Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Void: „Wtedy codziennie będę musiał wpisywać dane logowania, to bez sensu. ” Przy załączaniu urlopu skorzystaj z trybu incognito przeglądarki... domyślnie ma on wyłączoną funkcje autouzupełniania.

• Wersja 7.x - dyskusja

wampek - - Porozmawiajmy o OGame

Myślicie, że kiedyś w końcu uda im się naprawić tą grę?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Ruda: „Echhh w takim razie proszę opiszcie problemy w dziale zgłoszeń błędów. Prościej będzie takie informacje przekazywać osobom z góry ” Myślę, że nie warto już nic zgłaszać... po co się przekonywać, do czego jeszcze są zdolni?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Avinashi: „Ja tam myślę, że to wina tej obsuwy jaką mieli w poniedziałek. Miało być na spokojnie 3 godziny. A tu sprawa się rypła i było pół godziny Dodam jeszcze tylko, że blokada wtedy była pierwotnie aktywna do 10,00 a potem przedłużona po kilku-kilkunastu minutach do 11,30 ” Patche są tworzone w środowisku testowym... podczas przerwy technicznej są jedynie wgrywane. Teoretycznie więc poniedziałkowe problemy nie powinny mieć wpływu na jakość poprawki. No chyba że nie wszystko się wgr…

• Która klasa na start?

wampek - - Zadawanie pytań

Cytat od CHAOS: „A jakieś głębsze przemyślenia, statystyki? Co z bonusem wydobywczym u zbieracza? Jaki woływ ma binus ekspedycji u odkrywcy? I tak dalej. ” Poczytaj trochę forum... ten temat jest tu wałkowany od grudnia.

• Wersja 7.x - dyskusja

Standardowo mimo że już niedługo południe, brak jakiegokolwiek sprostowania ze strony teamu... jak zwykle chowanie głowy w piasek.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Avinashi: „Edit: o 7.45 zauważyłam, że aktywowali blokadę ataków - brawo oni ” Może to jak z eventem na anty? Niby od północy, a jednak od 3 dopiero. Nasz team ewidentnie nie potrafi zsynchronizować zegarków ze swoim szefostwem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Abstrahując już od tego co w Ogame jest darmowe, a co nie, oraz co tak naprawdę kupujemy w postaci antymaterii, oraz czy ewentualny pozew miałby sens (nie przypominam sobie by na forum był jakiś prawnik, a prowadzenie takich dyskusji na oko za dużo do tematu nie wnosi), to moim zdaniem nawet osoby sceptycznie podchodzące do takich działań w ostateczności powinny być zadowolone. W większości przypadków przecież zazwyczaj prowadzi to do ogólnego polepszenia stosunku usługodawcy do klienta... w pew…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Namaste: „W mojej wypowiedzi chodziło o proste, metaforyczne zobrazowanie absurdu, a nie o sam problem ” A ja zwróciłem uwagę na fakt, że pod zjawisko "absurdu" podciągnąłeś również sytuacje, gdy pretensja klienta jest uzasadniona. Każdy ma prawo sam indywidualnie ocenić, czy jego ciężko zarobione pieniądze zostały wydane na produkt który spodziewał się otrzymać, czy też został nabity w butelkę. Inna osoba może mieć odmienne zdanie, ale niech lepiej pilnuje własnego portfela, zamiast na…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Namaste: „Równie dobrze można pójść na cepeena i pozwać kasjerkę, bo sos salsa w hotdogu jest tak ostry ” Problem jest nie wtedy gdy sos jest za ostry, ale wówczas gdy jest spleśniały.

• START SERWERA - ŻADNYCH ZASAD

wampek - - Gra

A czym taki serwer by się w praktyce różnił od obecnie istniejących?

• A czy to czasem przy ustalaniu parametrów nowego uni, nie są brane pod uwagę również wyniki ankiet z innych krajów?

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

kot

• Cytat od TakiOwaki: „Rozumiem kolega odkrywca? Wspomniałem o klasie, bo temat jako tako dotyczy klasy odkrywcy właśnie - a moja odpowiedź dotyczy offtopu zapoczątkowanego przez panią siupej modejatoj ” Jeśli chcesz udowodnić, że uzyskałeś więcej od niej to wrzuć raport z okresu gdy nie obowiązywał event na anty... proste.

• To nie do końca wiadomo o co Ci chodzi... wszystkie klasy zyskują na ekspedycjach tyle samo anty.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Zauważyliście, że nie ma wydarzenia bonus -25% skrócenia badań dla wszystkich już od dawna chyba od kilku miesięcy. Pytanie czy tego już nie będzie ze względu na przyśpieszenie badań na x 14? ” Nie ma ze względów technicznych (a to ci niespodzianka). Coś im przestało działać

• Event był.

• Rekordy Uniwersum Xanthus

wampek - - DiD Xanthus

Wynik ekspedycji [X:X:]16.04.2020 15:38:15 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 49.875.000 Kryształ. wampek[Piraci]

• Błąd z wywalaniem do lobby został zgłoszony, ale Art stwierdził sobie, że potrzebuje konkretów co do okoliczności pojawiania się problemu. Niestety nikt z nas nie ma dostępu do logów serwera, więc nie jesteśmy w stanie mu takowych danych dostarczyć.

• Skojarzenia v. 0.3

wampek - - Spam

środek antybakteryjny