Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
Antharas - - Starcia U68
PostSzkoda sojusznika , popełnił dwa błędy, zdarza się Agresorom, trzeba oddać akcja dopięta 10/10
-
jogi_boosss [P N] vs. Lojty kupie dex [PZT] & Antharas [KOMORNIC] ~ 277758.84%
Antharas - - Starcia U68
Posta to przepraszam najmocniej za kąśliwość
-
Antharas - - Starcia U68
PostCytat od -hamer-: „ -Antaharas tobie złoma z rąk PNu ” Nie chce być niemiły ale już dolatuje trochę złoma z PN, lojty pośrednik, prowizję naliczył, marże, jakieś opłaty ukryte, abonament od abonamentu więc trochę mniej niż połowę dostanę
-
Antharas - - Starcia U68
PostA witam serdecznie , tak rozmowę rozpoczął Lojty później się poznawaliśmy z imienia, wymieniliśmy uprzejmości, porozmawialiśmy o pogodzie no i lojty powiedział że jeszcze leci jakiś konus do niego jako że miło się pisało uznałem że czemu nie, może podstawię się pod konusa , dałem mu te 2 sekundy reakcji, ale okazało się że dopiął jeszcze statków więc zyskał 14 sekund czyli miał te 16 sekund na skan, zaparzenie herbaty i przeczytanie gazety, zerknięcie na skan i zawrócenie floty, jak to się stało…
-
Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 4366.34%
Antharas - - Starcia U68
PostBędzie na sondy szpiegowskie gratki
-
Widzisz @Selene jest mała różnica między nami, kruchy powiedzmy trafił sobie panciorka w obronie swojej farmy, mało kto w to wierzy ale ja nawet jestem skłonny uznać ze spoko, farma napisała, obronie ją bo to przecież moja farma a nie panciorka. Parę osób z komornik pogratulowało, spoko, jak ktoś ma ochotę to gratuluję, jak nie ma ochoty to tego nie robi. Natomiast śmiesznym jest ze atas trafia gościa który przyszedł z cmentarza, wcześniej był obok mnie, szajki, noskilla dokładnie 2-3 układy obo…
-
Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Arkus69 [AVALON] ~ 2975.58%
Antharas - - Starcia U68
PostMiłego przetopu i obrońcy szo
-
Selavi [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. ImperatorPajda [UNI] ~ 11082.88%
Antharas - - Starcia U68
PostNo pięknie trafiłeś 10 banieczek to już fajny wynik Miłego przetopu a obrońcy szo
-
Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [MIST] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] & obserwator [BOSS] ~ 1 410 177.05% Top4 ACS u68
Antharas - - Starcia U68
PostSzkoda szkoda, tym bardziej że sojusznik gdyby nie lag to by zdążył zawrócić , no ale tak już bywa w tej grze, zostawiony mały margines zebrał żniwa obrońcą gratulację fajnie zaplanowanej akcji, obrońcy odbudowy ! GSy fajne na podstawkę, dexu palą tyle że co dwa dni można wysyłać zatrzymaj
-
Ragnar [P N] & Kromak [P N] & kruchy [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 93130 %
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje miło widzieć ów człeka na pzcie Za wysoki poziom kultury Swoją drogą ktoś by napisał,, obrońca na banie,, podejrzana sprawa Ale wszyscy się domyślają za co ten ban zapewne mile gratulacje od obońcy dla agresora