Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 356.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dyskusje na temat
Maniak87 - - DiD Taurus
PostJesli sie nie myle to taurus juz ma 0.5 spalania prawda @ciap? Co do ss to jakis czas temu nie bylo opcji dodania do starych uni. Ale zmiana predkosci badan juz mozna. % wiekszy ze zlomu hmmm to opcja raczej dla flociarzy. To moze jeszcze cos dorzuci nasz mondrala @Angelo Di Livio zaczales temat to podaj swoja wizje na zmiany.
-
Elektrownia Fuzyjna
Postok czyli to kolejny błąd w FAQ który powinien zostać poprawiony przy zmianie prędkości albo powinno zostać dodane info o tym w FAQ. dziękuje za odpowiedz
-
Elektrownia Fuzyjna
Postczy akceleracja wszechświata ma wpływ na zużycie deu przez elektrownie fuzyjna?? Godzinny pobór deuteru przez elektrownie fuzyjną Wynik zaokrąglany jest do góry. - FPobor = 10 * Poziom * 1,1^Poziom przy tym wzorze wynik mam 1345,5 a rzeczywiste zużycie mam 9418 co jest 7 razy większe czyli tyle co eko na Tau...
-
Dyskusje na temat
Maniak87 - - DiD Taurus
PostChcesz zmienic cos w grze?? Hmmm zmien gre bo tu nie bedzie takich zmian ktore cie zadowola. Jak narazie pokazujesz tylko jakim narcyzem jestes... "Jestem najlepszy"... Nie masowa w dziale ST robi gracza najlepszym. Ale co ja wiem przeciez "slaby" jestem...
-
Lukos - Pożegnanie
Maniak87 - - DiD Taurus
PostPowodzenia w realu oraz wytrwalosci w podjetej decyzji.
-
Topraider
PostA moze jakis zamiennik istnieje?? Ktos cos?? @ciap @zefir
-
Topraider
Post@Mari czy wtyczka zaczeła ci działać??
-
Topraider
Postzobaczymy może naprawią.
-
Topraider
PostCzy ktoś jeszcze ma problem z tym dodatkiem?? nie mogę się zalogować na stronie i nie mogę eksportować raportów. ktoś coś pomoże?