Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Nonick: „1. Wy tak sobie życzeniowo piszecie coś o backupach? Bo nikt chyba nigdzie z ludzi decyzyjnych o tym nie wspominał. Rozumiem, że to takie życzeniowe "co by było gdyby" 2. Widzę w historii rynku wszystkie zakupy i sprzedaże od samego początku. Na moją logikę jak ktoś dostał 500 mld surowca, to będzie to tam wyświetlone. Tak to działa? Jeżeli tak, to narzędzie do znalezienia oszustów jest dostępne, kwestia chęci. ” @Nonick a co w sytuacji, gdy ktoś za tą surkę zacznie handlować w…
-
Brak statystyk - rynek
Qnick - - Błędy w grze
PostRynek daje surowce za darmo i nie mogą tego zupdatować, a Ty liczysz że statystyki włączą.
-
Rynek - dyskusje
PostPodobno, ktoś kto nigdy nie korzystał z rynku zmienił nick na nick osoby korzystającej i dostał wszystkie autooferty. Fajny ten rynek, stabilny jak stanowisko naszego CoMy...
-
Klonowanie Surowców Rynek
Qnick - - Błędy w grze
PostNiedziela handlowa przy tym mechanizmie to pikuś... @justvroum dużo macie miejsca na tej ławeczce? Na pytanie czy team posiada logi z handlu pewnie @ciap nie możesz odpowiedzieć?
-
Brak statystyk - rynek
Qnick - - Błędy w grze
PostSprawdzałem na chromie na Windowsie z AGR i bez - nie działa oraz na FF na androidzie z AGR i bez - również nie działa.
-
Klonowanie Surowców Rynek
Qnick - - Błędy w grze
Post@Art Czy wykorzystanie tego mechanizmu to już jest patologia czy jeszcze nie?
-
Cytat od buleon: „Cytat od Leonidas: „Natomiast Buleon wydaje mi się że oczekujesz że ktoś z administracji odpowie Ci wprost: "TAK MOŻESZ SIĘ PUSHOWAĆ". Nikt Ci nie powie. ” Nie, równie mocno oczekuję odpowiedzi: NIE WOLNO SIĘ PUSHOWAĆ. ZAGRANIE A, B i C TO PUSH, NIE MOŻESZ TAK ROBIĆ. Chcę po prostu wiedzieć jak mogę grać, a jak nie mogę. To zwykłe pytanie od klienta do producenta. Jak mogę wykorzystać towar. Cytat od cerm3r: „Zatem moze teamie podpowiecie nam graczom jak mamy sie skontaktowac b…
-
Cytat od Hawok: „Teraz tak oglądam dopiero i jest 7 galaktyk, a nie 9 he. Jakiś progres jest. Ładnie się wstrzelili z promocją na anty akurat na nowe uni 50% więcej. Na ogame.us dodali wiadomość: Merchant will be deactivated. Nie będzie sklepu, czyli co? Nie bedzie mozna kupować surowców, czy chodzi o ten cały rynek? gdzie mozna kupować statki ” Nie będzie handlarza. Handlarz od jakiegoś czasu to parametr dla nowych serwerów. 0 - brak handlarza 1 - handlarz dostępny.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostJedzenie na półkach sklepowych...
-
Budowa satelit
Qnick - - Błędy w grze
Post@Art nie, wyglądało to tak że budowało za wszystkie surowce i znikały one, ale przeładowanie planet (przeskoczenie na inną i powrót) i wszystko się zgadzalo- tyle ile wpisałem się wybudowało. Ale wprowadza to w błąd... Problem występuje na FF android. Na innych platformach nie testowałem.
-
AntiGameReborn
PostTak Tak Tak Nie Dalej nie ma autouzupełniania surowców, tylko trzeba klikać strzałki? Dalej nie idzie automatycznie dodać pioniera do floty ekspedycyjnej?
-
Dzień dobry, Brat wystawił ofertę kupna dexu za metal po minimalnym przeliczniku, jego kolega przez przypadek kliknął i sprzedał ten dex. Jednak się rozmyślił i chciał odzyskać dex, jednak brat uznał, że może mu sprzedać ponownie, ale po najwyższym przeliczniku i tak ok. 100 razy w ciągu dnia się przepychali (głupki...). No i pytam się brat się pyta, czy takie wymiany łamią regulamin (który punkt), bo siostra, ciocia i wujek też chcieliby dołączyć do zabawy. Ktoś coś wie? @ciap @Art @ackra P.S. …
-
Cytat od Muniek: „Nie zawiniłes, po prostu znalazłeś sie w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie i teraz będziesz musiał za to zapłacic ” Życie ludzkie nie ma dla nich znaczenia. To źli ludzie, @Muniek, a przy tym zawodowcy. Nic w weekend nie było zmieniane, bo zaoczni studenci pierwszego roku, którzy to programowali w weekend mieli zajęcia
-
AntiGameReborn
Qnick - - Zadawanie pytań
PostTak