Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dokładnie o tym samym pisałem wczoraj do Sojuszu. U mnie postępowało to stopniowo. Najpierw zniknęły informacje, że ktoś do mnie napisał na chacie. Nawet Sojuszniczka zdziwiła się, że nie odpisuję, a ja zwyczajnie nie wiedziałem, że coś do mnie napisała. Kilka dni temu przestały się ładować niektóre elementy grafiki. Wyglądało to tak jakby serwer OG zaczął mieć problem z przesyłem danych. Z każdym dniem nie ładowało się coraz więcej elementów grafiki. Aż od wczoraj zaczęła się ładować jedynie "s…
-
Skoro już tak się bulwersujesz, to wiedz, że cały ten system z tzw. punktami honoru jest chory. Przykład: Pofarmił mi planety gracz słabszy ode mnie. Dostał +PH. W odpowiedzi dostał taką samą ilość farmingów. Przyznano mi ujemne PH. Pojęcie "honoru" wg programistów GF: Jak ratlerek będzie gryzł owczarka to ratlerek jest honorowy. Jak owczarek, który nigdy nie zaczepiał tego ratlerka w odpowiedzi odwinie mu łapą, to jest niehonorowy. Idiotyzm w czystej postaci.
-
Nighthunter [SENATE] vs. MentoS [HYPER] ~ 1650.34% + Nighthunter [SENATE] vs. Arab [SAINTS] ~ 921.67% + Nighthunter [SENATE] vs. agawa 52 [BP corp] ~ 14035.72% czyli nowe przyjaźnie i nowi wrogowie :)
Almera - - Starcia Wasat
PostBP Corp dostało po czterech literach i przeboleć nie może. A i TWA trzyma się dobrze również na forum. Jak nie ma się do czego przyczepić, to trzeba choć literkę poprawić. Pierwszy raz widzę, żeby moderator poprawiał na tym forum błędy językowe. Ładne starcia. Poszkodowanym wypada życzyć odbudowy. Zaś nowe przyjaźnie? Bezcenne.
-
To nie jest, drogi Jay, idealne podsumowanie tematu. Większość takich pomysłów nie jest przeciwko flociarzom. Jest - przeciwko oszustom. Mam sporą flotę na pewnym zagranicznym serwerze. I jakoś nie czuję się tym tematem dyskryminowany. Ale cóż. OGame poszło w kierunku komercji. Stąd przyzwolenie na hulaj dusza, piekła nie ma. Uśmiechy w Twoją stronę.
-
Drogi Jay, ja w tym wątku widzę coś innego. Kolejne "wołanie na puszczy" aby ukrócić oszustów. Każdy pomysł zmierzający w tę stronę będę popierał. Nie chciałbyś grać w uczciwą grę?
-
Jest taka stara opowiastka: Wszyscy mówili, że tego nie da się zrobić. Aż znalazł się jeden, który o tym nie wiedział ... i to zrobił. Pomysł, aby serwer zapisywał ustawienia wydobycia w momencie włączania urlopu i automatycznie je przywracał w chwili wyłączania urlopu był mojego autorstwa. Jak się na mnie wtedy ludziki rzuciły: # nie da się; # to niemożliwe; # zbytnio obciążyłoby to serwer; # itp. Tymczasem? Dało się? Dało. Serwery padły? Nie padły. W temacie misji "szpieguj" - jedna linijka ko…
-
wessało 2k sond
PostGram z Sojusznikami od początku Epic'a i jeszcze nikomu coś takiego się nie przytrafiło. A z sondami też latamy. Ale fakt - przydarzały się i mi dziwne sytuacje na różnych serwerach.
-
Sądzę, że dałoby się rzeczony problem rozwiązać innym sposobem: Zapis, iż gra dedykowana jest graczom ze stałym adresem IP. Logowanie z innego adresu IP niż ten użyty przy rejestracji - wyłączone opcje ofensywne: brak misji "atakuj" i "niszcz". Wiem, wiem. Oszustom się nie spodoba.