Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobry zaorany bunkierek gratuluje trafienia , uważaj na siebie

• Rakietowanie?

Antharas - - DiD U68

Ja mam za push, tłumaczenie nic nie dało bo po daniu argumentów dowiedziałem się że konta są powiązane czyli niby multi jeszcze, po odwołaniu wyżej okazało się że moja wypowiedź nie jest spójna, powinienem zrobić odwołanie w paincie żeby każdy zrozumiam, obrazkowo

• Rakietowanie?

Antharas - - DiD U68

Za takie imprezy nagrody lecą urlopy dłuższe, krótsze xD

• Najlepszy gracz U68

Antharas - - DiD U68

Chciałbym dopisać waszych kandydatów jak i kandydatury, jednakże możliwość edytowania pierwszego postu została mi zabrana przez dodawanie prywatnych wiadomości sami wiecie kogo, z tego miejsca proszę by temat został pociągnięty przez suport forum, no chyba że suport nie ma ochoty przeprowadzić owego konkursu

• Najlepszy gracz U68

Antharas - - DiD U68

ja o nic nie walczę , uznałem że przed fuzją uni można by przeprowadzić konkurs na najlepszego gracza tego uni , bo czemu nie , czytałem też coś że poprzednie wybory było średnio uczciwe ,więc naświetliłem trochę jednego z uczestników coby wybory były sprawiedliwe jak widać poziom kultury nie ma znaczenia , jest jakiś burmistrz miasta który też twierdzi że od 8-16 jest burmistrzem a od 16-8 może chodzić pijany po mieście i przeklinać bo jest zwykłym Kowalskim Dodam że ja nikogo nie wyzywam, nie …

• Najlepszy gracz U68

Antharas - - DiD U68

@Qnick no powiem że wysoko celujesz, prawdziwy wirtuoz latania, egzekutor satelitów i dziennego wydobycia, niezmęczony grą anioł śmierci który po każdym potknięciu podnosi się silniejszym, dodatkowo miły człowiek życzący powodzenia w ściąganiu moonów sojuszników , dobra dusza

• Najlepszy gracz U68

Antharas - - DiD U68

Witam serdecznie ! Chciałbym zapytać czy możemy zrobić nowy konkurs na najlepszego gracza u68 wiadomo że poprzednia edycję wygrała osoba świecąca wszystkim przykładem, najlepsza z najlepszych, szczyci się szacunkiem, uczciwością i brzydzi się botów i pushu przez rynek , dodatkowo potrafi prowadzić merytoryczne rozmowy handlowe mające na celu pozyskanie nowych dostawców paliwka Poziom kultury osobistej stoi na najwyższym poziomie (dołączone screeny) Wiem że ciężko może być znaleźć kandydata na po…

• Gratulacje, proponuję napisać ticket zawczasu

• @bobro każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie, przekonasz się w swoim czasie @Guderian es numero uno za mało dowodów było dostarczone na bany za klonowanie floty przez tp lepsze są bany z kapelusza na podstawie domysłów i ułożonej w głowie historii do tego

• Pamiętaj że każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie, po twoim orxepale nie ma już zapewne śladu więc się nie liczy Od sanepidu dowiedziałem się że po szkoleniu go powinienem wiedzieć to i owo, opisałem więc jak widzę push perfekcyjny, chyba zabolało bo po tym dowiedziałem się że jestem powiązany z obrońca (chyba multi) ale za multi jakimś cudem nie dostałem, myślę że jeszcze z dwa trzy tickety i zamiast st na między kliku dostałbym info ze ja na botcie zaatakował swojego bota którego wyłącz…

• Ja bym uważał, bo gonsior niżej w statach jest a wiadomo czym może się to skończyć, nagroda drugiego stopnia, a nie daj Boże jak go na między klik trafisz obrońca był na koncie, wystawił flotę, konta powiązane Dziękuję, polatam 16tki

• Nie czułem potrzeby sprawdzania kto zajmuje się tym działem, a co do ticketu to wisi od 20:04:50 Pozdrawiam

• Gratulacje obrony ładnie siadlo, obrońca szybkiej odbudowy bo się przyda Poczekamy tydzień i dowiemy się czy 6.7kkk zysku to nie push

• Zapewne zaraz post zniknie ale Twoje konto zostało zablokowane do:piątek, 5 czerwca 2020, 09:15 Powód: Push [1] od WilliamWallace + odsylka do GO Skoro minęło ponad 48 godziny od ticketu piszę wszędzie ponieważ dla mnie to wszytko kpina i żart, człowiek stara się coś upolować, częściej mu się to nie udaje co SGO też może sprawdzić w logach ile razy flota była wysyłana i zostawała zawrócona. Rodzi się pytanie co wolno, czy jak polecę do gracza 1 który loguje się o podobnych godzinach a zysk będzi…

• o to już wiadomo kto to pomożesz koledze w odbudowie , no i prawie robi wielką różnicę no i tak wiem miałem farta że kolega lata na pztke a jego fs wracają praktycznie tak samo , może dlatego wysłałem gsy na bezczela o 12, ten złom nie wymagał siedzenia po nocy i kampienia najważniejsze że życzyłeś mi powodzenia, jak widać przydało się

• Pb pobite Obrońca uciekał dwa razy , za trzecim razem uciec się nie dało, jako że zaobserwowałem że fs wracają o podobnej godzinie, postanowiłem wysłać GS w ciągu dnia ,godzinę przed dolotem gs obrońca napisał "zapraszam" chwile później sam johny napisał "powodzenia" na moje szczęście wcześniej wleciałem w planetę i wyczyściłem gsy które mogły kontrować moje "spoiler" procent około 704,43 ponieważ rozpruwacze zrobiły swoje (Ukryta treść) Wątpiłem już w udaną akcję ale uznałem że pierwszą fale gs…

• Na u68 też to występuje, w badaniu nie klikałem,, zakończ,, bo było to podejrzane, wrzuciłem parę panckow do stoczni i kliknąłem zakończ za 750 anty, oczywiście skrócilo o połowę

• Mało trafiłaś ale graty Swego czasu wyskanowalem jak miał około 10kkk surki ale się lepiej pilnował Grateczki

• biorąc pod uwagę moje zdolności taktyczne to jest wysoko zdarzało się że leciałem po większy procent , ale jak mówiłem , brak szczęścia , obrońca się logował , przynajmniej teraz nakapało , to pewnie za te przepały No i nie latam po satelitach

• Widzę że dziś dzień pb, myślałem że mam najwięcej pionków na uni, tymczasem wyszło jak zawsze, wydawało mi się trudno przejść obojętnie obok Top1 u68 i to znacznie wyżej niż poprzedni, Gratki i udanego przetopu :)! Obrońca to się chyba już nie pozbiera ale jak by co to szo