Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
PRZEPROSINY FILU
Postswoją droga trochę dziwne że macie tyle dowodów na "spam" a tylko jedna strona dostaje warny , nie może rakietować obrony przeciwnika używając prawie pełnych silosów ciekawie to wygląda, może w dobie tych wszystkich dyskusji i tego co się jak widać wylało , powstaną jasne zasady które zdefiniują co to jest spam podglądu a co nim nie jest i nie będzie to zależało tylko od osoby która rozpatruje owe zgłoszenie. Pożyjemy, zobaczymy
-
PRZEPROSINY FILU
Posthahahaahha prawie spadłem z krzesła po odsłuchaniu nagrania Marcinie, Marcinie, Marcinie !
-
zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] vs. EncePence [3 X] ~ 256662.15%
Antharas - - Starcia U68
Postobok takich cyferek nie można przejść obojętnie Gratulację dla agresorów ! no i szybkiej odbudowy obrońcy
-
zla cena dziala jonowego
Antharas - - Błędy w grze
PostJak wpiszesz w wyszukiwanie cena działa jonowego to wyskoczą Ci posty z 27.11 69 strona Wcześniej powinno być coś o zmianie, chyba na jakiś obrazkach Szukał dokładnie nie będę, powodzenia
-
zla cena dziala jonowego
Antharas - - Błędy w grze
Postz tego co pamiętam to była gdzieś na początku tematu "nadchodzi nowe" wrzucone że cena działa jonowego ma się zmienić aby zachęcić graczy do jego budowy dodatkowo dodali 2 rf do rozpruwacza Po szybkim simowaniu Założenie technologie agresor 20/20/20 Założenie technologie obrońca 20/20/20 Agresor 1 rozpruwacz Obrońca 1-6 dział jonowych agresor wygrywa 0 strat Agresor 1 rozpruwacz Obrońca 7 dział jonowych Remis Agresor ma 1 rozpruwacz Obrońca zostają 2 działa jonowe Agresor 1 rozpruwacz Obrońca 8 …
-
@dexPL nie zrobisz więcej niż 500k LM? Teraz powinno być poczekaj, potrzymaj mi portfel xd Coś w tym jest, odnośnie pionierów, na początku każdy był zachwycony jakie to nie są super statki i że mają rf do krążków Po przeliczeniu w simie okazało się że są o kant pupy potłucz Cena wysoka, jakość słaba / taka sobie, niczym iphony
-
To taka incepcja? Układ w układzie? Ideologia fajnie dopisana bo gra o kosmosie, ale chyba po coś były te informacje, może żeby nie wpadać w dziurki Dziś pierwsza fala 7x 3x byłem pierwszy 3x prawie się zderzyłem z innym Januszem 1x to twoja pierwsza reakcja łańcuchowa która pociągnęła za sobą straszne konsekwencje...
-
Każdy widzi zawsze to co chce widzieć Grałem i zbieraczem i odkrywca na u68 Zbieracz dawał mi około 110kk metalu 26kk kryształu i 30kk dexu za nic Dodatkowo szybsze trampki do zwozki jak i farmy, plus przy farmieniu idli oraz dofarmow Przeszedłem na odkrywce Puszczem w jednej fali 7 slotów Piratów ostatnio mam problem trafić Jak już to obcych trafiam co tak fajnie nie wychodzi, co do surowców raz chyba trafiłem na 20-25kk metalu, nie powala, dodatkowa flota? Mam już 48kk ssow Expy trzeba puszcza…
-
Ktoś dał skana, ktoś poleciał, ktoś wyfarmił i coś zebrał Dziękuję za udostępniony RS dobremu człowiekowi , pozdrawiam znajomych i sojusz jak już tyle leżało to żal było nie brać Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca fanga [TEMPLARS] ________________________________________________ Mały transporter 8.043 Duży transporter 41.000 Lekki myśliwiec 9.731 Ciężki myśliwiec 3.853 K…