. ” Ale tego roku? Fajnie, że chociaż mniej więcej można oczekiwać już fuzji. Bo jednak jest różnica między "niedługo" a "w październiku" w w czasie ogejmowym słowo 'niedługo' ma wiele znaczeń Cytat od Art: „Zapewniano mnie, że fuzja powinna wejść na stałe w plan życia OGame Ale nie chwaliłbym dnia... zobaczymy kiedy następna. ” Taa co 5 lat
-
@ciap a idziesz jakimś kontem na librę? Jak będziesz moim dostawcą to nie będę farmić Poza tym co jak każdy nagle zacznie mi pisać, że jest kobietą? Kogo wtedy będę złomować @Starrk to dobrze! Będzie co złomować A tak na poważnie to wiem, że ma tam konto Cytat od Starrk: „@litek. rozdzielenie lobby będzie. ” Cytat od litek.: „To po co wprowadzali lobby skoro teraz będą rozdzielać konta?? Po kiego grzyba tyle zamieszania z tym było?? ” Czyżby niemcy po kopaniu ziemniaków widelcem doszli do wniosk…
-
nie;p wywali Cie za inna losować unie, czyli rownie dobrze możesz się dostać na quantum Ciapa, ale nie naszą winą jest, że w GF są tacy geniusze którzy wymyślili lobby i brak możliwości zmiany maila. Wiesz ile osób czeka na taką możliwość, bo nie grają na jakiejś uni i chcą oddać konto bo ktoś chce tam pograć? A teraz co? "konta sobie pokasujcie my mamy to w dupie" takie myślenie tych pozal sie Boże programistów a to ich owu i inne ich "przepisy" o tym ze gracz zrzeka sie bla bla bla to sorry, r…
-
a wracając do tematu przykład taki gracz ma konta na dwóch łączących się uniach i na obu ma kupioną/zebraną anty. Musi wybrać jedno konto a drugie skasować lub zdać się na losowy przydział. Losowy przydział - okej anty pozostanie na koncie. Ale co jeśli będzie chciał skasować konto? Co z jego anty za którą musiał wydać realne pieniądze? zarówno anty jak i pieniądze pójdą w las? No sorry ale tu byłoby chamskie ze strony GF. Przy ostatniej fuzji jak się nie mylę za konta które się skasowały bo nie…
-
Niewidzialna wiadomość
Avinashi - - Błędy w grze
PostCytat od ciap: „Błąd nieprzeczytanej wiadomości został już zgłoszony. Czekamy na rozwiązanie. ” Cytat od ciap: „GF pracuje już nad rozwiązaniem problemu. ” To było w lutym a problem dalej jest aktualny... Minęło PÓŁ roku. Wprowadzono przez ten czas pierdyliard aktualizacji, poprawek, poprawek poprawek i jeszcze poprawek poprawionych poprawek a błąd dalej istnieje... Takie cuda tylko w GF Moderator kruszynka:Temat połączony już z istniejącym dotyczącym tego samego problemu
-
Ja tam bym wprowadziła okresowe badania psychiatryczne, bo widać niektórym się w dupach poprzewracało od cyferek A przed zarejestrowaniem się do gry koniecznie zgoda rodziców, psychologa i wiadomo psychiatry Ogame dla graczy to nie praca w której masz do wykorzystania 22 dni urlopu A porównywanie ogame do gry w szachy - mistrzostwo!