Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kolejna wersja gry i wciąż zbieracz nie posiada mniejszej opłaty rynkowej. Poprawcie błąd, albo usuńcie zapis o mniejszych opłatach rynkowych w opisie klas i poinformujcie o tym graczy. @Art daj znać proszę, czy pracujesz nad rozwiązaniem błędu, czy go olewacie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Qnick - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od roermond: „Zapomniał dodać,że teoria od praktyki dużo się różni. Trzy czarne dziury w tygodniu dla ufsa są nie do odrobienia. I dlaczego tylko po kilka osób z każdego uni, korzysta z tych dobrodziejstw expedycji. ” Przy dobrej ilości kont "wspomagających" w jeden dzień odrobisz. Co do ilości osób... Z ciekawości masz jakieś statystyki (dla dowolnego uni) ilu jest zdobywców w stosunku do aktywnych graczy (nie kont, bo to dwa różne pojęcia) ?

• Wersja 7.x - dyskusja

@dexPL Kwestie admirała zweryfikowane i nie wpływają na opłaty rynkowe? @Art jakaś sugestia? Zgłaszać jako błąd?

• Wersja 7.x - dyskusja

@Elkanen jako zbieracz dobudowałem z ciekawości LMki i teraz są te same warunki. Nic się nie zmieniło, wciąż to Odkrywca ma niższą opłatę. Screen podmieniony w pierwotnym poście. @dexPL - zweryfikuję czy Odkrywca ma Admirała i wrócę z odpowiedzią, ja nie mam nic odpalonego. Ale... w opisie admirała nie ma nic na temat opłat rynkowych, za to w opisie klas jest zapis na temat "Niższych opłat rynkowych" dla zbieracza FAQ Klasy

• Wersja 7.x - dyskusja

@Elkanen wydaje mi się, że błędnie odczytałeś screena. W jednym i drugim przypadku wystawiamy po 10 LM, za tą samą stawkę, z tą samą tolerancją. To ile tego mamy na planetach nie gra roli.

• Wersja 7.x - dyskusja

Pytanie: W klasie Zbieracza mam niższe opłaty rynkowe. Co to dokładnie znaczy? Przykład: Zbieracz To samo Universum Odkrywca Wg tego to Odkrywca ma niższe opłaty.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Danek: „Punktów buddy już nie ma, ale antymaterii nie przybyło :). ” może był dość prosty przelicznik 1PPB = 0 antymaterii

• Sprzedaż przedmiotów

Qnick - - Handel Nekkar

Kiedyś moonówki, potem GSówki, następnie era paliwówek no i przyszła kolejna rewolucja... Jak to nazwać? Przedmiotówki/barterówki/kontraktówki??

• Cytat od Sir Xelox: „Cytat od Qnick: „@Elkanen Gram na x1 flot (Nekkar) Zbieraczem, więc nie wiem po co chcesz porównywać zyski. Ale nie ukrywam 10 ekspów (sumarycznie): 2,5kk metalu, 3,5kk dexu i przedmiot brąz. ” Odkrywca ma mnożnik surki z epxa chyba 11x... z tego co wywnioskowałem po kalkulatorze expów. Więc zbieraczem szału nię będzie. ” Wiem że szału nie będzie, ale nie tego dotyczyło pytania. Pytanie brzmiało jaka jest minimalna wartość surowców znalezionych na ekspedycji dla uni takich j…

• Z tego "x" to programista GF był pewnie tak dumny jak ja z mojego pierwszego "Hello World!". A filtry wciąż nie działają, znaczy się coś filtrują, ale nie tak jak powinny.

• @Elkanen Gram na x1 flot (Nekkar) Zbieraczem, więc nie wiem po co chcesz porównywać zyski. Ale nie ukrywam 10 ekspów (sumarycznie): 2,5kk metalu, 3,5kk dexu i przedmiot brąz.

• Ten sam skład ekspedycji, kilka godzin później. 1e67ae470c0dc7e7med.png

• Jaka jest minimalna wartość znalezionych surowców na ekspedycji z Pionierem. Posłałem 1250MT + 1 Pionier + SS (max punktów ekspedycji dla uni Nekkar). W rezultacie znalazłem OGROMNE ilości surowca 7 200 deuteru. Błąd gry? Czy jednak to są ogromne wartości? 4fbc5eafb599d282med.png

• Harry Potter

Qnick - - Rozrywka i hobby

Sieć fiuu Wejście przy pomocy windy ukrytej w budce telefonicznej

• Nastały tak ciężkie czasy, że emeryci latają... Gratulacje starcia

• Wszyscy na quantum.

• Stwórzmy razem niesamowitą historię!

Qnick - - Spam

W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Szwagier P.S to kiedy ten grill?

• Cytat od Muniek: „ Wystarczy srednio 15 recków i mamy 300+ ” Recyklerów? Chyba kolonizatorów Ktoś tu kiedyś pisał o pomnożeniu surowców na planecie @wampek to Ty? Udało Ci się wyjaśnić jak do tego doszło?

• c746fc3aba9675acmed.png@Art kiedy jakieś info na temat fuzji lub kolejnych zmian, bo nie będzie o czym gównoburzy w temacie robić?