Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 243.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A ja tak "z innej beczki": możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tym robieniem sobie zdjęć w łazience? Trzeba się zamknąć, aby rodzice nie widzieli, czy co?

• Nie znam Ciebie. Ale za te słowa: Cytat od Maxol: „Czy jest to podaniem się? Myślę że raczej szacunkiem do siebie” już Cię lubię.

• Już się poddajesz?

• Cytat od Indestructible: „Czy to targowisko próżności? To ma być czysta zabawa” Jedni bawią się w multikona, inni w pushowanie, jeszcze inni w obrażanie graczy. I jakoś nikt ich z tego powodu nie banuje. Ani im kłódek nie zakłada. Dlaczegóż zatem nie mamy się dla odmiany "pobawić" w wybory Miss i Mistera? Jak mawiał klasyk: Cytat: „Ciemny lud to kupi.”

• Drogi Marwin, ja na ten przykład nie jestem "homofobem". Ja po prostu nie lubię pedałów. Wolno mi nie lubić pedałów? Czy nie wolno? Zaś co do wszelkich konkursów typu: kto najlepszy, to: Wybory wszelkich "Miss" i "Misterów" zawsze uważałem za targowisko próżności. Czy wolno mi takie wybory uważać za targowisko próżności. Czy nie wolno?

• Cytat: Cytat: „Ogame - przeglądarkowy portal matrymonialny.” Ekshibicjoniści i ekshibicjonistki zawsze się znajdą.

• No i macie swoje wymarzone OGame w wersji zręcznościowej. Życzę Wam tam samych sukcesów, dużych księżyców, obfitych farmingów, pięknych złomowań i ... czego sami sobie życzycie. Mnie tam nie będzie.

• Quantum nie znało kupowania surowców za pieniądze. Czujesz różnicę?

• A cóż Wam da Wasze wymarzone Uni speed x5? Toć na wstępie znajdą się tacy, którzy wpakują 25 tyś. złotych w surowce i antymaterię. A na Uni x5 z pewnością nie będą to tacy, którzy nie mają doświadczenia na OGame w wersji zręcznościowej. A jak się Wam trafią NoLife'y z kasą, to i tak "furory" tam nie zrobicie. I po co się podniecać?

• Cytat od Hiktor2008: „Powyższą sugestię proszę wprowadzić natychmiast” Programiści GameForge już pracują nad tym bez ustanku. Jak tylko wprowadzą - zaraz wyślą informację listem poleconym, e-mailem, na GG, na PW, na FejsBuka ... i gdzie tylko będą mogli - do gracza Hiktora.

• No cóż. Obserwuję od 2005. roku ewoluowanie OGame. Pierwszą zmianą jaka wkurzyła graczy było wprowadzenie pancernika i zmiana ceny Okrętu Wojennego. Ludzie sobie kopalnie metalu i kryształu pobudowali pod cenę OW, a tu ... masz babo placek. Później było już tylko coraz gorzej. Możliwość kupowania surowców wprowadzono wraz z Uni Xalynth. I było oczywistym, co zacznie dziać się na OGame. Fascynującym było obserwować ten wyścig punktowy na pieniądze z chwilą powstania Uni. I wtedy trzeba było sobie…

• Gwarantuję wam, że przy abonamencie bawilibyście się w stu graczy.

• Podkreślenie moje: Cytat od huto: „Załóżcie jedno uni "testowe" z opłatą powiedzmy 10-20zł na miesiąc, bez żadnych komandorów, skracania czasu, kupna surowców za $. Uni minimum x2/x2; ACS, złom minimum 50%. Z pełną funkcjonalnością komandora.” Brawo!

• Cytat od ..:: Dhol ::..: „Takie uni troche dla nikogo.” Lepiej tego nie można było ująć. Jeśli wejdzie to, na czym obecnie stanęło, to nie wróżę temu Uniwersum licznego grona graczy.

• Złom z obrony ... hmmm. Czyli nie się po co rejestrować.

• Cytat od POnury OutsideR: „Chcecie x1? zalozcie sobie ots ogame i grajcie sami” Chcesz szybkiego OGame? To idź na "ulamelę". Tam to dopiero będziesz miał zręcznościówkę. Twoja propozycja Art wydaje się być optymalna. Za wyjątkiem złomu z obrony. Skutecznie odstraszy to ekowców jak i grających mix.

• Cytat od .pl1: „wiesz co znaczy propzycja ? tu wiecej ludzi wchodzi i przeglada ten watek , tak samo CI ktorzy moga ta propozycje dac wyzej do rozpatrzenia a w tym Twoim temaciku to ze 5 osob i koniec.” Do zgłaszania swoich pomysłów i propozycji służy dział "Pomysły i propozycje". A nie dział "Porozmawiajmy o OGame". Za trudne to dla Ciebie do zrozumienia? Cytat od .pl1: „wiec z laski swojej zamknij pupe jak nic sensownego do powiedzenia nie masz” Rozumiem, że to Twój zasadniczy argument. Cytat …

• Każdy gracz ma prawo włączyć urlop kiedy mu się to żywnie podoba. Jego konto, jego urlop, jego sprawa. I nic do tego żalącym się na to w tym temacie. Po co zaśmiecacie ten wątek? Dyskusja już się odbyła tu: Technika gry: Urlopy

• Cytat od ciap: „Internet? Większość z Was pewnie ma 40-120 Mb.” Ty chyba w zachodniej Europie mieszkasz? Ja mieszkam w granicach administracyjnych polskiego, 300-tysięcznego miasta i maksymalnie co mogą mi zaoferować dostępni ISP to 4 Mb/s, he he he. Cytat od .pl1: „BRAK MOZLIWOSCI GRY URLOPEM - calkowita kasacja tej opcji” Już raz Cię wyśmiano z tym Twoim pomysłem. Zaś jak widzę, pomysły na "upragnioną" konfigurację zmierzają do Ugamelowania OGame. Jak bym chciał zagrać w grę zręcznościową to n…

• Trzeba przyznać, że procent tego starcia jest przyzwoity. Zaś spory w wątku - niepotrzebne. Czekoladowemu wypada życzyć tego, czego sam sobie życzy. I pozdrowienia dla FUGAZI'ego, który czasem wpada do mnie na kawę i ciastka.