Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje trafienia Lucjusza. Miejmy nadzieje ze to nie ostatni raz xD Lucek - zdarza sie. Trzeba sie cieszyc ze tylko krazki a nie no cala flota. ;D Cytat od Aniolek: „Hahjahaha Brawo pisalem na PW napisze i tu Lucek Leszczu - Piles nie lataj - A pytanie czysto retoryczne jak trzeba sie nawalic zeby 40k krazkow pomylic z gsami na misje niszcz ??? Grigor czekamy ” Pisalem Ci abys pokazal co Ty potrafisz, dlatego tez nie rozumie czemu piszesz czekamy. Sam sie boisz? A po drugie, pisz na PW jak co…
-
Jabolcjusz [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] & WalicSD [NFZ] & Incepcja [NFZ] vs. Zimny [CannaTM] ~ 108338.7%
PostCytat od Ser Presidente: „W sumie jednym strzalem trafiona flota zimnego baginsa i jeszcze chyba foxa @grigor04 to o tym mowilem na disco piszac ze ciesze sie ze zimny topi do siebie floty sojusznikow Gz jabol, bedziesz od teraz naszym egzekutorem, po co sie fatygowac, czemu kilka osob ma nie spac :p ” Hahah, incepcja pisal ze ja sie pushuje FOXem, Ty ze zimny sie nim pushuje. Skad wy te info bierzecie to ja nie wiem, ale zmiencie informatorow bo zle informacje dostajecie. Wywiad Lucka przestal …
-
Jabolcjusz [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] & WalicSD [NFZ] & Incepcja [NFZ] vs. Zimny [CannaTM] ~ 108338.7%
PostCytat od Aniolek: „Hahahahahah Grigor wracaj, Hollus jestes z Pedrem nastepni. Jutro juz mam lotke. ” jak to hollus ostatnio pisal: Nie strasz nie strasz, bo sie ...asz. ;D Szpanujesz ze anty kupiles na 50% wyprzedazy? Kozaczysz w STekach od kolegow, moze w koncu sam cos pokazesz? Jabolcjusz graty....w koncu ta flota sie rusza. Az boli ze stoi ta flota caly czas na moonie. Mam nadzieje tylko ze to czyste starcie. Przetapiaj na pioniery zeby zlom z EXP caly zbierac. Aaaa....dziekuje za pozdrowien…
-
Witam serdecznie wszystkich. Zaszczytne miejsce bo znowusz TOP 1 SOLO. Historia krotka, od kilku dni sprawdzalem jak loguje chill po 3. Prawie zawsze miedzy 10 - 12 minuta na matce pojawiala sie akta, Lot w ukladzie to 9m 20s. Takze prosta sprawa. Kolonek wbil o po 2. Moon powstal chwilke pozniej. Dex podrzucil mi @Hollus Grand Master (znowu sie narazasz. ). No i wyruszylem o 2:59:30. Locik nie przyjemny bo o 2:55 ktos akte na matce zapalil. Takze nie wiedzialem co i jak. No ale koniec koncow - …
-
Jescze raz gratuluje starcia. I chlopcom tutaj gratule starc slownych ktorw i tak oczywix zostana skasowane. Ale sie dolacze mimo wszystko. @jabol1987- pieniazki musza sie zgadzac. Tyle w temacie. @Juva a masz cos na bol dupy? Bo tuarega probowalem juz dlugo wyczaic. Cytat od Ser Presidente: „Tak wiemy, jedynie dziadek Kraus oddal ci w spadku dwie fabryki anty ” A kto to ten dziadek? Chetnie poznam. Byleby nie trzeba bylo siadac na kolanko za anty. x) - I nie uzywaj juz slowa hipokryto bo staje …
-
Cytat od chill: „Cytat od Hollus Grand Master: „gdybym zawrocil 2s wczesniej flotke to tych drugich mt bys nie mial, ale... raz na wozie, raz pod ” Zobacz jak to się dziwnie składa, gdyby Jabol opóźnił o 1s to już byś tak nie gdybał... Ale teraz przynajmniej możemy sobie pomarzyć co by było gdyby... Graty Incek wytrwałości i lotu do końca, troszkę się baliśmy o Ciebie ale widzę tym razem alkohol pomógł, nie zaszkodził Hollusowi szybkiego szo i do następnego spotkania, mam nadzieję że tym razem b…
-
Gratuluje wszystkim - ladnie weszło. Lucek juz na nas czeka..... ;S fafe52147320a660.gif
-
Witam wszystkich!!! W wyczekiwanym przez wielu ST. Z tego zaszczytnego miejsca. Nie bedzie tutaj dlugiej ciekawej historii. Zobaczylem 15" na moonie od Lucka, zeskanowalem - flota stoi. Popatrzylem za aktami na innych planetach - brak. Napisalem do chlopakow z CannaTM. W ciagu nastepnych 10 min juz bylismy w locie. A ze nalozylo sie to z wlotem, kilka minut po 3, to juz jak brakowało logowania to bylismy pewni ze nic tym razem nie kombinowal. ....ale ze ja juz nie raz na NFZ sie nadzialem to ocz…
-
Cytat od (Cannabis): „Grigor, jako jedynemu z opozycji gratuluję... Choć nie robię tego nigdy w przypadku złoma sojusznika(czuj się zaszczycony). Mam nadzieję jedynie, że wylądujesz w reckach kogoś z NFZ w taki normalny błąd flociarza ” Dziekuje. Poczułem sie doceniony. ;D Pewnie tak będzie. Juz nie raz mnie spakowali koledzy z NFZ dzięki moim błędom - co zrobic - życie. Trzeba ryzykować. Patrzcie na to z innej strony - beze mnie byłoby nudno. ;D Pozdrawiam. ;))
-
Witam wszystkich! Miejsce szczególne bo TOP 3 SOLO. (Chyba) Co oznacza ze trzy TOPowe STeki sa moje. (Te z tych legalnych) I jeszcze wszystkie na sojuszu NFZ. ;D Niestety (dla Lucka aka. Ser Presidente) wszystko to BFSy. No ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. ;D Pozdrawiam wszystkie Świstaki, które ze mna grały. To była przyjemność panowie. Cale top 3 dedykuje Wam! (To dla was na pożegnanie) ;D ;D Będę Ciągną tradycje jako ostatni świstak. Pozdrawiam chłopaków z Canny, ostatnio…