Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
"Zarób" na premium
Qnick - - Zadawanie pytań
PostU mnie jeszcze dostępne i DARMOWE c87fa5bb0064f324gen.png
-
Cytat od ale cios antynazista: „Cytat od Art: „Push to był zawsze, nie był on skonkretyzowany. ” @Art nie bajeruj to byl HANDEL mam na to tikety tlumaczylem od miesiaca ze to push i dopiero od dzis tak jest oficjalnie ” Lepiej późno, niż wcale...
-
Czy na innych Uni, podobnie jak na Nekkarze trwa niedziela handlowa? Konta znikają na potęgę. Jedne lądują na banie, innym zmieniają się nicki i spadają w rankingu....
-
@Hermes popieram pomysł w 100%. Teraz jak chce coś pożytecznego przeczytać, muszę przebijać się przez spam kilku osób.
-
Nihilus [Veto] & jumek [Veto] & lajt [K K K_1] & ZDOBYWCA [Veto] vs. dziadzia komornik [Psychoza] ~ 117686.78%
Qnick - - Starcia Nekkar
PostWow, ale Tarcie, takie to nawet na "najcudowniejszym" Uni68 zaliczyłoby się do działu ST. Gratulacje zgranej akcji.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostCo Pana denerwuje?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postchemia
-
ZDOBYWCA [Veto] & jumek [Veto] vs. Gienio [gienio] ~ 1293.05% - farming + zbiórka
Qnick - - Starcia Nekkar
PostGęsi na wypasie = zacne tarcie tytanów.
-
Wymarzone uniwersa
PostNazwa Uniwersum: NonPush-up - prędkość ekonomii 6x - prędkość badań 12x - prędkość flot 1x - 30% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń - 50% współczynnik zużycia deuteru - 4 galaktyki - brak ładowności sond szpiegowskich - +30 pól - 25.000 Antymaterii na start - stały przelicznik handlowy - każdy push = permaban
-
Zgredek [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [MG42] & Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] vs. Rademenes [Archeo] ~ 451005.25%
Qnick - - Starcia Libra
PostZ ciekawości... Był lag, czy ST pojawiło się 'o czasie'? Gratulacje kolejnej akcji, jest co przetapiać.
-
Śpieszę z wyjaśnieniami, bo chyba mnie nie zrozumiałeś. Sparafrazowałem jeden z cytatów z filmu "Chłopaki nie płaczą". Obejrzyj, polecam Również uważam za x1x1 to już przeszłość. Po drugie napisałem, że nie ma nic za darmo, tak więc nie wiem skąd wyjechałeś z tym komunizmem. Takie czytanie między wierszami zajeżdża skrajną prawica i robieniem gownoburzy z niczego.
-
Cytat od Slotare: „Ja osobiście grałem na uni 24 x1/x1 i bez anty i w ogóle nie widziałbym chęci grać na takim uni. Wszystko poszło do przodu, a Świat strasznie przyspieszył. Nowe uni powinno być x7/8+ eko flota też min x5 i badania min x12 bo czekać 8 tygodni na badanie, to masakra jakaś. ” Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew – są potomkami człowieka, który grał na uni x1x1 bez antymaterii i pancerników z mo…
-
Cytat od kaito: „@administracja Czy można się spodziewać wreszcie Uniwersum z "dawnych lat" o parametrach ekonomia x1, prędkość flot x1, debris 30%, ACS? Cały czas powstają speed uni, a brak powrotu do korzeni... ” Takie Uni z pewnością nie powstanie. Nawet jeśli przyciągbęłoby tłumy (w co śmiem watpić) to standardowo po kilku miesiącach stałoby się wymarłe, a niedobitków nie możnaby z nikim połączyć, bo nie ma już uni X1.
-
Ja pół życia na chełmińskim obok stadionu Elany. Ale na żużlu co tydzień. Teraz z Gdańska to tylko parę meczy w sezonie zaliczam, bo jednak ok. 3-4h na dojazdy w obie strony trzeba liczyć
-
Odkopuje temat Jest ktoś na forum kto się interesuje żużlem?