Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 698.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avinashi: „Ja tam myślę, że to wina tej obsuwy jaką mieli w poniedziałek. Miało być na spokojnie 3 godziny. A tu sprawa się rypła i było pół godziny Dodam jeszcze tylko, że blokada wtedy była pierwotnie aktywna do 10,00 a potem przedłużona po kilku-kilkunastu minutach do 11,30 ” Patche są tworzone w środowisku testowym... podczas przerwy technicznej są jedynie wgrywane. Teoretycznie więc poniedziałkowe problemy nie powinny mieć wpływu na jakość poprawki. No chyba że nie wszystko się wgr…
-
Cytat od CHAOS: „A jakieś głębsze przemyślenia, statystyki? Co z bonusem wydobywczym u zbieracza? Jaki woływ ma binus ekspedycji u odkrywcy? I tak dalej. ” Poczytaj trochę forum... ten temat jest tu wałkowany od grudnia.
-
Abstrahując już od tego co w Ogame jest darmowe, a co nie, oraz co tak naprawdę kupujemy w postaci antymaterii, oraz czy ewentualny pozew miałby sens (nie przypominam sobie by na forum był jakiś prawnik, a prowadzenie takich dyskusji na oko za dużo do tematu nie wnosi), to moim zdaniem nawet osoby sceptycznie podchodzące do takich działań w ostateczności powinny być zadowolone. W większości przypadków przecież zazwyczaj prowadzi to do ogólnego polepszenia stosunku usługodawcy do klienta... w pew…
-
Cytat od Namaste: „W mojej wypowiedzi chodziło o proste, metaforyczne zobrazowanie absurdu, a nie o sam problem ” A ja zwróciłem uwagę na fakt, że pod zjawisko "absurdu" podciągnąłeś również sytuacje, gdy pretensja klienta jest uzasadniona. Każdy ma prawo sam indywidualnie ocenić, czy jego ciężko zarobione pieniądze zostały wydane na produkt który spodziewał się otrzymać, czy też został nabity w butelkę. Inna osoba może mieć odmienne zdanie, ale niech lepiej pilnuje własnego portfela, zamiast na…
-
A czym taki serwer by się w praktyce różnił od obecnie istniejących?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkot
-
Cytat od TakiOwaki: „Rozumiem kolega odkrywca? Wspomniałem o klasie, bo temat jako tako dotyczy klasy odkrywcy właśnie - a moja odpowiedź dotyczy offtopu zapoczątkowanego przez panią siupej modejatoj ” Jeśli chcesz udowodnić, że uzyskałeś więcej od niej to wrzuć raport z okresu gdy nie obowiązywał event na anty... proste.
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
wampek - - DiD Xanthus
PostWynik ekspedycji [X:X:]16.04.2020 15:38:15 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 49.875.000 Kryształ. wampek[Piraci]
-
Skojarzenia v. 0.3
Postśrodek antybakteryjny