Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Y2K [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Ingen ~ 29983.44%
Antharas - - Starcia U68
Postktoś na plusie , ktoś na minusie grateczki, parę gwiazdek spadło, oby tak dalej
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. mdrewnik [COMA] ~ 19 871.09%
Antharas - - Starcia U68
PostPrzebudzenie szajki! Super oranko bunkra
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] ~ 48042.72%
Antharas - - Starcia U68
PostObrońcy życzę SzO ponieważ miał dużego pecha , wyskanowałem dwie aktywki na moonach obrońcy , uznałem ż pewnie sobie siedzi, przeglądałem inne galaktyki a gdy kończyłem sprawdziłem jeszcze raz czy może nie weszły minutki , ku dziwieniu weszły więc już powoli zacząłem się irytować , "zapewne zabraknie mi te 10-15 minut zwłoki" ale uznałem że nie ma nic ciekawszego to ruszę , oczywiście 13 minut przed dolotem obrońca się zalogował na konto wysyłałem skany, ustawiłem flotę pod aktywkę licząc że moż…
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ewela [AVALON] ~ 64523.3%
Antharas - - Starcia U68
PostCytat od john malkowitz007: „Ewela trafiona na poczatku 2 gali , gdzie az roi sie od Avalon ,niestety sojusznicy nie mieli zamiaru pomagac Kto naSTepny zostanie tam trafiony ? ” Jak policzysz czasy lotów to może sobie odpowiesz na pytanie czemu sojusznicy nie pomogli, a później zobacz kto jest w okolicy i jaka flota dysponuje w przypadku kontry No tak zapomniałem nie potrafisz nawet tak prostej rzeczy ogarnąć, bo tu nawet nie ma co liczyć Edit Że już nie wspomnę że cały Avalon ma mniej floty niż…
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
Antharas - - Starcia U68
PostNapisze Ci w twoim ojczystym języku disco polo HEJ CZY TY WIESZ... Że dopina się sondy do ataku żeby pokazać że jest się z agresorem, było swego czasu też st gdzie obrońca nie miał szans na ucieczkę, sojusz nie miał szansy podstawić floty na obronę więc podstawił sondy żeby pokazać że jest się z obrońca
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie siadlo, miodzio wyczucie Grateczki
-
Cmentarz
Antharas - - Błędy w grze
Postno nic , pozostaje tylko wejść w magiczny link i kliknąć magiczny przycisk make-everything-ok.com/
-
Cmentarz
Antharas - - Błędy w grze
PostFAQ: Cmentarzysko (serwer nieaktywnych) jest info że Czy kolonie gracza, który został przeniesiony na Cmentarz znikają od razu? -> Kolonie pozostają w Galaktyce jako porzucone przez 7 dni. tymczasem wydaje mi się na 99% że nie ma porzuconej planety przez 7 dni tylko robi się miejsce bez ostrzeżenia
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ewela [AVALON] ~ 64523.3%
Antharas - - Starcia U68
PostFajny ten nowy rok, do Eweli już próbowałem zawitać , ale to nie miała kawy, a to cukru , ale tym razem zabrałem własną kawę, cukier, wodę, czajnik i kuchenkę turystyczną, nie mogła odmówić pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu ! <3 youtube.com/watch?v=YV4oYkIeGJc WGkmPcL.jpg Dnia 02-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 2.000.000 Sonda szpiegowska 1 ______________________________…
-
a jakoś tak wyskanowałem, poleciałem najpierw na 4 gale gdzie miałem blisko , siadło , później uznałem że skoro nic nie ma to czemu by nie spróbować lecieć z 1 gali na 1/2/9 no i pyk trochę się tego nazbierało pozdrawiam sojusz, znajomych i dostawców dexu Sylwester wszedł mocno WGkmPcL.jpg #1 Antharas [KOMORNIC] vs. panwojny [HARIBO] ~ 1539.98% Dnia 01-01-2021 11:24:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 5…