Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
Antharas - - Starcia U68
Posta dziękuję za pozdrowienia , 15.6kkk zysku , coś czuje urlop obrońca widzę pękł miłego przetopu Edit. Obrońcy życzę spokoju ducha i może lekarza jako że ustawił nick kasacja to posłałem sondy żeby zobaczyć czy coś zostało , zaczął się rzucać po skanach kociak jeden
-
Skłaniam się do tego iż dział to losowo i nie ma wcześniej wspomnianej tabeli z podziałem na 10/20/30 exp Często jestem pierwszy i nagle w połowie exp zdarzy się jeden komunikat że jest dużo expow Tymczasem inny kolega złapał dwie dziurki w jednym slocie, a następny exp który wlatywaly te 5 do 7 sekund później wlatywal w czysty układ Ja bym nie zakładał że jest wina w wiadomości, tylko gdzieś w kodzie
-
WGkmPcL.jpg Akcja zaczęła się parę dni temu , postawiłem w układzie lotkę, dzięki Y2k i szachrajce powstał moon, ale ciśnienia na przeklikanie za anty nie było, zaliczyłem dwa przepały brakowało niewiele, raz czekałem na teleport i ten czas zadecydował o przepale , drugim razem zabrakło 1 minuty trzeci raz miał miejsce dziś gdzie po 5 minutach lotu obrońca napisał pozwolę sobie zacytować rozmowę " - shpinaq 27.07.2020 11:19:34 - Antharas 27.07.2020 11:19:48 - shpinaq 27.07.2020 11:20:07 Może inn…
-
szachrajka [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. ROKITAu4 ~ 6833.23%
Antharas - - Starcia U68
PostForma dopisuje gratulacje
-
Guderian [MAMMAMIA] & Bazyli [MAMMAMIA] & Wielebny [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 10183.66%
Antharas - - Starcia U68
PostWidzę że ssy robiły za lmy gratulacje akcji, udanego przetopu, dziękuję też za pozdrowienia no i oby więcej takich akcji
-
Dofarmienie na remis. UP
Antharas - - Błędy w grze
PostA co jeżeli będzie to starcie na miarę top10? Też rekompensaty nie będzie? Flota która powinna spaść zostanie u obrońcy? Jak ktoś już fajnie zauważył u nas jest tylko kara, powinniśmy się cieszyć że za starcia na remis bez oddania strzału nie ma jeszcze bana. Jak graczowi dzieje się krzywda to ma się go w głębokim poważaniu