Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avatar: „miałem lecieć, ale nie mogłem jeszcze U zdjąć. graty wlotu. ” czyli mamy fart. Dziękujemy.
-
Cytat od Foxofnox: „Hahahah misiek już tradycyjnie po złej stronie mocy Cóż gratulacje dla agresorów. Hollus kiedyś cię odbudujemy kolejny raz Ps. Pozdro dla akrobaty który dzielnie tropi moją flotę ” Polowanie na lisa!
-
Cytat od Aniolek: „Bardzo ladna akcja Futrzaki. Hollus znow sie zapatrzyl na forum:) A swoja droga to ile kosztuje teraz takie ST?-(standardowo dla niekumatych -zartowalem) ” No ze 4 czekolady na ten moment. Ale muszą być zapakowane w Świstaków sreberka.
-
Witam po raz kolejny. Mam już drugiego Hat-tricka na tym Uni. 3 ST w jeden dzień cieszą jak najbardziej. Tym razem ACs, cała zasługa od Garbatego, bo znalazł i pisał żeby lecieć. Ja akurat leciałem na bunkierek. Ale to nawet dobrze bo przynajmniej sprawdziliśmy czy zaloguje po 3 - nie zalogował. No to posłaliśmy floty plus sondy od Domsona. (bo czemu nie). Po zezłomowaniu wyczailiśmy że Hollus ma 1k recków na innym moonie, no to się przeleciałem. Zalogował chyba 10 sekund przed wlotem na recki, …
-
Witam! No i znalazłem kolejny "bunkierek". Także poleciałem w oczekiwaniu na godzinę 3, aby sprawdzić czy Hollus nie kampi. Wlocik na spokojnie....nawet spory zysk także cieszy. Pozdrawiam wszystkie świstaki i ludzi z buddy. Akce...a ty znowu w górach jak tu ludzie złomują Przejdźmy do RW: Ale najpierw! Świstak! (Swoją drogą - wychodzi właśnie z bunkra. xD ozsAf5.jpg Dnia 28-07-2019 02:39:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] _____________________________________…
-
Witam wszystkich po rak któryś. Jako że ostatnio świstaki cisną co się da to i ja muszę coś latać. Już miałem iść spać i na ostatnim skanie znalazłem to o to cudo bez akt. Także postanowiłem sprawdzić czy ktoś przez przypadek nie odebrał FSa. Także wlot i bum bum bez żadnych niepokojących akt. Obrońca nic nie napisał. Włączył urlop. Mam nadzieje że wróci. SzO. Specjalnie wyróżnię JohnRambo, tyle razy mi zasiadał flote że się chyba nie odwdzięczę do końca uni. xD A tak po za tym to standardowo Ak…
-
Witam wszystkich! Dostałem nieoczekiwane zaproszenie na bunkier - a że ostatnio troszkę sprzątamy na tym UNI bunkry, nie było możliwości odmowy. Szybko policzyłem i za chwilkę byliśmy w locie. Bang bang i po bunkrze! Pozdrawiam wszystkie TOP świstaki!!!! Cytat od ZdzichuWiertara: „pozdrów Syndykat ” No to pozdrawiamy. Jeszcze raz dzięki Zdzichu. Do rzeczy. Dnia 24-07-2019 17:41:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________…
-
Witam wszystkich! Pozdrawiam Świstaki - wszystkie! :d Nie ma o czym pisać - lekki bunkierek. Trzeba było rozwalić - małym kosztem lekkiego złomowania własnej floty, ale wciąż na ładnym plusie. Także się pochwale Dnia 20-07-2019 00:27:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 74.853 Okręt wojenny 5.511 Pancernik 10.278 Krążownik 21.342 _________________________________________ Obrońca preto76 [JSW] _____…
-
I jedziemy z tymi "STreberkami" xD Dzięki za zaproszenie akce. Prosiłbym aby tutaj żaden głupi spam nie trafił!!!
-
Avatar gratuluję! Szkoda że na sojuszniku. No ale bywa. Method pisał że będzie kończył bo dostał zloma Takze SzO nie życzę ale za to powodzenia w REALu. Jabol idź pospamowac gdzie indziej. (Prowodyr się znalazł - mało wam tego widzę, to prowokować będziesz teraz pod każdym STekiem?! ;);) ). Lucky Akrobata pisał że nawet balanties wystarczy. ;D