Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 243.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Indestructible: „Czy to targowisko próżności? To ma być czysta zabawa” Jedni bawią się w multikona, inni w pushowanie, jeszcze inni w obrażanie graczy. I jakoś nikt ich z tego powodu nie banuje. Ani im kłódek nie zakłada. Dlaczegóż zatem nie mamy się dla odmiany "pobawić" w wybory Miss i Mistera? Jak mawiał klasyk: Cytat: „Ciemny lud to kupi.”
-
Drogi Marwin, ja na ten przykład nie jestem "homofobem". Ja po prostu nie lubię pedałów. Wolno mi nie lubić pedałów? Czy nie wolno? Zaś co do wszelkich konkursów typu: kto najlepszy, to: Wybory wszelkich "Miss" i "Misterów" zawsze uważałem za targowisko próżności. Czy wolno mi takie wybory uważać za targowisko próżności. Czy nie wolno?
-
A cóż Wam da Wasze wymarzone Uni speed x5? Toć na wstępie znajdą się tacy, którzy wpakują 25 tyś. złotych w surowce i antymaterię. A na Uni x5 z pewnością nie będą to tacy, którzy nie mają doświadczenia na OGame w wersji zręcznościowej. A jak się Wam trafią NoLife'y z kasą, to i tak "furory" tam nie zrobicie. I po co się podniecać?
-
No cóż. Obserwuję od 2005. roku ewoluowanie OGame. Pierwszą zmianą jaka wkurzyła graczy było wprowadzenie pancernika i zmiana ceny Okrętu Wojennego. Ludzie sobie kopalnie metalu i kryształu pobudowali pod cenę OW, a tu ... masz babo placek. Później było już tylko coraz gorzej. Możliwość kupowania surowców wprowadzono wraz z Uni Xalynth. I było oczywistym, co zacznie dziać się na OGame. Fascynującym było obserwować ten wyścig punktowy na pieniądze z chwilą powstania Uni. I wtedy trzeba było sobie…
-
Cytat od .pl1: „wiesz co znaczy propzycja ? tu wiecej ludzi wchodzi i przeglada ten watek , tak samo CI ktorzy moga ta propozycje dac wyzej do rozpatrzenia a w tym Twoim temaciku to ze 5 osob i koniec.” Do zgłaszania swoich pomysłów i propozycji służy dział "Pomysły i propozycje". A nie dział "Porozmawiajmy o OGame". Za trudne to dla Ciebie do zrozumienia? Cytat od .pl1: „wiec z laski swojej zamknij pupe jak nic sensownego do powiedzenia nie masz” Rozumiem, że to Twój zasadniczy argument. Cytat …
-
Cytat od ciap: „Internet? Większość z Was pewnie ma 40-120 Mb.” Ty chyba w zachodniej Europie mieszkasz? Ja mieszkam w granicach administracyjnych polskiego, 300-tysięcznego miasta i maksymalnie co mogą mi zaoferować dostępni ISP to 4 Mb/s, he he he. Cytat od .pl1: „BRAK MOZLIWOSCI GRY URLOPEM - calkowita kasacja tej opcji” Już raz Cię wyśmiano z tym Twoim pomysłem. Zaś jak widzę, pomysły na "upragnioną" konfigurację zmierzają do Ugamelowania OGame. Jak bym chciał zagrać w grę zręcznościową to n…
-
TOP 1 ACS rocky i FUGAZI i Trener Ciacho [ZWB] vs Czekoladowy [CS] - 5177,18%
Almera - - Hall of Fame
PostTrzeba przyznać, że procent tego starcia jest przyzwoity. Zaś spory w wątku - niepotrzebne. Czekoladowemu wypada życzyć tego, czego sam sobie życzy. I pozdrowienia dla FUGAZI'ego, który czasem wpada do mnie na kawę i ciastka.