Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie wszystkich. Wróciłem z imprezy i niechętnie zajrzałem na ogame (akurat oglądałem serial). Poskanowałem i znalazłem.No to poleciałem. Rezultat poniżej. Obrońcy powodzenia w Realu bo napisał że odbudowy nie będzie. Pogratulował, wymieniliśmy kilka zdań - pozytywny gość. Cytat od CiemnaStronaZachryst: „ CiemnaStronaZachryst 01.09.2019 05:47:42 po miesiacu urlopu nie mialemzamiaru wracac,ale cos mnie dzis pokusilo:/ udalo ci sie wtrafic wiec gratuluje:)bo caly czas bylem na kompie t…
-
gratuluje starcia! Obroncy BSzO!!! Cytat od Jay-eaZy: „Siema. No i masz Ci los, nie dość, że zaspałem do roboty na nocke (zaspać na nocke? Sic! ) to jeszcze gonga dostałem Szczere Graty dla Huciap'a za czujność, i ogólnie obu agresorom za "szybki szpil". Trochę tam tego na przetop ładnie wpadło, miłego zatem. Ahh, i nie zalogowałem minute po, lecz dwie, tak ku ścisłości Pozdro Mordeczki ” Jay napisz prosze ze sie odbudujesz. Przeciez to ja musze Cie zezlomować. No kuuuuurdeee.... -
-
co wy tu za ROAST grigora robicie. Przeciez sam napisałem ze przysnalem, a Wy tu jescze ze mnie beke se robicie. xD Przynajmniej % większy dzieki mnie. Usunąłem bo juz bylem pewny ze wsyzstko bedzie dobrze. Tak sie z wami pewnoe czuje ze moge spac pod czas wlotu. ;D Pozdro chlopaki. Do następnego. Mówiłem ze mamy najlepszy sojusz
-
Cytat od POnury OutsideR: „Gratuluje lekko mnie przyćmiło ” dzięki. Zdarza się. Szybko nazbierasz.
-
Witam! Po raz kolejny. Tutaj druga część wieczora. Z ładnym farmingiem - nie miałem czym już dofarmiać to nawet Reckami leciałem na farming. Pozdro dla dream teamu: Akce, Akro, Feniu, JR i reszty naszej bandy świstaków. Pozdrawiam też wszystkich. 9tzvRT.jpg Do rzeczy: Dnia 25-08-2019 04:58:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Mały transporter 15.785 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońc…
-
Witam wszystkich! Bonusy: grigor04 [SWISTAKI] vs. ODDDAM (Outs) [GK-22] ~ 541.83% grigor04 [SWISTAKI] vs. ODDDAM (Outs) [GK-22] ~ 169.08% Ostatnio kolega się witał dwoma STekami z uni, no to i ja go przywitam. Już miałem iść spać znudzony szukaniem celu jakiegoś, ostatni skan puściłem, no i masz - znalazłem. Posprawdzałem co na innych moonach stoi. Po 3 się nie zalogował także bezpieczne wloty weszły elegancko. Przez gale nawet leciałem. Już nawet przez dwie gale leciałem, ale obrońca niestety z…
-
a(fuckin)mazing! Elegancko chłopaki. Gruuuby %%% Zysk że aż zazdroszczę ;D Czas wracać do aktywnego grania. Gratuluję I SzP. Co te swistaki odwalaja ostatnio to masakra. A wszyscy tu narzekają że nią ma na co latać. Pozdro swistaczki. ;D
-
Jeszcze raz gratuluje. ...ponieważ spamujesz sobie pod własnym starciem, to ja wrócę do mojej poprzedniej odpowiedzi na twoje pytania/historyjke: Zlyd4g.jpg
-
Miałem nie odpisywać na głupie zaczepki. Ale zawsze mogę pogratulować starcia. Także gratuluje, a sobie życzę SzO (no bo to podobno ja) A co do twojej historyjki to: Zlyd4g.jpg
-
wyglada to gruuuubo. Czyli jescze są większe cele do ustrzelenia na BFS. ;D Obrońcy SzO!
-
Lucky I tak Cię kochamy. No i właśnie na to czekałem. Piszesz że nie wkleisz ich rozmów bo nie zrobisz tego bez ich zgody. Z krakenem jak pisałeś to wymazales jego nick bo szanujesz jego prywatność! Gdzie zgoda ode mnie na screeny Z naszych rozmów? Zawrocilem 15 minut przed dolotem. Ja lecę tam 14m 29s. Czyli bym Zdążył . Jak piorun się tam podstawil I zawrocil to ekonoma nie zezlomowales bo nie było pktow strat i PZ. Czyli zawrociles wtedy bo co? Potem ta sama akcja dzień później Ale ze mną. Ni…
-
Cytat od chill: „@grigor04 rozumiem twoją irytację, że dałeś się tak zrobić. Ale jak pisałem macie fajną ekipę i szybko pewnie Cię postawią na nogi. Szczerze tego Tobie życzę ” o to się nie bój . To już w trakcie. Świstaki to chyba najlepiej zgrany sojusz tego uni. Ostatnio przeżywamy nawałnica podań. Niestety musimy odrzucać. Mam wsparcie też od innych ludzi z uni. sam cofalem badanie jedno I kopalń 8 anulowalem. To już mi da jest sporo. Sojusz coś podeślę....kilku ludzi z uni też chce pomóc , …
-
Pisz więcej bo ciekawie to wygląda Wytrzymuje presje - z TOP 7 zrobiłem TOP 5 Sporo ST nawrzucałem ostatnio jakby nie było Latam po bunkrach bawię się z sojuszem. Ty nie masz żadnego EKO a wydajesz na loty po 35kk dexu. Skąd ten DEX bierzesz o panie? Rozsyłasz ludziom surke a nic ostatnio nie udało Ci się walnąć - skąd ją bierzesz? Pamiętasz że mi też załatwiłeś surke, jak dostałeś złoma? Puściłeś surkę z 3 innych kont, bez sojuszowych. Czy tak po prostu Twoi koledzy to byli i na Twój rozkaz puś…
-
Uhuhu ale żeś się rozpisał. Chyba te cyferki dla Ciebie są ważne. Ale jak juz pisałem Lucky - nie będę się z Tobą kłucił. Popisze z innymi. Love you. Piorun...ten sam screen dostałem. I potem jezzce raz. 3 razy puszczal flote na PZ mimo ze za kazdym razem byl wyliczony. xD Dam rade - wiem jaki mam sojusz dlatego zostanę. Nie raz mi się przytrafiło stracić flotę. Nie będę płakał.