Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od John Rambo: „Cytat od Beny8884: „A mało Swistaki se gaciach nie narobili żeby czasem podstawki od Jabola ” Ręczę, że taki scenariusz był w naszej ocenie wysoce nieprawdopodobny, zatem robienie w gacie nieuzasadnione. Cytat od Beny8884: „A dla was Swistaki graty a wiec czujność się opłacało. Jesteście zgrana paką w obojętnie w jakich porach. Na pewno jeszcze dużo namieszacie. ” Miłe słowa zawsze w cenie, dziękujemy. Męska decyzja, może zdecydujesz się wrócić, by się zrewanżować. Powodzen…
-
TOP 2 ACS TOP 5 ACS TOP 1 SOLO
-
Witam wszystkich. Nie ma tu jakiejs super historii zwiazanej z tym RW. Zauwazylem flote Darkstara, poczekalem zobaczylem ze odswiezyl, poczekalem, zeskanowalem jeszcze raz. Juz nie odswiezyl. Czekalem z lotem by wleciec zaraz poi 3 zeby sie nie nadziac na jakies lustro. No ale po 2:59 wbila sie godzina 2:00 (przestawienie czasu). Takze mialem trosze stracha ale weszlo. Obronca pogratulowal. Wywioslowal dosc sporo ale prawie 1mld krysztalu na plus takze zadowolajaco. Popisalismy troszke z Darksta…
-
Tutaj dobitka. Niestety nie znaleźliśmy nikogo żeby w pięciu lecieć i wyjść lepiej. Ale jak to Lucjusz mi napisał trzeba latać nawet na remis - każde osłabienie przeciwnika to dla nas plus. Dnia 25-10-2019 04:19:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PuShMeUp [CannaTM] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.107 Pancernik 10.325 _________________________________________ Agresor grigor04 ODDAM [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt w…
-
Witam wszystkich. ST beż żadnej specjalnej historii. Fox wypatrzył, ja ściągnąłem Akcela z urlopu, sprawdziłem czy banditt ma ochotę na lot i po jakimś czasie (chyba ze 2h) dowieźliśmy dex, poczekaliśmy do 2:30 żeby wlatywać po 3. (To było zabezpieczenie w razie takiej akcji jaką ostatnio zostaliśmy zaskoczeni. Ale tym razem screeny PZtów porobiliśmy, patrzyliśmy czy jakieś akty są - nie było. (Nauki Lucka nie poszły w las). No i wlecieliśmy. Szczęście, bo weszło! Obrońca napisał Bandittowi że z…
-
Gratuluje. Witamy w szerokich progach Starc Tytanów. ;D
-
ja pogratuluje. Bo Lucky jak juz lata to lata! A wy jedziecie na jego plecach, rozbijajac sie na bunkrach i wstawiajac STeki ktore nie przekraczaja progu Sojusz sie powinien nazywac One Man Army! Tak jak kiedys nick od Lucka na janice.
-
hahah Graty Feniu. Nasz ekonom robi STeki. Co wiecej potrzeba.;) Zmieniłem słowa piosenki i wyszło mi tak: Wiele Świstaków Lata dzis w koooosmosie. Latają i zlomują W tej pustej przesssstrzeeeni. Bum bum, świstak świstak. Baw się w złomoooowaaaanie. W tak zapelnionej - pierwszej gaaali. To nie jest nic truuuudneeegooo. Nabudowały tam floty, EnEfZety i CANNABISiaaaaakii. Można ich z zlomoooowaaaćć. Świsssstaaaakiii - łobuuuuziaaakiii. Bum bum.... ;D