Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od roermond: „Zapomniał dodać,że teoria od praktyki dużo się różni. Trzy czarne dziury w tygodniu dla ufsa są nie do odrobienia. I dlaczego tylko po kilka osób z każdego uni, korzysta z tych dobrodziejstw expedycji. ” Przy dobrej ilości kont "wspomagających" w jeden dzień odrobisz. Co do ilości osób... Z ciekawości masz jakieś statystyki (dla dowolnego uni) ilu jest zdobywców w stosunku do aktywnych graczy (nie kont, bo to dwa różne pojęcia) ?
-
@Elkanen jako zbieracz dobudowałem z ciekawości LMki i teraz są te same warunki. Nic się nie zmieniło, wciąż to Odkrywca ma niższą opłatę. Screen podmieniony w pierwotnym poście. @dexPL - zweryfikuję czy Odkrywca ma Admirała i wrócę z odpowiedzią, ja nie mam nic odpalonego. Ale... w opisie admirała nie ma nic na temat opłat rynkowych, za to w opisie klas jest zapis na temat "Niższych opłat rynkowych" dla zbieracza FAQ Klasy
-
Sprzedaż przedmiotów
Qnick - - Handel Nekkar
PostKiedyś moonówki, potem GSówki, następnie era paliwówek no i przyszła kolejna rewolucja... Jak to nazwać? Przedmiotówki/barterówki/kontraktówki??
-
Cytat od Sir Xelox: „Cytat od Qnick: „@Elkanen Gram na x1 flot (Nekkar) Zbieraczem, więc nie wiem po co chcesz porównywać zyski. Ale nie ukrywam 10 ekspów (sumarycznie): 2,5kk metalu, 3,5kk dexu i przedmiot brąz. ” Odkrywca ma mnożnik surki z epxa chyba 11x... z tego co wywnioskowałem po kalkulatorze expów. Więc zbieraczem szału nię będzie. ” Wiem że szału nie będzie, ale nie tego dotyczyło pytania. Pytanie brzmiało jaka jest minimalna wartość surowców znalezionych na ekspedycji dla uni takich j…
-
Harry Potter
PostSieć fiuu Wejście przy pomocy windy ukrytej w budce telefonicznej
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSzwagier P.S to kiedy ten grill?