Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Schan [WarriorS] vs. PIEKARZ [ZZL] ~ 15 389.63% + Schan [WarriorS] vs. mspiter [SaS] ~ 11 283.39%
asherl - - Starcia Libra
PostPrawie dycha siadla, a ten mówi farming udziela Ci się od kobity Top w recki
-
Cytat od Art: „Generał - Pełna wartość Pola wrakowego z walk z uwzględnieniem żniwiarza - Pole wrakowe pozyskiwane przez statki handlowe i dostarczone do planety / doka - Żniwiarz - Wykorzystuje istniejący mechanizm PW dla obrońcy ale też atakującego, jeśli żniwiarze są częścią floty - Połowa wartości gdy nie używany przez klasę generał - PW zebrane przez statki handlowe i dostarczone do planety / doka ” Nie widzę żadnego sensu w budowaniu innego statku (włączając w to recyklery). To nie jest ża…
-
Mam taki krótki komentarz i spostrzeżenie. Jeśli aktualizacja nazywa się 'Mega-Content-One' to tak jak w życiu jeśli jest wiele argumentów za czymś to znaczy, że nie ma żadnego dobrego. W jakim celu @Art starałeś się przekonać tutaj wszystkich, że propozycje zmian zaproponowane w legendarnej już prezentacji (tej z wycieku informacji) są już dawno nieaktualne jeśli duża większość z nich została wprowadzona na PTS?Czy jako opiekun masz jakikolwiek wpływ na wprowadzane zmiany w grze? Czy tylko jak …
-
lop [SITH] vs. JordanZakliczyn [WETERAN] & Zapalskyy [B-S] ~ 86948.43% OBRONA
asherl - - Starcia Yildun
PostGraty zapal fajnej akcji, szkoda ze bez złomu ale i tka. Można powiedzieć ze na plus
-
AmstelL [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. androg [WarriorS] ~ 206.908%
asherl - - Starcia Libra
Postode mnie szczere gratulacje, mieliscie szanse i ją wykorzystaliscie. piłeczka po naszej stronie. Androg szo
-
Cytat od entro: „Na początku chciałbym szczerze pogratulować leszczowi el najlepszemu w wykonaniu tego arcy trudnego starcia. Nie ma co ukrywać wysłanie kontry na 100% blisko mnie na 6g jest oznaką brawury i odwagi. Czas pewniak w końcu sorai wyleciał na jedno z kont sojuszu Winter i Bp Corp (Gabi) trudno było w takiej sytuacji kontry nie policzyć. Ciesze się @Starrk że starasz się robić szopkę z tego, że przejdziesz do historii tej gry jako osoba, która nie dość, że więcej straciła niż ma to je…
-
AmstelL [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. androg [WarriorS] ~ 206.908%
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od entro: „Serdecznie gratuluje kontry na androga. Zrobiliśmy tyle na ile mógł pozwolić nam dex, czas powrotu jego gsów oraz problemy kadrowe i spokojnie wyciągnęliśmy z tego prawie maxa. Prawie bo prowadzenie na powrót androga gsów było od początku nasze. Dziwne zbiegi okoliczności, brak ludzi i wachy(!!) spowodował, że musieliśmy odpuścić zezłomowanie jego gsów. Gratuluje, zatem udanej kontry. Androg myślę, że po 10 miesiącach rozochocił się na zyski z gsów i zaryzykował. Myślę, że zrozu…