Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [url]https://www.youtube.com/watch?v=W0pCDyhB0Jk[/url] Długo wyczekiwane pb, każdy lot kończył się ostatnimi czasy fiaskiem , obrońcy się logowali, czasem pisali a czasem człowiek sam musiał ogarnąć że coś jest nie tak , uznałem że wstanę rano, jak to po owocnym piątku może człowiek coś trafi z rana, poszło parę skanów, oczywiście nic nie znalazłem sensownego , została jedna z ostatnich lokalizacji , a tu taka perełka Akty się paliła na niektórych planetach ale uznałem ze za często rezygnuje z p…

• Antharas [G K] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 1458.49% Agresor Antharas [G K] ________________________________________________ Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca Doria LECH [HAN SOLO] ________________________________________________ Mały transporter 87.624 Duży transporter 995 Lekki myśliwiec 76 Krążownik 9 Recykler 101 Pathfinder 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [G K] ________________________________________________ Pathfind…

• O już widzę że odpowiedziane trzymaj się cieplutko i udanych expow

• @CHAOS zapytaj na nieoficjalnym disco ogame, tam mają super arkusz, polecam bo też używałem

• Trudno przejść obok takiego cudeńka obojętnie, świetna akcja, gratulacje! Zysk petarda, przetapiaj i baw się miodnie

• no chyba że tak

• Nie wiem już czy taki temat był ale Odkrywca szpiegowski 23 General szpiegowska 20 Zbieracz szpiegowska 20 Ilosc wysyłanych sond - 8 Odkrywca szpieguje generała - widzi wszystko - szansa na przechwycenie 100 procent General szpieguje odkrywce - widzi tylko surowce - szansa na przechwycenie sond 0 procent Zbieracz szpieguje odkrywce - szansa na przechwycenie sond - 41 procent (20 sond) Oczywiście u odkrywcy na orbicie są statki

• Wpisz w Google kalkulator ekspedycji Wpisz dana ilość statków które chcesz wysłać (wcześniej uzupelnij dane) Wyskoczy Ci okienko mały event i co możesz na nim trafić, zaznacz później średni i jeszcze później duży Kliknij simuj, w parametrach wpisz 20 procent złomu i wyskoczy Ci wynik LM da dużo metalu Pancernik da dużo kryształu Nie proponuję łączyć ow + Pancernik + coś tam innego Wszystko jest losowe możesz stracić albo zyskać

• Fajny zysk! Musisz do spawać trochę sprzętu bo te 17 DT razi w oczy xD Niezmiernie się cieszę że latasz Oby więcej takich wypadów

• Gratki robilem tam przepal parę dni temu Jak widać wolał się oddać komuś innemu

• Nazwy flot

Antharas - - MCO - Wersja 7.0 Sugestie

Zewnętrzne rubieże

• Miałem podobnie, mimo odpowiedniej ilości surowca kolejka nie skoczyła i dostałem komunikat że brakuje surowca

• żeby nie było że tylko piraci w głowie, dziękuję za info i pozdrawiam sojusz i znajomych Antharas [G K] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 1886.43% Dnia 27-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [G K] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Doria LECH [HAN SOLO] ________________________________________________ Mały transporter 108.559 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec …

• A czy po następnych wlotach miałeś informacje ze dziś już,, dostałeś,, co miałeś dostać i proszę próbować jutro?

• Jako gracz silniejszy możesz wysłać do słabszego po,, lepszym,, przeliczniku Pamiętaj o nowej zasadzie gdzie jeżeli konta mają podobna ilość punktów i wyślesz pozornie słabszemu duża partie surowców (masz 10.000 punktów kolega ma 9.900) i dojdzie do sytuacji że kolega po wydaniu lub skumulowaniu owych surowców jednym klikiem może być wyżej w statach niż Ty, to prawdopodobnie czeka was nagroda (urlop) Natomiast jeżeli masz np 50.000 punktów a kolega ma 10.000 i jesteś pewny że nie chomikuje surow…

• Jak chcesz budować eko to polecam Lmy, jak masz duży niedobór kryształu to pancerniki, ale musisz się liczyć z tym że dexu na Pz nie uświadczysz

• zaczyna się od początku uni i później też, musisz policzyć ile masz z eko jako zbieracza , pamiętaj że inne klasy też mogą mieć pełzacze ja przy eko 43/36/39 (planety na 15 poz) miałem wzrost wydobycie może o jakieś 200kk surowca (dokładnie już nie pamiętam. ale to była całość bez liczenia ile dała mi zmiana na odkrywce - pełzacze) przy jednym slocie 500k lm jak trafisz małego pirata masz 120kk surowca na pzcie Wszystko zależy od ilości puszczania expów czasu ilości paliwa szczęścia - jak trafis…

• dobra ekspedycja , gratulację !

• Gratulacje cyfrowego pb! Przetapia i lataj mistrzu

• Gratulacje trafienia, zysk miodny, udanego przetopu i duży plus dla obrońcy za kulturę Szo