Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 47.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Moim zadaniem był malutki błąd,że można było zaznaczyc wszystkie 3 opcje zamiast jednej. To tylko moje spostrzeżenie. To na szybkiego w kalendarzu niech któryś z MoD'ów, GO przełoży karteczke i zmieni parametr juz dzisiaj, śmiem twierdzić, że spora ilość graczy przymruży oko i bedzie zadowolona Pozdrawiam
-
Dzieki Wszystkim za wspólny locik miło było
-
Piekna podstaweczka Pogratulować udanej akcji
-
Czyli samo GZ już nie wystarczy ja do wylewnych ludzi nie należę. Prosiłbym Pana/Panią MODERATOR aby większą uwagę zwracała na błędy ORTOGRAFICZNE lub LITEROWE bo autokorekta niektórym nie pomaga. A nie czepiać się do długości czyjejś wypowiedzi. Mam nadzieję że wystarczająco rozwinąłem swoją wypowiedź
-
Na początku chciałbym pozdrowić cały sojusz [ZRE] i Wszystkich z buddy . Podziękowania za wspólny lot Obrońcy bo nie bluzgał a pogratulował Wszystkim z osobna Dnia 30-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chcesz Buszka [ZRE] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 58.240 Ciężki myśliwiec 26.527 Krążownik 9.903 Okręt wojenny 6.157 Pancernik 4.360 Bombowiec 3.608 Niszczyciel 2.287 Reaper 2.205 _________________________________________ …
-
Pogratulować ubicia BOTA Super Moderator Ruda:proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi
-
Witam Wszystkich. Zgóry chciałbym pozdrowić cały sojusz [ZRE] i podziękować całej reszcie za wsparcie i pomoc przy tej akcji. Obrońca niestety albo stety nie napisał nic ale życzę . A o to rezultacik Dnia 27-03-2020 13:35:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chcesz Buszka [ZRE] ________________________________________________ Niszczyciel 2.249 Okręt wojenny 5.109 Pancernik 4.171 Reaper 2.033 Lekki myśliwiec 63.419 Ciężki myśliwiec 27.253 Krążownik 9.488 ____________________________…
-
Pogratulować chłopaki Przetapiajcie na nowe latawce