Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 356.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ok moze nie zmienia ale jest ogromna roznica w wydobyciu deu. Co do kopalni juz pisalem wczesniej sugerowalem sie czesiownika poradnikiem dlatego takie poziomy kopalni. Moj pomysl na gre byl taki by badanie szlo non stop a miedzy badaniami budowc kopalnie. Nie uzywalem do tej pory zadnego skryptu. W excela mialem tylko sume wydobycia i sumarycznie budynki i badania wpisane. Czy jest szansa uratowac to konto?? Bo wydaje mi sie ze nie ma sensu porzucac planet?? I jaka obrone warto miec?? Mam elekt…
-
Cytat od chemikos: „W Excelu? Najlepiej najpierw wynik przedstaw w dniach. Potem na podstawie ilości dni policzysz ile będzie tygodni i ile dni. Taki wynik możesz przedstawić w kilku komórkach albo pokombinować z łączeniem tekstów. ” Wynik wyszedl mi chyba ok. Szpiegi 15 poziom. 5, cos tam cos tam. Widzialem u ciebie w excelu ze pokazuje dni godziny i chyba minuty.. w jednej komorce
-
Cytat od chemikos: „ZAOKR.DO.CAŁK(B*3600*(M+K)/(1000*(L+1))/S) wynik jest w sekundach B - bonus (1 lub 0,75 lub 0,5625) M+K - suma metalu i kryształu wydana na badanie L - suma laboratoriów w MSBN S - speed eko ” Pytania: * od czego zalezy bonus?? * Nie zaleznie od badania uzywa sie tylko metalu i krysztal?? @ciap Na tych wzorach bazuje i nie zgadza mi sie dlatego pytalem chemikosa. Pytalem juz wczesniej o wzory. Lecz te wzory sa srednio opisane.
-
Cytat od chemikos: „Możesz też zerknąć do tego tematu: Arkusz liczący wydobycie i amortyzację ” mam problem z pobraniem tego arkusza jakieś pomysły?? pojawia mi się coś takiego "Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia Serwer megawrzuta.pl wysłał nieprawidłową odpowiedź. - Uruchom Diagnostykę sieci systemu Windows. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR "
-
Gratki dziqsy Obroncy SzO.
-
Gratulacje dziki wkoncu kamper w reckach. Nocne skany oraz zlomowanie 200dt sie skoncza :)) Obroncy SzO! Aa zapomnialem dziki nie przetapiaj starczy Ci latajek
-
Cytat od ciap: „Cytat od Juva: „Ciap, może Ty stwórz taki poradnik :DDD ” Proszę się nie nabijać! Może kiedyś posklejam swoje posty np. ten. @Maniak87 Poradnik krytykuję od 6-7 lat więc nie 12 lat doświadczenia. ” @ciap Moze i krytykujesz ale mi chodzilo o granie w ogame a grasz juz 12 lat z tego co czytalem. Liczy sie czas spedzony przy grze.