Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
blokers [WarriorS] vs. kal2103 ~ 4200.67% - 5109.71% - 1316.08% Hattrick
asherl - - Starcia Libra
Postco za pusher !! chyba juz wyczerpales surowce ze swoich kont ?? niech passa trwa , gratulacje bloki
-
Ho ho i cyk dwojeczka Graty ekipie, szybko poszło Marys to fajny dzionek ci wyszedł
-
Ulubieniec w reckach Graty panowie ciśnienie ostro!!
-
oh yea , smaczny kąsek , grube ciasto , duzo sera - najlepiej gratulacje masz co przetapiac
-
propozycja zwiększenia złomu
asherl - - DiD Yildun
PostCytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „Ta ankieta to tylko dla zarejestrowanych na uni czy jest dostepna gdzies dla wszystkich? ” Zarejestrowanych i każdy ma swój link ” A czy ten link mozna podeslac komus na inne uni? ” dopiero 20 a Ty juz na podwojnym gazie ankieta dotyczy tylko graczy z uni, ktora chce zmian
-
Kto gra?
asherl - - DiD Himalia
PostZ racji że serwer pełny ma być otwarty drugi, o takich samych parametrach.
-
asherl - - DiD Yildun
PostCytat od Quaker: „Gladiator przyjdą gracze z uni z Librii i co z tego . Wtedy będzie bardziej konkurencji i Ci gracze którzy są doświadczeni i którzy maja bardzo dobre floty ( TY SZCZEGOLNOSCI) bedą bardziej narażeni na ataki wtedy siła każdego gracza będzie równa i prędzej czy później dogonimy Was . Ja nie zmienie decyzji więc jestem na NIE . Inni gracze też się pewnie zgodzą ze mna Ci którzy są na NIE ” Ty chyba nie widziales flot na librze
-
asherl - - DiD Yildun
PostArt daj czas powiedzmy do przyszłego piątku na dotarcie do jak największej ilości graczy, wtedy zdecyduje większość.
-
asherl - - DiD Yildun
PostCytat od Art: „Głosów w ankiecie padło niewiele. Nie wiem czy wnika to z niechęci do wyrażania opinii czy może problem leży w innym miejscu. Jednak długi weekend nie był przyczyną słabeh ilości głosów. Aktywność na serwerze w okresie ankiety była stała i nie odbiegała w żaden sposób od dni przed jak i po ankiecie. ” Art a co szkodzi puścić ankietę jeszcze raz? Jeżeli wynik się powtórzy to będziesz w 100%pewny że Uni nie chce zmian. Patrz też pod kątem przyszłych fuzji, by nie było płaczu, że nas…
-
Rasea [Ferajna] & ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & Barry [Ferajna] & Vegi [Ferajna] vs. Luther [PUSH_1] ~1 483 524% TOP 1 ACS, TOP 2 ACS POLSKA
asherl - - Starcia Virgo
Post[ciach] szo Luther, mam nadzieje, ze bedzie. Super Moderator Ruda:offtop
-
Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL
asherl - - Starcia Libra
Postco tu duzo mowic, dwoch wielkich graczy po odpowiedniej stronie - szacunek panowie. % zacny zysk nawet jakis wyciagneliscie, Starrk podebral sporo + dok wiec pewnie doszyc szybko wroci, rude kolezanki na pewno zalatwia zsylki z miliona kont wiec raz dwa i bedzie Starkel jak nowy mam nadzieje ze po odbudowie poprawicie ten % brawo Wy !