Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
PostBłędy zdarzają się każdemu, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Tutaj akurat gorzki ten szampan, ale PZ chociaż zebrałeś, aczkolwiek współczuję odbudowywania lam Androg lamo! Masz szczęście w nieszczęściu! Będziesz musiał nam dex po minimalu sprzedawać, żebyśmy mieli na obronę
-
@zwierzak warto wpierw poszukać Cytat od Art: „Szanowni Gracze! Serwery exodus zostaną całkowicie usunięte z Lobby w poniedziałek, 10 grudnia 2018. W przypadku jakichkolwiek problemów z kontem, który powstał w trakcie fuzji, prosimy o przekazanie nam zgłoszenia maksymalnie do czwartku, 6 grudnia. Nie będziemy mogli zająć się Waszymi zgłoszeniami przesłanymi po w/w terminie, a wszelkie problemy związane z fuzją będą odrzucane po 10 grudnia. Dziękujemy za wyrozumiałość. Wasz Zespół OGame ”
-
Dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie w pierwszej kolejności wyczyścić banowiczów. Ktoś po 20 latach wróci do gry? A idlakom na urlopach wysłać mail przypominający o koncie. Dać im na to miesiąc czasu. A jeśli się nie zaloguje to albo skasować konto, albo zdjąć im urlopy. Jeśli się taki gracz zaloguje, wiadomo, konto zostaje.
-
Cytat od Art: „Wiem też, że były jakieś pomysły związane z samym statusem urlopu, aby ograniczyć jego używanie - coś wisiało na Origin o tym. ” Czyżby idiotyczne pomysły z ilością dni urlopu możliwego do wykorzystania? Po to jest urlop, by móc go włączyć w DOWOLNYM momencie i na tak długo, jak się chce. Ustalając limit urlopu wyeliminujecie kolejną część graczy a GF zarobku ... Widziałam kilka takich pomysłów i stwierdzam, że ci którzy wymyślają takie pomysły to najzwyklejsi "nołjalfy"
-
Czas badań krótszy o 25% (5-8.11.2018) W sobotę @smoki udostępniła taki post, fajnie! Tyle, że już w rzeczywistości to niefajnie, bo event nie działa ; data-verified= "> Nawet na niemieckim forum nic nie ma o kolejnym evencie z badaniami... Kolejne wprowadzanie graczy w błąd?? edit: jednak naprawili
-
Wyłapane jak już miałam iść spać i jakoś nie uśmiechało mi się siedzieć godzinę dłużej... Ale mie,ć a nie mieć 1kkk surowców przy fakcie, że już prawie nie mam nic, skłoniło mnie do lotu Obrońcy SzO - taka strata przy Twoim eko i tej ilości GS jaką posiadasz, to nie strata Pozdrowienia dla sojuszników Dnia 02-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.222 Lekki myśliwiec 666.666 __________…
-
Cytat od ciap: „Cóż ja mogę Wam powiedzieć... Najchętniej napisałabym propozycję na board.origin.ogame.gameforge.com/ żeby konta z urlopem które nie logują się dłużej niż np. 3 lata a miały anty były przenoszone do "przechowalni" z której mogą wrócić na pierwotny serwer. Wszystko zostaje bez zmian (id gracza, badania, rozbudowa, flota) jedynie co ulega zmianie to kordy które są losowane od nowa. ” Może jednak @Art przekaże do GF jakąś sensowną propozycję rozwiązania "problemu" idlaków. Już kilka…
-
Cytat od FILU: „Selekcja lub kasacja niebieskich i idlaków zaraz po fuzji to był by największy absurd i ftopa samej fuzji bo jaki był by sens robienia fuzji z nimi kilka dni wcześniej jak za to można było by połączyć więcej exodusów . Przy fuzji GF powinno zostawić sobie furtkę na idlaków że niby anty jest ale jeśli chodzi o fuzje niestety jedynym przejściem na docelowe jest zalogowanie się jak nie to jeszcze miesiąc dał bym im pobyć na exodusie i kasacja exodusu i kont niezalogowanych 30 dni po…