Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 279.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie no powaga. Screeny potwierdziły wszystko chłopaki. Trochę się żona skompromitowała. No co zrobić. Mam nadzieje ze to na prawdę dobra whiskey była! (Bo jestem koneserem). Zawsze czytałem o wszystkich I miałem to w dupie, ale jak już to zaczyna dotyczyć naszego soja to zawsze będę bronić naszych! Szczególnie ludzi z którymi na ogame się znam od lat I wiem że nigdy nam na TOPce nie zależało!!!! No moze chcieliśmy tylko jakieś fajne STeki robić I mieć fun. I tak jest do dziś. Nie przejmujemy się…

• złom pod dom. Aż mi się łezka zakręciła w oku. ;D Gratuluję obrony. AdirtsA już pewnie to odbudował Takze nie ma co życzyć odbudowy Powodzenia dalej.

• A ja mam banie I napisze co chce. Żona rolnika...no wklej te screeny. Udowodnij A nie rzucasz oskarżeniami. Tu na tym UNI nie ma tyle pusherow co ludzi którzy oskarżają innych o push. Na tym UNI to hejt przewyższa push. ;)))

• Gruuuuuubo. Maaaaraaas. Brak słów brak słów. A ja sobie na FSie Lecialem i tylko oglądałem starcie I czekałem z wami. x) Ładnie chłopaki. Chillout padł. To znaczy dla mnie mniej skanów, Takze jest ok. ;)) Gratuluję. Przetapiajcie to ładnie na pance bo będzie ich dużo potrzeba. Obrońcy SzO - ale nie za szybkiej. Pozdro. Świstaki Świstaki Świstaki!!!

• No Panowie. Ładnie ładnie. Dofarm elegancki! Jest z czego nastukac nowych stateczków. Powrót Świstaków do ST(zlomowania) wyglada całkiem fajnie. No - po za tym moim. Gratuluję i cisniemy dalej.

• Graty akce! Wszyscy piszą że ja to dobry zawodnik ale nie wiedzą co Ty tutaj masz w zanadrzu. Musisz się rozkręcić bo przed maturą więcej latałes Przyjemny wlot, ładny zysk. Nigdy nie umiałem znaleźć jego floty. Pewnie po za moim zasięgiem

• Ladnie weszlo, ale bandit, cas na cos wiekszego! Przetapiaj! I latasz dalej.

• Obydwoje sporo na minusie - lot bez sensu, chyba ze masz parcie na %%%% No ale co zrobic - jak kraken jeszcze kilka takich lotow zrobi to sie przeciez sam zezlomuje.

• Ladnie akce , ladnie! Kolejny Stek - kolejne wyzwanie. Podejme po urlopie Cisniej dalej swistaku! Pozdrawiam wszystkich. Obronczy zycze by lepiej pilnowal swojej floty.

• O jak ja lubie takich zlomowac. :d Takie STeki sa najlepsze! Sam mam takich wlasnie kilku. Ladnie spakowane a i procent spory! Elegancko! Spooro tych panckow masz, ale przetapiaj na wiecej! Obroncy SzO, no ale po takiej stracie to raczej nie bedzie szybko Pozdro!!!!

• Cytat od Akcelerator: „co do konta ciężko powiedzieć,weźmie ktoś z niższego topu albo znajdziemy kogoś chętnego do poklikania. ” albo się zpushujeny jak reszta UNI. xD Na bank się ktoś znajdzie w soju kto ma niższy TOP kto wezmie to pod opiekę. ...A tak po za tym graty. Ładnie spakowane, ładny % I ładny zysk przytuliłeś, proponuję zainwestowac we flotę, tak co bysmy jakis rewanżyk mogli zrobić. Szkoda troszkę że w tej 7 gali sobie siedzisz. No ale..."góra" do Mahometa przyjdzie jak będzie musiał…

• Akce, już brak mi słów, co bym Steka nie strzelił to zaraz Ty cos walniesz. Eh...już życia nie mam przez to...także weź troszkę sobie w eko idz xD A tak na poważnie - gratuluje mistrzu świstaku Jedi. Dobry flot, zysk jest - to najważniejsze. Obrońcy SzO.:)

• hahah...Lucky, tyle razy właśnie jak tam leciałem i widziałem w raportach te CM to się zastanawiałem: "no , ale po co te CMy?" xD

• Witam wszystkich! Kolejny STek wszedł - trzeba się pochwalić. Na początek napisze że to już 3 STek na tym gościu, (Tym razem tylko remis, bo nie miałem już czym lecieć, a tutaj na prawde czas grał główną rolę. Ale tylko ja i on wiemy ile razy do niego latałem, po kilka razy na dzień chyba xD Miałem farta bo akurat miał wezwanie do szefa. Przy poprzednich ST wywiosłowywał znaczną część złomu. Tym razem pogratulował i napisał że nic nie podbiera bo kończy przygodę z ogame. Także życzę powodzenia w…

• Cytat od Akcelerator: „No Panowie! Mega gratki fajny wjazd i zysk szkoda że beze mnie ale i tak nie mogłem przetapiajcie i oby tak dalej!!! ” Akce, co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze nie jeden STeczek razem zgrilujemy. Ale musimy się w końcu wziąć za jakiś TOP STek. Tak jak na Deimosie, popatrzymy, wyliczymy i zezłomujemy

• Powaga...jak my coś walniemy to Akce zaraz ma odpowiedź że mnie w D U P I E ściska. xD hahaha….taka motywacja pozwala właśnie na takie STeki w sojuszu. Gdyby nie on to bym chyba tyle nie latał P

• Cytat od Akcelerator: „Gratki Panowie Po takich Waszych ładnych wjazdach mogę sprzątać, czysta przyjemność przetapiajcie w eko ” Ja już pisałem że gram cały czas EKO. Bo jak inaczej nazwać przetapianie złomu na nową flotę? Czysty recycling xD Hahahah pozdro

• Akce!!! Pierwsze 2k%! Teraz to już pójdzie z górki! Elegancko i jeszcze zebrany złom! Pięknie! Świstaki latają jak szalony. Czyżby na UNI panowała choroba wściekłych świstaków. Panowie trzymać tak dalej.

• Witamy po raz kolejny! Tym razem zabrałem się na gapę. Dostałem zaproszenie od PPV (za które dziękuje). Dołączyłem. Dolecieliśmy. Akcelerator zebrał ( bo ja bym pewnie nie zebrał) Za to też serdeczne dzięki AKCE!!! Pozdrawiamy wszystkie świstaki! Dedykacja dla pewnych panów którzy dzisiaj uratowali część floty PPV. Gdyby nie oni to PPV dzisiaj by STeka nie pyknął. Panowie wiedzą o kogo chodzi. Do następnego. No i do rzeczy: On 03-06-2019 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker ppy…

• Witam po raz kolejny. ...i kolejny raz ACs. No i już w ogóle Akrobata świętuje bo ST w ACs to myśmy chyba jeszcze nie zrobili. Mimo że graliśmy razem chyba na trzech UNI. (...zawsze go jakoś omijały te ST) Ten STeczek to nic innego jak po prostu skan i lot. Sporo akt w międzyczasie, ale postanowiliśmy że polecimy do końca, opóźnimy i najwyżej zawrócimy. Opóźnione, flota stoi dalej, wlatujemy, złomujemy i zbieramy. (tak tak chłopaki, tym razem grigor zebrał złom!!!) I to sam, lotem przez gale naw…