Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od asherl: „No i fajnie. Obyś częściej schodził z urlopu ” Już i tak pustki straszne to co będzie jak częściej będzie grać Graty i przetapiaj - jeszcze go dobijesz
-
gratulacje! Zasłużone top zwłaszcza dla Obiego, bo "wylatał" w końcu Starrk, cóż poradzić... taka gra... nie warto robić nic na ostatni moment. Powodzenia jednak w dalszym klepaniu eko!
-
Cytat od ciap: „Cytat od bERN: „A gdy kupuję deuter od kogoś kto jest niżej i nie wiem o tym, że on kupił od kogoś drożej lub przemielił w handlarzu to ja dostaję bana? ” Bana nie, nakaz odsyłki. ” Czyli rozumiem, że jak ktoś się spushuje w sposób opisany wyżej, i GO to jakimś cudem wykryje to w najgorszym przypadku taki osobnik odeśle surowce bez poniesienia konsekwencji taaa? W rzeczywistości będzie tak, że będzie ALBO i ban i odsyłka ALBO nic, bo GO nic nie wykryje
-
Cytat od Avinashi: „Ano widzisz czyli po handlu po 2,5-1,5 w przypadku indywidualnej interpretacji GO będę stratna albo 25kk deuteru który musiałabym oddać albo 75kk metalu lub 50kk kryształu które to musiałabym dosłać. no wiec dalej jestem w czarnej murzynskiej... ” No to przeczytaj raz jeszcze co napisałam. Cytat od buleon: „Oddać. Nie dać. Oddać. Czyli zwrócić coś, co wcześniej dostałaś. Przywrócić stan sprzed handlu, wymazać próbę pushu dokonaną przez konto słabsze. ” A wymazać próbę pushu P…
-
Cytat od buleon: „Cytat od bocieek: „I tak widzisz jakiegoś flotowca który tu na to narzeka? ” Choćby Avinashi. ” nie ma to jak wyrwanie kontekstu z dupy. znów brawo Ty - masz nade mną pod tym względem przewagę... narzekam gdzieś na wprowadzenie stałego przelicznika? Ano NIE. Stwierdzam jedynie, że jeśli wprowadzić stały przelicznik to na poziomie 2,5-1,5-1 i będzie cacy, a flociarz nie będzie mógł aż tak narzekać. Bo przel 3-2-1 uderzy ostro po kieszeni flotowca a ekowiec będzie skakał ponad ch…
-
Tylko powiedz mi cos... Zrobilam handel z graczem. Po jak dla mnie jedynym normalnym kursie 2.5 1.5. Uznajmy ze jest to juz minimal, ale do tej pory byl srednim przelicznikiem. gracz dostarczyl mi deuter a ja jemu surowce zamienne. Nagle dostaje wiadomosc od GO ze to byl trefny deuter i musze doplacic albo odeslac deuter. Doplace GO no okej. Ale tu jestem stratna o te 0.5 na kazdym surowcu i nie chodzi tu nawet o fakt wymiany potem tego deuteru u handlarza bo Ty patrzysz na to przez jego pryzmat…
-
Cytat od asherl: „ciekawi mnie jedna rzecz, jezeli X kupi 100kk po 1.6 od Y, a potem kolejne 100kk od Z tylko ze po 1.8 i sprzeda po 1.7 panu M , co wtedy ? ” wtedy go wyleco gały i wlepi dla pewnosci bana wsyztskim i wszystkim kaze odesłać taką samą ilośc sury
-
może z Twojego punktu widzenia jako słup to tak może wyglądać Rozumiem, że nie doczekam się odpowiedzi na pytanie moje zadane już kilkanaście razy. A może jestem za Yntelygentna i po prostu mój umysł nie ogarnia... Może @Art odpowie jakoś z sensem. Skoro ja, osoba nie mająca możl;iwości sprawdzenia skąd osoba sprzedająca deuter go ma, mam płacić za to, to ja dziękuję bardzo. Bo z jakiej okazji? Wiem że Ty itak tego nie zrozumiesz. Głupia ja, że w ogóle śmiem pytać dlaczego mam ponosić konsekwenc…
-
ciap ja po porstu chcę się dowiedzieć dlaczego JA mam płacić za to że ktoś sprzedał mi deuter taniej niż go kupił, a ja nie mam żadnej możliwości zweryfikowania tego. Tylko o to mi chodzi. liczby to tylko liczby. chodzi o fakt zrzucenia winy na nie winną osobę która chce po prostu tanio kupić deuter. Inna sprawa o której już mówiłam. JEsli to wejdzie w takiej formie to równie dobrze można dać stały przelicznik 3-2-1 bo ekonomy będą się bronić tym że boją się ze bana dostaną jak sprzedadzą taniej…
-
nie no poważnie? mnie oczy już bolą a klawiatura krzyczy "dość!"... Cytat od buleon: „Deuter pochodzący z darowizny/przetopu lub zakupiony drożej i sprzedawany Tobie taniej - nie. ” Proszę Cię tylko o jedno. Wytłumacz mi jak krowie na rowie, skąd do jasnej anielki ja mam wiedzieć że osobnik który chce mi sprzedać deuter nie kupił go wcześniej za wyższy przelicznik niż ten który oferuje mnie? Bo już nie wiem czy mam sobie kupić filiżankę (no bo nie mam) i z fusów wróżyć, czy iść do wróżbity macie…
-
Cytat od buleon: „Nie jest w plecy, tylko jest na zero. Byłby do przodu, gdyby handlował legalnie. ” wyjaśnij pojęcie LEGALNIE w momencie gdy kupuję deuter od kogoś oferującego mi przelicznik 2,5-1,5 kupuję go LEGALNIE i w widełkach handlu - jest cacy. ALE upierdliwe GO będące znajomym wrogiego sojuszu na prośbę znajomego zinterpretuje, że ten deuter pochodził jednak z zezłomowanej floty albo kupiony został po 2,6-1,6. no więc KTO działał NIELEGALNIE? Ja? Bo kupiłam TANIO deuter?? Dlaczego ja ma…
-
Cytat od Black Prophercy: „no ale można przecież kupić taniej żeby sprzedać drożej, skoro pisze ktoś do mnie czy chce kupić deuter on proponuje przelicznik 2;6;1;6;1 ok zgadzam się i przypuśćmy napisze osoba trzecia do mnie czy mam na sprzedaż i sam zaproponuje wyższy przelicznik to wiadomo że się zgodzę skoro moge na tym zarobić i to jest uczciwe ” wg nas tak, ale wg nowych zasad jakie chcą wprowadzić, będzie to push i Ty dostaniesz bana, a osoba która kupiła od Ciebie ten deuter po np 2,7-1,7 …
-
Cytat od buleon: „Cytat od Avinashi: „Ty serio nie rozumiesz... SUROWCE TRACĘ!! Jeśli ktoś zaoferuje mi deuter po 2,5-1,5 a nagle okaże się ze muszę do GO dosłać po 0.5 więcej metalu i kryształu to o ile przy 50kk dexu są to śmieciowe ilości o tyle przy 500kk już robi różnicę. No jasniej się chyba już nie da ” Tracisz zysk z tego handlu. Zysk z potencjalnego pushu. Czyli nie tracisz, bo deuter jest wart maksymalnie 1:2:3. ” z POTENCJALNEGO!! Chłopie ale skąd ja mam wiedzieć czy deuter który mi k…