Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. facet z biczem [DPF] ~ 22370.26%
Antharas - - Starcia U68
PostJakoś tak brak weny, same przepały a tu nagle ślepej kurze ziarno Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 10-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Pathfinder 150.000 _________________________________________ Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Wielebny […
-
OKA: Dzień 10
Post1666
-
OKA: Dzień 9
Post2009
-
OKA: Dzień 8
Post@kasai
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post45+37+42=124 124*8=992 992+10%= 1 091,2 pozostaje jeszcze kwestia czy te 0.2 zaokrąglamy do dołu czy do góry ja bym zrobił 1091
-
OKA: Dzień 5
Postbombka.png
-
to faq do poprawy ACS (system walk sojuszniczych) człowiek całe życie się uczy . A co do pytania i rozdawania punktów źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że pytanie powinno być zaliczane na takiej zasadzie o ile nie zostało wcześniej wycofane ( a że zostało wycofane to nie ma takiego rozdania punktów )
-
OKA: Dzień 4
Post50
-
pytanie było za 2 punkty myślę że osoby które odpowiedziały 5 albo 9 powinny dostać po 1 punkcie poprawna odpowiedz znajduje się w faqu , dla chcącego 1 min szukania Maksymalnie 4 graczy może przetrzymywać swoje floty na planecie innego gracza (razem z właścicielem - maksymalnie 5 osób). UWAGA: w przypadku zniszczenia księżyca, floty lecące na niego zostając przekierowane na planetę, co może doprowadzić do sytuacji, w której planetę będzie broniło nawet 9 obrońców.