Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bardzo ładnie napisane , myślę że 60% pz byłby faktycznie optymalnym pztem P.S. w razie problemów z sateliciarzami też chętnie pomogę w miarę możliwości
-
szachrajka dał cynk ale powiedział ze jemu się nie chce, przynajmniej towarzyszył, szybkie tankowanie, obrońca odświeżył chwile po teleportowaniu floty na innego moona i wysłaniu ataku na drugi cel Antharas [KOMORNIC] & szachrajka [KOMORNIC] vs. kisatjow ~ 1383.92% Dnia 12-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 59.995 Pathfinder 22.054 _________________________________________ Agresor szachra…
-
Dziękujemy!
-
Tak, teraz wszystko stało się jasne przyjacielu
-
@john malkowitz007 co się stanie z twoim światem jeżeli powiem Ci za na uni 68 Pz wynosi 40 procent :o Chyba że czegoś nie wiem i podniesienie Pz z 40 % do 40 % daje jakieś dodatkowe korzyści, nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem xP
-
Cytat od Balart: „Cytat od Antharas: „Cytat od Balart: „Puszówka kopytko widze na urlopie ” Cosiiedzieje aka Borec też na urlopie a już mi miał sprzedać trochę dexu za te parę przepałów peszek jak zawsze ” regulamin zabrania handlowania w takim przypadku. Także bez podniety ” A czy ja napisałem że zabrania ? napisałem tylko że konto już na urlopie, zbieraj surkę zbieraj bo teraz w drugą stronę trzeba wydoić P.S. ja się nie podniecam kolego, za to tobie się pewnie ulało po +65 kk
-
Skoro była ostatnio ankieta o zmianę w speed badań a później chyba eko To czemu miałoby nie być ankiety z pz Swoją drogą oznaczyłem naszego CoMe Może z czasem odpisze
-
Więc myślę że powinieneś się powstrzymać od,, oceny, Ja osobiście mam tonę satelit na 15 Pozycjach ALE, alternatywa dla setelit jest energetyczna + fuzyjna więc nie wiem o co płacz Z tego co wiem próbujesz coś latać, więc zmiana Pz na większy byłby spko opcja Co do gry to zawsze wymagała czasu, jak ktoś jest leniwy i chce sobie robić zwozki co 2-3 dni to musi zmienić trochę taktykę Nie ma tu mowy o Pz z obrony bo dopiero by to płacz wywołało I bez przesady gramy na speed x1 nie x3... Z tego co w…
-
Wszystko jasne! Inni mają Pz z piratów 40 procent a ja mam 20 hehehe Odnoszę wrażenie że często gramy w inna grę. Jak napisał @wampek procent z piratów jest stały, ale uzupełnię twoja wiedzę, może Ci się przyda 20 % trafia na Pz 16 jeżeli masz klasę odkrywcy 10 % trafia ja Pz jeżeli masz klasę generała / zbieracza Podniesienie Pz z GRACZY, moim zdaniem zachęci do latania Gramy na speed x1 gdzie nie oszukujmy się loty trochę trwają, często gęsto obrońca się loguje lub robi za krótki okna żeby to …
-
Podobno naprawiono bug z expedycjami (teleport) Może dexu jednak brakuje oO Padło pytanie u mnie w sojuszu o dex ile wydałem, bo zaliczyłem cztery przepaly do których trzeba było dodać expedycję .,,było pytanie pytanie o dex 1 fala to 83.576.000 dexu 2 fale to 167.152.000 dexu 3 fale to 250.728.000 dexu 4 fale to 334.304.000 dexu 5 fal to 417.880.000 dexu,,
-
Witam wszystkich serdecznie, od pewnego czasu zastanawiałem się czy jest coś co zachęciłoby ludzi do latania na coś więcej niż tylko 16sta pozycja chciałbym zaproponować ankietę (o ile jest taka możliwość) o zwiększenie pola zniszczeń z gracza z 40 % na coś wyżej Jakie są wasze opinie na ten temat ? czy @Kasia321 @Art dadzą radę coś z tym zrobić ? czy dalej najlepszą farmą będzie 16sta pozycja ?
-
jako że zostałem wywołany i mam chwile czasu to odpowiem jestem graczem U68 speed floty x1 pz z gracza 40% myślę że @cokolwiek gdzieś tam dobrze wspomniał że exp to też sprawa indywidualna i zależy od czasu moje napędy to: Spalina 20 lv Impuls 18 lv Nadprzestrzeny 19 lv Mam planety na 15 pozycji i z tej pozycji puszczam expy czas lotu z 15 --->16 1 LM leci 30:22 1 MT leci 27.26 1 Pancernik/Ow leci 22:46 1 DT leci 39:09 jak widać różnice są sporę , żeby mój DT leciał z prędkością mt musiałbym mie…
-
Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. polek [COMA] ~ 48361.52%
Antharas - - Starcia U68
PostŁadne trafienie, rozbrykałeś się widzę Oby tak dalej, niego przetopu
-
Antharas [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 1216.06% Dnia 01-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Pathfinder 20.723 _________________________________________ Obrońca Doria LECH [HAN SOLO] ________________________________________________ Mały transporter 73.000 Duży transporter 1.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [KOMORNIC] _____________…