Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 356.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
akcji panowie, rutyna zabija i tu efek Obroncy jesli tak owe bedzie. Taurus sie rozkreca.
-
Taaa żywsze bo flociarz wleci wszedzie.... Dla ekowcow to bedzie rozwalanie satek a zwłaszcza teraz gdy pozycja 15 jest dostepna do przenosin. Ze spokojnego uni przeistoczy sie w nolife uni... Każdy ekowiec bedzie musial non stop sie pilnować. Złom z obrony ukłon w kierunku flociarzy, a co dla ekowców? Tylko nie piszcie że my mamy eko x7..... To akurat plus dla obu stron.
-
top 1 ACS Zysk mega jak na to uni. Wielkie dla atakierów na nocne igraszki. Obrońcy
-
Ekspedycja
PostOd 4 dni puszczam ekspedycje zebralem okolo 50k anty i 5k to byl max musi miec znaczenie sklad floty wiec moje pytanie jaki byl sklad? Poradnik przeczytalem kilka razy ..
-
Ekspedycja
PostAha super @ciap ja z eventu 3,5k udalo mi sie ustrzelic... Chodzi mi jaki sklad slac by trafiac powyzej 10k anty
-
Ekspedycja
PostPytanie dotyczace ekspedycji. Oram ekspedycje jak prawdziwy farmer... 6 - 7 fal... 3,5k anty to max ... Spogladam na rekordy u68 a tam ludzie robia po 15k . Dobra niech mi ktos to jasno wytlumaczy prosze jak oni to robia? U mnie sklad 417dt i 1ss.
-
Moons co godzinę
Maniak87 - - Błędy w grze
PostNie jestes jedyny, mam to samo.