Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 19

Antharas - - Pytania

Wartość punktowa to : 2.900 punktów takie zgłoszenie nie może zostać przyjęte

• Grateczki, stawiaj eko teraz w modzie

• OKA: Dzień 18

Antharas - - Pytania

21

• Moon się palił , flota spadła, Robx23 robił zwózkę bo widać to było na falandze, uznałem że flotę puszczę i będę liczył na szczęście jakoś siadło pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 18-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 60.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Robx23 [GORNICY] ______________________________________________…

• Ale ja z tym nawet nie mam problemu dopisałem sobie swoją ideologię, która mi pasowała zamiast doczytać do końca i faktycznie się w to zagłębić To tylko zabawa, sprawdzenie wiedzy, czytania ze zrozumieniem nie pomijania dalszego tekstu Od paru dni nie mam szans na nagrodę bo odpowiadałem źle, ale nie o nagrodę w tej zabawie chodzi Osobiście cieszę się że taki konkurs powstał i jest to coś nowego Niestety zawsze znajdą się osoby które będą psuły zabawę i będą miały swoje teorie spiskowe

• OKA: Dzień 17

Antharas - - Pytania

49

• Gracz A wysłał flotę na gracza B. Na pustym moonie gracza B zastacjonował gracz C. Gracz A przegrał bitwę. Jaki próg w Starciach Tytanów powinien być zastosowany? Solo czy ACS? skoro moon był pusty to nie było tam obrony ani floty gracza B była tylko flota gracza C o którą rozbił się gracz A odpowiedziałem źle ponieważ bardzo podobała mi się opcja SOLO "- zwycięzcą jest kilku połączonych obrońców przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty i obrony obrońcy (w przeliczeniu na met…

• OKA: Dzień 16

Antharas - - Pytania

Solo

• Model znalazł na falandze to polecieli WGkmPcL.jpg Model [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. CIENKI ~ 2472.01% Dnia 15-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Model [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 100.226 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 149.543 _________________________________________ Agresor Y2K [KOMORNIC] …

• OKA: Dzień 15

Antharas - - Pytania

911

• a tak rano się zastanawiałem co to za spadek grateczki trafienia !

• OKA: Dzień 14

Antharas - - Pytania

14.03.2005

• to dobije, tak to tylko zostawię Antharas [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & zefir [HYDRA] & Y2K [KOMORNIC] vs. POL ~ 2083.82% Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 50.000 _________________________________________ Agresor dziuniek [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 50 _________________________________________ Agresor zefir [HYDRA] _________…

• OKA: Dzień 13

Antharas - - Pytania

pole wrakowe pojawi się, jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców zostanie straconych. no i dok trzeba posiadać na planecie z której szedł atak

• Ja właśnie skończyłem zadania tak jak pisałeś Co do nagród powiem tak, moim zdaniem są spoko, 1 poziom MSBN mi osobiście dał up z 11 na 12 poziom, śmieszna ilość punktów @zefir dostał dużo no i co z tego? Zasłużył, ma taką taktykę gry a nie inna MSBN to dalej puste punkty bo cena poziomow + lv laba dają bardzo mały bonus do czasu badania który i tak trwa tygodnie, miesiące czy lata Patrząc na to jak typowy Janusz, zefir zaliczył super przyrost za mały nakład pracy (zadania) A teraz odpowiedź, cz…

• OKA: Dzień 12

Antharas - - Pytania

7

• Muszę zmienić passy na te konto Grateczki

• Cytat od Calipso: „Statki cywilne: Duży transporter: 26.116.000 Calipso - Te DTki zostały już sprzedane, zezłomowane i przetopione, także więcej nie będzie - można pobijać ten rekord. ” jak skromnie , można dodać Astrofizyka 29 Calipso PN , gratki

• Kurde, napisałem 1666, @Ruda @kasai chyba sobie porozmawiamy xD To kolejny raz kiedy wzór skróconego mnożenia się nie przydał xD

• OKA: Dzień 11

Antharas - - Pytania

od 2:453 do 2:146