Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 279.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• - brawo, kolejne multi skasowane, gratuluję! smile.png

• Witam. Dnia 29-11-2020 04:45:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM_PRV ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bianconeri [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 2.513 Duży transporter 15.855 Lekki myśliwiec 1.714 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 1.148 Okręt wojenny 477 Recykler 50 Sonda szpiegowska 4.619 Bombowiec 21 Niszczyciel 315 Pancernik 98 Re…

• witam ponownie . Cos tam poskanowalem, cos znalazłem. Ochłapy- ale jednak, grosz do grosza... ;D Pozdrawiam Wszystkich. Oczywiście najbardziej Swistaki. Dnia 28-11-2020 03:15:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzu Grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Tomek [PAKT] ________________________________________________ Satelita słoneczny 14.350 Pancernik 4.791 Crawler 1.100 Wyrzutnia raki…

• ze tak zacytuje @cannabis "Stało w ulu i nie stoi" ;D @chill sory za satelity. Do rzeczy. ;))))))) Dnia 28-11-2020 02:54:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzu Grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 213.857 _________________________________________ Obrońca chill [NFZ] ________________________________________________ Duży transporter 47.050 Satelita słoneczny 1.837 Crawler 850 Wyrzutnia rakiet 12.300 Lekkie działo laserowe 300 Działo Gauss…

• Wiem ze kraken byl zarabisty, przyznałem rację, nie raz. Ale wyraźnie jest napisane ze musi być graczem tego uni. Być a nie ze był. 1/3 a połowa. Prawie tyle samo. Grałeś z przerwami teraz niby grasz, ale bez swojego nicka, nie wiadomo na jakim koncie. Także nikt nie widzi twojej gry aktualnie. Może to przez to. Jabola prawie wgle na ogame nie ma. Zajęty pracą. Piszesz ze progres, nawet żeby mnie złomowal musiałeś go prawie zmusić, by nawet właśnie tego twojego nie ulubionego BFSa walnął. Nie tw…

• Witam serdecznie! Myślę że to uni nie powinno mieć najlepszego gracza. Tym bardziej że tylko Akcel podal w zgloszeniu wymagania o ktore była prośba od założyciela tematu. A reszta napisała bo go lubie bo dobrze latał, bo mnie zezlomuje albo bo postawił na złej planecie obronę za anty. ;D ;D (nic mnie tak jeszcze nie rozbawiło). Głosowanie na krakena - napisze tylko ze w wymaganiach jest napisane ze ma być gracz tego uni, a na 591 dni które ma galatea kraken grał chyba ze 120. Lucek - też był tut…

• Lubie jak on wraca za każdym razem i placzkuje, kiedys by mnie te komenty wnerwilły, teraz mnie to bawi.

• [ciach] A co do tego kto to policzyl, Twoj znajomy - @Incepcja1. Takze moze jemu napisz kim jest. [ciach] Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętych treści ciach

• Witam wszystkich. Dawno mnie tutaj nie było. Chęci brak, celów jeszcze mniej takze taki stan na razie się utrzymuje. I tego STeczka tez by nie było gdyby nie chill'a samotne ściąganie moona. Dał znać, przeleciałem się, jak zwykle wlot na akcie, no i boom. Nic wielkiego ale % na ST jest, także wrzucam dla statystyk. Dzieki Chill... P.S. @Akcelerator , gonie Cię.... ;D Dnia 29-10-2020 10:06:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wodzu Grigor04 [SWISTAKI] _______________________________…

• Ekonob Xarek [LPZ] vs. Grigor 04 [SWISTAKI] ~ 3617.45% Co by duzo pisac. Ekonoob podlecial dziwnym skanem i tak się skończyło . ST to ST. (Dla statystyk) Pozdro. Dnia 23-07-2020 01:25:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ekonob Xarek [LPZ] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 500.000 _________________________________________ Obrońca Grigor 04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Mały transporter 253.972 Duży transporter 94.799 Le…

• Cytat od Dominator 2: „Zostaw ekonoma w spokoju daj się rozwijać jak zyc pranie premierze jak zyc! Obrońcy Szo a Ty wolniej wolniej bo mi uciekasz ” Eee przypadkiem zachaczylem bo wolnego slota mialem a dawno ST nie bylo..i pech trafił ze z jego floty sie na STeka akurat uzbieralo. ;D Uciekam? Chyba juz ucieklem. Nie pisz ze mnie gonisz. ;D

• Tak dla statystyk. ;D Kolega uparcie odbudowuje. No i dobrze- tak trzeba. pozdroooooooooo Dnia 10-07-2020 02:19:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Grigor 04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Viceregent Discory ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 197 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 2.600 Okręt wojenny 1.800 Recykler 430 Sonda…

• Witam wszystkich po długiej nieobecności. Od czasu do czasu sie przelecę kosci rozprostować i stateczki poodswiezac ale rzadko mi się chce wklejac. Ale ze akcel wrócił i napisał ze nie gral tak długo a ma wiecej ST niz ja (oczywiście w liczbie starć a nie liczbie %%%) no to trzeba te statystki nadrobić troszeczkę. Pozdrawiam wszystkich, cale uni, jak zawsze. @Akcelerator - dobrze ze wróciłeś, witamy spowrotem. ;D A i pozdrawiam tez tego czubka czy jak mu tam. Nie bez powodu ma nick jaki ma. Czy …

• Jabol wykorzystal moje parcie. Takze gratuluje. Nie ma co plakac. Grosze. Cytat od (Cannabis): „Grigor znów próbowałeś bfsa złapać? I złapałeś jedyny problem w tym, że nie udało się przebić Jabol, gratulacje kolejny pstryczek w nos SzO! ” Kto nie probuje to nic nie zyska. Ja sie staram cos zrobic. ;D Po ostatnich zlomach mialem troszke wnerw i chcialem nadrobic szybko. Wyszlo jak wyszlo. Sprawdzilem astro, mowie no pasuje. Niestety zle Sprawdzilem. Moj blad. A zamiast jeszcze dogladac wlotu to g…

• Graty Starcia. Hahaa. .. Nie gadajcie ze to nie Wy sami to konto zalozyliacie aby zablokowac nazwe po to by nikt z nas tego nie mogl zrobic. @jabol1987 ludzie Tobie tu pranki wala ostro. Hahahh A moze to znowu @Ser Presidente. ;D

• Cytat od Ser Presidente: „Cytat od grigor04: „Hahaha. Ale sie usmialem Lucjusz. Ale nie odpisze moj pieszczotliwy przyjacielu. Znaczy odpisze, ale za dwa dni. ;)) Pozdrawiam. ” nie no bez jaj, chyba nie zostawisz mnie teraz w tej niepewności juz paznokcie obgryzam co tam moj grigirek chce mi przekazac ” A jednak nie odpisze nic. Nie chce mi sie. Zycze wszystkim powodzenia. Ja na razie bede troszke mniej aktywny.

• Hahaha. Ale sie usmialem Lucjusz. Ale nie odpisze moj pieszczotliwy przyjacielu. Znaczy odpisze, ale za dwa dni. ;)) Pozdrawiam.

• Cytat od Ser Presidente: „Cytat od Lucky Gal: „Zawsze będziemy 2 kroki przed wami- cokolwiek nie będziecie chcieli zrobić ” Ja tu może zostawię tylko cytat moich słow sprzed pół roku 2 dni temu na discordzie zostalo powiedziane- konczymy grigora. Minely 2 dni i co mamy? flote ubita na 2 czesci na top procenty. Jak widac gdy mowilem ze zwyczajnie nam sie nie chce bawic w sciaganie oponentow to nie klamalem. Zdjecie incka jednak przewazylo czare goryczy i efety widac powyzej szkoda ze nie w 1 star…

• hahha. Pisalem z Jabolinim od razu. Napisalem tez ze pogratulowac to moge sobie glupoty. Bo mam na skanie wasza podstawke na 50 sekund przed wlotem. Ale jakas misja stacjonuj mi leciala przed atakiem i zawrocilem ja...zamiast atakuj. I potem juz bylo za pozno. .tak sie konczy granie w ogame na telefonie. A Tobie @Dominator 2 nie odpisalem bo Ty mi tez nie odpisales za pierwszym razem. Raczej bedzie to koniec....moze pogram w koncu eko. Ale raczej koniec. No chyba ze skads wezme 30kkk sury. Hahha…

• Skoro Lucek wrzuca male ST to ja tez wrzuce. Witam spowrotem ...Ale tak jak kiedys pisalem juz. Lucek zawsze wraca. Lucek byl gotowy stracic ta flotke...Takze plakal po niej nie bedzie. Normalnie bym napisal ale zaoral mi planete. A na takie rzeczy trzeba reagowac. Mam nadzieje ze Ci cos jabol podrzucil za wczoraj. Dnia 19-03-2020 04:20:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jam Jest NFZ ________________________________________________ Krążownik 5.555 Mały transporter 25.986 ________…