Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulowałem w grze pogratuluję i tutaj. Liczyłem się z tym złomem już od dłuższego czasu, dzisiaj miałem zakręcony dzień o czym się przekonal Uszat'ek i to wykorzystał Jeszcze raz Graty i Wasze zdrowie!
Graty za udaną akcje, sam się przymierzałem do niego ale niestety ekspedycje dały sie we znaki i mięso armatnie gdzieś znikło Przetapiajcie na latawce A Uszat'ek niech weźmie przykładny przykład z Edol'ka i uda sie na urlopik Pozdrawiam
Nie no Reaven ma pier---ca bo nie walnął dzisiaj stolca Szaleju się najadł lub za dużo kawy a co najgorsze może z białkiem przesadza Graty ale może odpal URLOPIK do poniedziałku
Cytat od lord*sith: „Ze pijak to wiedzialem. Ale narkoman do tego? Gandzia sie skonczyla na kwarantannie? Chcesz buszka? Gz wariat. Nie nadazam. ” Wypraszam sobie wypowiedzi ze Sensi to narkotyk Bozia stworzyła a ludzie korzystają, jedni z głową inni wiadomo. Na Podhalu nigdy NATURKI nie braknie. A nick o niczym nie świadczy Pozdrawiam.
Cytat od lord*sith: „dobrze gada! Wodki mu dac! Tfu dexu mialo byc ale racja, ekowcow kilka x wiecej wiec oczywistym jest, ze raczej nizszego spalania nie obstawia. Dźwigać eko, obnizyc spalanie i wszyscy zadowoleni. ” Dokładnie!