Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jescze raz dziękuję za lot! Graty chlopaki. Hollus...dobre recki. ;D
-
hahha jaki Jay. ;D ...gratuluje [ciach] noob. A nie czekaj, przeciez ja jestem noobem. ;D ;D Lekki pstryczek? Przeciez to byl prawie knock out. W koncu sie nam odplaciliscie. ;)) Znaczy sie nie tyle nam co mi. @Juva oby odbudowa zajęła mi Tyle co Tobie. A nie, juz za późno. ;D Takie rzeczy sie dzieja jak sie lata na aktywkach i nie szuka koloni usuniętych. No ale ryzykuje i latam jak szalony ostatnio. Mialem zrobic przerwę, nawet o tym napisalem sojuszowi. A na wieczor pancki juz z norki wyszly …
-
Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. Pekinos Twardzielos [NFZ] ~ 31160.94% TOP 4 SOLO
Poste ee eeee....jakie top 4 solo? Przeciez to ACS. xD
-
Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. Pekinos Twardzielos [NFZ] ~ 31160.94% TOP 4 SOLO
Postgratuluje panowie. Niestety nie mogłem dołączyć się. Ale cieszy fakt ze następny spory STek po naszej stronie. Obrońcy SzO. A wam szybkiego przetapiania.
-
@Miikuu Miales po 11 listipada ogarnac tutaj temat. Minely juz 2 tyg od tego czasu. Takze, prosze.... Pozdrawiam.
-
BOT - sm00k
grigor04 - - DiD Galatea
PostCytat od Lucky Gal: „Panooowie i po co te dyskusje? Nic sie nie zmieni to takie pierwsze primo, drugie primo to czy liczycie to ze eko zostalo podniesione dopiero kilka tygodni temu i mial mniejsze wydobycie? Nie pamietam kiedy ale warto byloby wziąć to pod uwage bo o ile w skali dnia ma to gowniane znaczenie to w skali miesiaca jednak robi spora różnice. Kolega WWL typowo dla podniesienia sobie wigoru zbiera te punkciki, wrzuci 5 rw po 15-30kk i udaje wielkiego farmera, latwo sprawdzic odnkiedy…
-
BOT - sm00k
grigor04 - - DiD Galatea
Post(ciach!) Cytat od WWL: „napiszę krótko i na temat kup sobie kalkulator :), bo liczenie idzie Ci dobrze, ale gdzieś się mylisz zapytałem czy wziąłeś pod uwagę wszystko ?, to że mam największe wydobycie deu na UNI, kryształu chyba zresztą też, itp itd ?, ekspedycje tu są niewielkim dodatkiem ale zasze to kilkanaście baniek dziennie, a może kupuje surowce za anty ? - przecież można - tego nie wziąłeś pod uwage ? udowodnij mi że siedzę na koncie 24h / dobe ?, i jeszcze inne zarzuty które tu stawiasz…
-
BOT - sm00k
grigor04 - - DiD Galatea
PostW końcu ktoś to tutaj napisał. Nie skasuje nikt! .. a wszyscy mogą sie wypowiedzieć. Prosiłbym też by admini nie usuwali postów w których się zarzuca im nie wykonywanie swojej pracy w tym przypadku, wszak nie jest to obraza a jak mniemam w Posce panuje wolność słowa i każdy ma prawo sie wypowiedzieć. A w regulaminie nie ma o tym ani słowa! Jednakże proszę też by wypowiadający się nie spamowali i zachowali sie jak przystało. No to jedziemy.
-
Witam serdecznie! Mam zaszczyt zaprezentować TOP 5 Solo naszego uni (Jeśli się nie mylę) Nie ma tutaj jakiegoś specjalnego materiału do odczytania. Niestety przed lotem próbowałem zniszczyć moona, niestety jakieś 18 razy chyba. Moon nie padł - ale ban za bash pewnie będzie. (życie) Postanowiłem poczekać i spróbować szybkiego lotu, no i się udało. Wysłaliśmy sporo misji szpieguj przed dolotem, ale na jakieś 8s przed dolotem już nic. No i weszło... Pozdrawiam świstaki oczywiście, dziękuje Rambo, B…
-
graty akcel. Nie no ST nie wale ale sporo miniST sie uzbieralo. ;D @Darkstar eh...rzucasz wyzwanie? Nie przyjmuje. Gdybym puscil kolonka wczesniej (Poprzednie odswiezenie az 24 mialo) To bym wklejal tutaj kolejne top 1 solo na prawoe 100k% ;D No, ale jak to zawsze Akcelowi pisze - Na spokojnie, w końcu wejdzie.
-
Do usuniecia!!!
PostDo usunięcia.
-
wiiiiitam serdecznie. Kolejny piecio cyfrowy STeczek w sreberkach swistakow spakowany. ;D Moonkiling tym razem udany. To dla Akcela 61 ST na tym uni. (Grubo) Cytat od Akcelerator: „Pozdrowienia dla sojuszu, dla wszystkich znajomych z tego uni jak i z innych ” Ja sie dołączam do pozdrowień. I tyle. Do rzeczy: Dnia 14-11-2019 09:59:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Duży transporter 1O kręt wojenny 25.000 Pance…
-
Graty! Ladny wlocik. Jescze sie da cos znaleźć widze.
-
graty JR! Widze ze juz latanie wchdzi Ci w nawyk. W koncu. SzP. Obroncy szybkiej odbudowy.
-
Witam po dlugiej przerwie. Tutaj nic specjalnie mojej zasługi. Ktos dal cynk Akcelowi, Akcel nie mógł ale napisal by sie do mnie zawrócic. Szybki telep...puszczona flota, policzone i bang bang. Odeslalem polowe PZ i 2 dofarm zebral kolega. (Ale niestety nie zdążył chyba wydac bo John Rambo go dorwal dzisiaj, szkoda) Mimo to dziekuje za cynk. Troszeczke sie balem ze to jakas sztuczka opozycji no ale jednak nie. Maly % ale troszke paliwka wpadlo. Na FSy starczy Pozdraiwam sojusz Świstaków i Cannab…
-
graty chłopaki. (Niechetnie sie wpisuje) Obroncy SzO!!!