Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 356.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
top 1 acs procent zacny. Obroncy oraz Atakierom
-
Cytat od kmlody84: „@Maniak87 ja bym się nie spodziewał, że tak szybko z idlakami pójdzie, ale chciałbym być pozytywnie zaskoczony ” czytałeś co @Art napisał.. jak w Hiszpanii pójdzie to zaraz będą wszędzie to wprowadzać. a co do ankiety to była mowa że zaraz jak się uporają z urlopami.. wiec może niebawem się coś ruszy.
-
Cytat od bobro: „Cytat od Maniak87: „skoro pisaliśmy się na takie uni bez złomu z obrony to fajnie by było żeby tak zostało ” U nas podobnie, tylko w drugą stronę Straciliśmy coś, bez czego nam się ciężko przestawić. Nie zależy mi jednak na graniu samemu ” Ok nie zalezy.... Ale cie to czeka szybciej ze zlomem z obrony niz bez zlomu. Argumentujecie swoj wybor zlomu z obrony tym ze bunkry rosna i nic nie da sie zrobic.... To po co komu ACS?? Cytat od Matek85: „Względem starego taurusa to ekowcy do…
-
Ożywi może na kilka miesięcy a potem kaplica, pustynia.... jak tam wolicie nazywać... Uni umrze jak każde ze złomem z obrony, a tą decyzją przyspieszymy to. Dla osób grających na uni ze złomem z obrony od początku... będzie im łatwiej bo wiedzą jak i co i kiedy robić.... a dla nas graczy grających kilka lat bez takiej opcji (od początku swojej gry) albo kto w ogolę takiego czegoś nie zaznał będzie to strzał w kolano... świat wywróci się do góry nogami..... nauczyć się nowego stylu gry będzie cię…
-
Wydaje mi sie że lepszym rozwiazaniem byłoby wykorzystać jakąs z istniejacych tech. I dodac do niej % co by z każdym poziomem tej tech. rosła pojemność recków.