Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie powiem ze nie, Pz powinny zostać zwiększone, a już na pewno na uni że speed x1 w chwili obecnej jak mam do wybrania lot i pilnowanie przez 40-50m celu dla zysku z samego pzta i jakieś śmieci to najzwyczajniej w świecie wolę puścić exp mimo jego losowości Swoją drogą byłoby miło jakby team uchylił lekko drzwi i dał gracza też się wypowiedzieć czy odpowiada im łączenie uni a z uni b i jak to widzą, ale to raczej pobożne życzenia
-
do st zabrakło, dzięki szajka za czujne sokole oko ! Antharas [KOMORNIC] vs. Robx23 [GORNICY] ~ 2339.1% Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 45.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Robx23 [GORNICY] ________________________________________________ Duży transporter 48.730 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [KOMORNIC] _______________________________________________…
-
obawiam się kruszynko że źle trafiłaś, nie potrzebuje się "dowartościowywać" ponieważ spełniam się w życiu i moje życie jest na coraz wyższym poziomie co do "nie łam zasad gry bo Ci to nie wychodzi" proszę Cię , jak będziecie chcieli komuś wlepić bana to i tak wlepicie , moje bajki ? ja nie potrzebuje pisać bajek, kto chce to wierzy kto nie chce ten nie wierzy ale luzik, lepsze nawet bajki niż propaganda, kasowanie postów pokazywanie że "ma się władzę" kończąc i podsumowując oświadczam iż jestem…
-
więc zapytam inaczej skoro tickety CI nie wystarczą czy za spam dostaje się tylko ostrzeżenia ? czy poziom spamu tyczy się jednego gracza czy za innego gracza można dostać kolejny poziom spamu ? czemu koleżaneczka dostała dwa ostrzeżenia ? tickety masz na discordzie , a o zmianę rangi sam prosiłem bo to śmiechu warte Kocham cenzurę na tym forum !
-
Dobrze, brak odpowiedzi jest wygodny a,, jako były członek teamu, powinienem wiedzieć,, Otóż sprawa ma się następująco Top 1 u68 Dagusia znana jako GO ciap dopuściła się spamu rakietami Poszły zgłoszenia od dwóch różnych graczy Każdy z nich otrzymał odpowiedź w którym SGO Kruszynka (najlepsza przyjaciółka) odpowiedziała jasno że Dagusia otrzymuje ostrzeżenie dwa razy Więc moje pytanie brzmi następująco, czy jest to sytuacja wyjątkowa? Lepsze traktowanie? Ciche przyzwolenie? Zamiatanie sprawy pod…
-
Rakietowanie?
PostCoś tam kiedyś było, wakacje teraz
-
szachrajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Model [KOMORNIC] vs. Chancellor Cosmo [ANT] ~ 45 952.59%
Antharas - - Starcia U68
PostNo szajka zaimponowałeś mi ładne trafienie, nie przetapia za szybko bo z i nie dogonię
-
Dofarmienie na remis. UP
Antharas - - Błędy w grze
Post@zona_rolnika a to mnie zdziwiłaś tą odpowiedzią, tego się nie spodziewałem Dobrze ze nie masz jeszcze napisane że to twoja wina ciekaw jestem czy tak samo podchodzi do tego support u sąsiadów
-
Dofarmienie na remis. UP
Antharas - - Błędy w grze
PostTak z ciekawości zapytam, skoro lot się odbył, dex został spalony, do starcia doszło i dowód to RW + rsy, to czy za wygrane starcie dostaliście surowce? Czy rekompensaty nie będzie? Coś słyszałem że wczoraj padła jakaś flota przez problem z logowaniem i ktoś tam ja odzyska bo to sytuacja nadzwyczajna (z czym się zgadzam) Takie starcia na remis to też chyba sytuacja nadzwyczajna