Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Starrk: „W dzisiejszych czasach reklamy są personalizowane i dobierane wg tego, co szukasz lub czym się interesujesz w internecie. ” Wyobraź sobie, że nigdy nie przyszło mi szukać tej gry; nigdy nie przyszło mi wpisywać w wyszukiwarkę jej nazwy. Tak że personalizowanie nie mogło mnie objąć. Ale skoro padły już nazwy innych gier, to podam jej nazwę: Khan Wars. XSSoftware potrafi - ciekawe dlaczego GameForge nie potrafi?
-
Ty nawet nie wiesz co sam piszesz. Kto to napisał? Ja? Cytuję: "Sama antymateria może być zwrócona graczowi w postaci jakiś bonów do wykorzystania itp" Sam dodałeś - i tym podobne. I taka jest logika dyskusji z ludźmi, którzy lubią wyciągać ręce po cudze. A zarób sam jeden z drugim. A od cudzego wara!
-
Wiesz gdzie możesz sobie te swoje bonusy wsadzić? Tam gdzie światło nie dochodzi. Wejście takiego pomysłu w życie oznacza dla mnie jedno: od razu loguję się po kolei na wszystkich moich kontach i załączam kasacje. Ależ będziecie mieli miejsca ... o jejku ... ileż miejsca ... będziecie mogli kolonizować do woli. Nie 36 układów wolnych ... ale 106 w obie strony.
-
To nawet nie jest socjalistyczny pomysł. To jest pomysł komunistyczny. Owszem, w zasadach gry istnieje zapis, że konta pozostają własnością GF. Ale to nie GF poświęciło czas na rozwijanie moich kont. Ingerencję w dowolne moje konto bez mojej zgody (oddanie komuś) należałoby traktować jako kradzież. To ja decyduję kiedy chcę grać. Jak chcę odpocząć nawet i przez rok - to odpoczywam od gry. I wara komukolwiek od tego. Nie Ty jeden z drugim budowałeś moje konta, żeby wyciągać po nie łapy. Wprowadze…
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostŻyczenia dla firmy GameForge.Gmbh: Gratulacje za skuteczność. Stop. Powodzenia w dalszych projektach. Stop. Oby nigdy nie zabrakło naiwnych wolontariuszy. Stop. J23 nadaje znowu.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostŚwietnie. Cofnęli mi trzy floty. O czwartej zapomnieli.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostNaprawdę ... pocieszające: If you lose a fleet due to this down time in the Lobby login system, please submit a ticket through the support system once services have been restored, and include the API code from the hit in your ticket. Zamiast zamrozić serwery każą "Ti-kety" pisać. Edycja: Nie lubię popełniać błędów ortograficznych.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostPiękny sposób aby przekonać ludzi by przestali się w to bawić.
-
Mallory [DoF] & Warka [COMA] & fnk [P N] & Kromak [P N] vs. dziob [3 X] ~ 98143.53%
Almera - - Starcia U68
PostZ dziobem bywało mi się w opozycji na Uni 15 ale wcale nie cieszy mnie ta jego porażka. Mamy czasy doku - coś tam udało się zapewne odzyskać. Ekipie atakującej: gratulacje; dziobowi: tego, czego sam sobie życzy.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostA od kiedy ta gra jest napisana na komórki?
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
Almera - - Hall of Fame
PostRzeczywiście, szalone starcie. Ostatni raz zdarzyło mi się widzieć gracza, który nie robił FS'ów bodajże na Uni22. I poległ. Tu się przez Malack'a nie przebiliście. Szkoda, że nie znalazły się jeszcze dwie floty. Byłoby ciekawiej. Gratulacje starcia. Obie strony mają co odbudowywać.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Almera - - Błędy w grze
PostLobby. Od ang. lobbying - po naszemu "lobbowanie". A za czym? Za graniem w OGame. Innego wytłumaczenia nie ma na kwestię zebrania w jednym miejscu wszystkich serwerów, na które ktoś zarejestrował się z danego adresu e-mail. Liczą na to, że może coś się komuś przypomni, może się komuś łezka w oku zakręci i ktoś wróci tam gdzie już nie gra. U mnie wyświetla się bodajże 7 serwerów. I do niczego nie jest mi to potrzebne. Sześć to już zamknięta przeszłość.
-
@'zefir: Mądrego aż miło poczytać. Nie raz a wiele razy zdarzało mi się usilnie skanować w poszukiwaniu zysku. No i jak nie było nic wielkiego to poleciało się i po coś mniejszego. Słusznie nawiązałeś do powiedzenia "Ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka". Ja kalkuluję w ten sposób: Jak wejdzie wlot w tego ludzika to będzie na 500 MT'kow. Dobre i 500 MT'ków więcej jak nie ma aktualnie ciekawszych celów.
-
Cóż za piękne ST - lot na sondy szpiegowskie. Gratulacje.
-
Ktoś tam wyżej wypowiedział się nieprecyzyjnie. Na wszystkich Uni można atakować sondami. Jednak nie na wszystkich sonda przywiezie 5 sztuk surowca z ataku. Kto pamięta OGame sprzed 13 lat to wie, że nie tylko do tego służyła ładowność sond szpiegowskich. Zdarzały się sojuszowe akcje szybkiego podrzucania deuteru sondami aby Sojusznik mógł zaefesować.