Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Okropnie to wygląda i to na tyle, że aż w oczy razi Żeby nie było spamu to Najtowi przetopu a obrońcy odbudowy

• Błędy zdarzają się każdemu, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Tutaj akurat gorzki ten szampan, ale PZ chociaż zebrałeś, aczkolwiek współczuję odbudowywania lam Androg lamo! Masz szczęście w nieszczęściu! Będziesz musiał nam dex po minimalu sprzedawać, żebyśmy mieli na obronę

• @zwierzak warto wpierw poszukać Cytat od Art: „Szanowni Gracze! Serwery exodus zostaną całkowicie usunięte z Lobby w poniedziałek, 10 grudnia 2018. W przypadku jakichkolwiek problemów z kontem, który powstał w trakcie fuzji, prosimy o przekazanie nam zgłoszenia maksymalnie do czwartku, 6 grudnia. Nie będziemy mogli zająć się Waszymi zgłoszeniami przesłanymi po w/w terminie, a wszelkie problemy związane z fuzją będą odrzucane po 10 grudnia. Dziękujemy za wyrozumiałość. Wasz Zespół OGame ”

• Dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie w pierwszej kolejności wyczyścić banowiczów. Ktoś po 20 latach wróci do gry? A idlakom na urlopach wysłać mail przypominający o koncie. Dać im na to miesiąc czasu. A jeśli się nie zaloguje to albo skasować konto, albo zdjąć im urlopy. Jeśli się taki gracz zaloguje, wiadomo, konto zostaje.

• Cytat od Art: „Wiem też, że były jakieś pomysły związane z samym statusem urlopu, aby ograniczyć jego używanie - coś wisiało na Origin o tym. ” Czyżby idiotyczne pomysły z ilością dni urlopu możliwego do wykorzystania? Po to jest urlop, by móc go włączyć w DOWOLNYM momencie i na tak długo, jak się chce. Ustalając limit urlopu wyeliminujecie kolejną część graczy a GF zarobku ... Widziałam kilka takich pomysłów i stwierdzam, że ci którzy wymyślają takie pomysły to najzwyklejsi "nołjalfy"

• ale 2 godziny temu nie był ani tam ani na librze dodam, że po północy też nie był aktywny... dopiero przed chwilą odświeżyłam konto i jest aktywny, więc jeśli nie wiesz, jak było to się nie wtrącaj

• Czas badań krótszy o 25% (5-8.11.2018) W sobotę @smoki udostępniła taki post, fajnie! Tyle, że już w rzeczywistości to niefajnie, bo event nie działa ; data-verified= "> Nawet na niemieckim forum nic nie ma o kolejnym evencie z badaniami... Kolejne wprowadzanie graczy w błąd?? edit: jednak naprawili

• największa bitwa acs: Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%

• Wyłapane jak już miałam iść spać i jakoś nie uśmiechało mi się siedzieć godzinę dłużej... Ale mie,ć a nie mieć 1kkk surowców przy fakcie, że już prawie nie mam nic, skłoniło mnie do lotu Obrońcy SzO - taka strata przy Twoim eko i tej ilości GS jaką posiadasz, to nie strata Pozdrowienia dla sojuszników Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.222 Lekki myśliwiec 666.666 __________…

• Zysk jakiś tam wyszedł, więc przetapiaj i lataj dalej Obrońcy SzO

• No i fajnie! Nie ma za co. Przetapiaj w MTki Obrońcy

• Cytat od gardze wami: „Zdajesz sobię z tego sprawe, ze nie ma miejsca w zadnej galaktyce od 1 do 7 na Librze? ” no nie wiem czy na g7 nie ma miejsca... Tam jest az nadto

• No to mam nadzieję, że tak jest

• a czy można zalogować się na to "drugie" konto w celu jego odświeżenia (bo nie mam anty), bez obaw o bana i/lub zgłaszania tego faktu? Bez robienia czegokolwiek na tym koncie?

• Cytat od ciap: „Cóż ja mogę Wam powiedzieć... Najchętniej napisałabym propozycję na board.origin.ogame.gameforge.com/ żeby konta z urlopem które nie logują się dłużej niż np. 3 lata a miały anty były przenoszone do "przechowalni" z której mogą wrócić na pierwotny serwer. Wszystko zostaje bez zmian (id gracza, badania, rozbudowa, flota) jedynie co ulega zmianie to kordy które są losowane od nowa. ” Może jednak @Art przekaże do GF jakąś sensowną propozycję rozwiązania "problemu" idlaków. Już kilka…

• Cytat od FILU: „Selekcja lub kasacja niebieskich i idlaków zaraz po fuzji to był by największy absurd i ftopa samej fuzji bo jaki był by sens robienia fuzji z nimi kilka dni wcześniej jak za to można było by połączyć więcej exodusów . Przy fuzji GF powinno zostawić sobie furtkę na idlaków że niby anty jest ale jeśli chodzi o fuzje niestety jedynym przejściem na docelowe jest zalogowanie się jak nie to jeszcze miesiąc dał bym im pobyć na exodusie i kasacja exodusu i kont niezalogowanych 30 dni po…

• proponowałabym zrobić jakąś selekcję z tymi idlakami i banowiczami na 20 lat ;/

• no np kermit kilka dni temu na pewno zwał sie kermit a wczoraj widziałam ze zmienił nick na jakis z tych systemowych co sa teraz nadawane odgórnie a co ciekawsze dzis juz sie nazywa kermit spowrotem

• Cytat od ciap: „Szukałam algorytmu... Nie jest docelowe - bo zmienia różnie Nie jest najstarsze konto/nick - bo zmienia różnie losowo? ” Szczerze to nawet to LOSOWO nie pasuje, bo na librze pozmieniało graczom nazwy, mimo że nie ma nikogo o takiej nazwie jaką gracz miał do tej pory