Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
Antharas - - Starcia U68
PostChyba musi zmienić operatora gratki, ticket pewnie już wisi
-
eDydek [AVALON] & LordSpawn [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. Viceregent Flyby [D-M] & szajka [KOMORNIC] ~ 7961.14% Obrona
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie! Podwójne gratulacje za pomoc z moim st i ogarnięcie swojego
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Iluser [Explorer] ~ 7368.88%
Antharas - - Starcia U68
PostPiękny farmingi, zacnie siadlo!
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Tomx [G K] vs. lechus [WNE] ~ 6134.24%
Antharas - - Starcia U68
PostCel miał być grubszy ale niestety nie pykło więc zadowoliłem się mniejszą zdobyczą specjalne podziękowania dla szajki za pomoc ! dziękuję przyjacielu Pozdrowienia dla sojuszu , znajomych oraz dostawców paliwka WGkmPcL.jpg youtube.com/watch?v=BfOdWSiyWoc Dnia 24-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 70.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] _…
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Kain [PZT] ~ 148646.31% PB podbite
Antharas - - Starcia U68
PostWczoraj mało zbrakło do fajniejszego pb , może uda się następnym razem, tymczasem udało się delikatnie podbić poprzednie pb Nie ma co opisywać , przeniosłem planetę 1 us obok planet gdzie obrońca trzymał flotę, oczywiście ją przeniósł kawałek dalej Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych oraz dostawców dexu ! youtube.com/watch?v=L-iepu3EtyE WGkmPcL.jpg Dnia 24-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążown…
-
ja to tylko tu zostawiam WGkmPcL.jpg Dnia 21-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor koparka [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca ABW [P N] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Krążownik 23.302 Sonda szpiegowska 160 Satelita słoneczny 2.843 Crawler 900 Pathfinder 1 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 200 Ciężkie działo laserowe 120 Dział…
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Antharas - - Starcia U68
Posta dziękuję dziękuję przyznasz że opóźnianie 6 ataków i synchronizacja była dobra tak już całkiem poważnie to T-Mobile miało problem, było pisane na discordzie ogame, wrzucałem nawet screen że z telefonu nie idzie się zalogować oraz problemy miały osoby które posiadają internet domowy od tego dostawcy, co ciekawe tylko ogame leżało, wszystkie inne strony działały
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Antharas - - Starcia U68
PostOo myślę że to rozpatrzy support Biorąc pod uwagę fakt że gdy udało mi się zalogować z tel to lagi sięgały prawie 30-40 sekund albo stronę wywalało to może być to różnie odebrane Jedna osoba z naszego sojuszu zapiela urlop po 5 minutach prób (zapięcia urlopu) ponieważ nie była wstanie wysłać fsa Edit. Myślę że nie ma co się bawić w adwokatów, team to rozpatrzy i wszystko będzie jasne
-
dziuniek [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. BlackHat [IPZ] ~ 12523.84%
Antharas - - Starcia U68
Posta już myślałem że dwa razy ten sam st wrzuciłeś przez pomyłkę pięknie !
-
dziuniek [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. BlackHat [IPZ] ~ 10027.47%
Antharas - - Starcia U68
Postza te 3 sondy wiesz gdzie surkę odesłać super siadło przyjacielu , udanego przetopu
-
Antharas - - Starcia U68
Postproblem był w piątek i trwał od około 19 , był zgłaszany, nawet @Adanio gasił pożar na discordzie za johnym nie przepadam osobiście , ale zarzucanie że kłamie w tej sytuacji jest słaba , jak zrobił odpowiednie screeny i napisał ticket to nie ma czego świętować