Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 356.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Hintes: „Grałem jakoś zbieracz odkąd weszły klasy, nie dawno zmieniłem na odkrywcę. Robię 2x większe zyski z samych surowców co daje ekspa, do tego dochodzą jakieś statki całkiem sporo jak za darmo, przepalam na rynku za surowiec i mam 3x tyle co na zbieraczu, ale za to siedzę całe dnie i puszczam ekspedycje. Dla kogoś kto ma czas to odkrywca, dla kogoś kto jest leniwy i gra od fsa do fsa pasuje bardziej zbieracz. Chociaż wysłanie kilku eksp dziennie nie jest jakieś straszne, a prawdopo…
-
Cytat od Sobieski: „Cytat od Crvt: „Hope crawler limit removal ideas are sarcasm. That would be worse than expeditions and benefiting the top players over others, because you can't even fleet save crawlers -_-;; and the amortization is even faster, only 3 days on decent mines. Just think on what that would result in, sooner or later. As soon as there is a clear dominant force in the universe - giant fleet parked on a single planet with all the crawlers, attacking anyone who dares to build a lot …
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKostium
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKino
-
ostatnia litera
PostTIR
-
Skojarzenia v. 0.3
PostRybak
-
ostatnia litera
PostAplikacja
-
Cytat od Void: „Cytat od Avinashi: „bonus do spalania to -25% dla wszystkich statków DZIAŁA ” W takim razie dlaczego nie ustawią prawidłowego opisu? ” Za duży nakład sił potrzebny jest by to uczynić. Od grudnia wielu graczy postulowało o puszczenie info w grze o Bugu na rynku... Do tej pory nie dało się tego zrobić... Ale info o ankiecie to się da puścić....
-
Cytat od Qnick: „Cytat od Maniak87: „@smoki haha ale wyczucie czasu... Brawo ” dwa zdania tłumaczone dwa dni. Pewnie oficjalne stanowisko GF to cały akapit to trochę poczekamy na tłumaczenie. Czy ograniczenie ilości surowców do 20 mln wpływa na duplikowaną surkę? ” Tak wpływa, musisz zrobić 2x więcej tranzakcji