Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. :d Każdy wie co się stało bo Lucky opisał to elegancko w tym drugim starciu. Użył wielu screenów i historyjek - także tam poczytajcie Troch dupiate miejsce na pozdro ale standardowo wszystkie świstaki pozdrawiam :d No i oczywiście najlepszego flociarza naszego Luckyego 9hkoKv.jpg Dnia 05-08-2019 22:42:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky [NFZ] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Krążownik 30.000 ______________________________________…
-
Hahah...jescze raz gratuluję. Wiedziałem że powklejasz powycinane screeny. ...i napiszesz taka historyjkę. ;D Tak jak napisałeś poprosiłem o screeny z dofarmu a nie dostałem. Zaryzykowalem bo zaufalem człowiekowi. Jaki miałby w tym zysk oszukujac i wystawiając mnie, a nie kombinujac z Tobą? Sam musisz sobie odpowiedzieć - A reszta uni sama sobie odpowie . W sumie to prawie nic nie stracił a wszedł na urlop. Takze ciekawe po co. Ja nie będę taki jak Ty I nie będę pokazywał screenow. I nie będę ja…
-
Siemanejro!!!! No i jak to ostatni u nas bywa - oczywiście bunkier Pozdro dla wszystkich! Świstaki górą cI9kat.jpg Dnia 04-08-2019 01:42:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Pancernik 10.714 _________________________________________ Obrońca preto76 [JSW] ________________________________________________ Duży transporter 157 Lekki myśliwiec 189 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 176 Okręt wojenny …
-
Witam po raz kolejny w tym zacnym gronie. Kolejny bunkierek....no ale co zrobić - trzeba latać Pozdro dla świstaków! Pozdro dla ezechiela! Miał być STek dla syna i jest :d Teraz świstak dla syna: ktKwDt.jpg Dnia 04-08-2019 13:13:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 165.721 Ciężki myśliwiec 1.273 Pancernik 10.646 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 5.720 Sonda szpiegowska 3 ______________________________…
-
Witam wszystkich. Ehhhh no co mogę napisać - kolejny bunkierek. Nie nauczą się tutaj chyba że nie warto tych bunkrów stawiać :d Dzięki akro za zaproszenie i wspólny lot. Pozdro dla wszystkich świstaków Cytat od Akcelerator: „Pozdrawiam serdecznie świstaki! ” 1RUOyf.jpg I o sreberkach: Dnia 05-08-2019 01:19:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 79.063 Krążownik 10.000 Sonda szpiegowska 4 _________…
-
Witam! Jak w temacie, kolejny mały bunkierek zaorany. No co mam zrobić jak tyle tych bunkrów nastawiali na tym uni. Chyba się nie nauczą... Pozdrawiam wszystkie świstaki! A w szczególności Fenia i Rambo - napisałem im że jak oni zrobią ST to ja też muszę. No to zrobiłem. :d ...najgorsze że coś lepszego stało w układzie obok a moja flota wracała z tego bunkra i już nie zdążyłem go dorwać. Ale, następny razem! pmHfJcYZj Do rzeczy: Dnia 01-08-2019 02:38:08 następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Cytat od Akrobata111: „A gdzie moj Świstak..? grrrrrrr.. tfuu na bunkry.. ” Yyyy...chyba zajety byles; DHdpHv.jpg
-
Cytat od Darkstar: „Graty, miałem blisko,ale nie po drodze jakoś nam ;D Bunkry do piachu ;D Który następny bunkierek? ;D Obrońcy Szo, ale tylko flo. ” podaj kordy i lecimy . ;D
-
Cytat od chill: „Cytat od Darkstar: „Graty, miałem blisko,ale nie po drodze jakoś nam ;D Bunkry do piachu ;D Który następny bunkierek? ;D Obrońcy Szo, ale tylko flo. ” Bardziej szkoda dexu Gratulacje, nie zawsze zysk się liczy ” jak juz wspomnialem nie polecielismy dla zysku. Ale nie jestesmy stratni. Mamy lekki Plus. Nawet jak policzymy wymiane sury na dex zeby zwrocily sie koszty podróży to i tak jestesmy na plusie. A kazdy wie że warto przeorac bunkier. ;D
-
Hahah....wygląda jakby mój świstak był trochę ciemniejszy. Czarna owca w rodzinie Swistakow x) Pozdro Panowie. Jedziemy dalej.