Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
asherl WarriorS [Warriors] 11095312 Lekkie Myśliwce: 8172508 Ciężkie myśliwce: 1017 Krążowniki: 2000536 Okręty Wojenne: 400000 Bombowce: 41 Niszczyciele: 10960 Gwiazdy Śmierci:2500 Pancerniki: 507750 same lamy w tym sd sie zapisuja, wiec jeszzce wieksza sie dopisze druzynie oferuje max 2-3 rw w jakiegos bunksa na minus. ! kiedys sie GG podawalo, ale jakby ktos chcial to Starrk wszystkim chetnie poda !
-
Cytat od gardze wami: „Hellmond, @sheaker jak Ty mi zaimponowałeś z chłopakami. Przyznam szczerze, że jak wszyscy zobaczyliśmy wasze RW na Librze to nie wiedziałem i nadal nie wiem co o Tym myśleć. Bardzo, ale to cholernie bardzo brakuje mi w tym konkretnym starciu. Z wami Wiosny... Gracza, do którego będę miał tak samo jak i do was olbrzymi szacunek. Jeśli nie było chęci to zgadzam się z wami. To nie ma to już sensu. Stare musi przeminąć. A jak kończyć to spalić to wszystko i zabrać ze sobą tyl…
-
Cytat od Toadie: „Jeśli jednak chcesz udawać, (...) to wolna wola asherl mam wrażenie, że Ty nie chcesz zrozumieć. Jeśli jednak chcesz udawać, że wierzysz w jego niewinność, i wolisz się czepiać obliczeń które są zrobione for fun i dla zobrazowania braku logiki a najwyraźniej reszta osób decyzyjnych w S&D ma taki sam problem z wiarą w cuda jak ja. ” No jest wiele tutaj perełek, ale odniosę się tylko do trzech. Zaczynając od początku dziękuje, że pozwalasz mi mieć swoje zdanie na ten temat. Jeste…
-
Zablokowałeś edycje posta. AD rem. Nadal nie chcesz zrozumieć. Nie może być nie na jego korzyść, ponieważ wstawił RW z zamiarem, żeby było zaliczone bo mieści się w progu. Inaczej by tych RW nie wstawiał bo jeśli nie mieści się w progu to nie będzie dodane do sumarycznego % który zrobił. To jest domniemanie niewinności. To co teraz robisz to dopisujesz sobie dalszy bieg historii, z góry zakładając że miał złe zamiary. Nie wiem czy jest to spowodowane i nie interesuje mnie to. Widzisz to co chces…
-
Cytat od Toadie: „policzmy bo to nic skomplokowanego: ” Jak widać jest skomplokowane Cytat od Toadie: „Szansa na to, że ktoś myląc się 10 razy przypadkiem zawsze pomyli się na swoją korzyść: (...) pomyłka wystąpi akurat w 10 raportach poniżej progu: Przyjąłem więc założenia dla jedynej możliwej sytuacji gdzie Gruby mógłby być niewinny. ” Fundamentalny błąd w tych wyliczeniach polegał na tym, że są one bezsensu. Bezsensu, ponieważ ustaliliście na początku rozgrywek arcy wysoki próg procentowy sta…
-
Cytat od entro: „I teraz będzie ruletka z pytań co jest lepsze: odkrywca czy cygan. Ile jeszcze stron będzie na temat tego, że jedna z nich generuje zyski z najmniej interesujących aktywności w grze? Aktywności która nie zachęca do interakcji z graczami tylko na swoistym klepaniu swojego Niemca po kasku? Apeluje abyśmy się skupili na konkretnych widełkach handlowych na rynku potocznie zwanym bazarem. W przeciwnym razie po wprowadzeniu nowej wersji gry dostaniecie to na co zasłużyliście. Floty w …
-
Cytat od gardze wami: „@justvroum jak najbardziej wyrażam zgodę na udostępnienie Ci przez administratora całego kodu źródłowego posta oraz powielania logotypu. Jako członek KFZ przyjmuje i akceptuje starcia (nie wliczam kolonizuj - z racji tego, że za swojej kadencji nie zdążyłem wprowadzić stosownej korekty - o tym dalej). Gdybym był na Twoim miejscu to w pierwszym biegu zatroszczył bym się o pamięć starego tematu KFZ, który pewnie znajduje się już na ostrzu brzytwy. Wiadomo. Trzeba zrobić miej…
-
Cytat od entro: „fajny ten zysk taki nie za duży ostatnio seria przepałów, co prawda nie jest to zapewne zysk el najlepszego w kupowaniu kont Malacka z konta PacSzaman (kolejny bączek złomowy tym razem na koncie jego wiernego parobka) ale coś tam śrubek wpadło Pieci odbudowy bo złomu troche podebrała ” Dnia 14-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 30.000 ________________________________________…
-
Wrum [TEMPLARS_1] & Mallory [P N] & Hetevox [P N] vs. CiX [AVALON] & Generalo [AVALON] & gold6666 [AVALON] ~ 62160.52%
asherl - - Starcia U68
Postten co sie rozszalal pisalem Ci cos na gg pozdrawiam