Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 243.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wyróżnienie moje: Cytat od KrzysDRJ: „Co do tych waszych 6sekund to wczoraj została wprowadzona nowa zasada w związku z niedoskonałościami płynącymi z nowej wersji gry:P” Sprostowanie: Nie została wprowadzona nowa zasada. Przywrócono jedynie zasadę, która istniała już bardzo dawno temu na OGame. A przy okazji: nie przypominam sobie kiedy wyszło jakieś info, iż się z tej zasady rezygnuje.

• Cytat od Jay: „Cytat: „Gracz skanował 2-3s przed atakiem ? ... toć to chyba podchodzi o łamanie zasad gry. no ale ttego nikt nie wyczyytuje.” Kisne skąd ty takie fanaberie bierzesz XD” Może nie pamiętasz, ale swego czasu istniał zapis w regulaminie gry, iż zabronione jest skanowanie na mniej niż 6 sekund przed atakiem. Było to zabezpieczenie przed próbą wywołania u obrońcy laga. No ale młody stażem jesteś, to możesz nie pamiętać. Cytat od Jay: „Cytat: „Zrobisz. Nie ma aktywności, to dolatujesz. …

• Cytat od PogromcaLosiow: „Niektórzy mają jakąś godność, a może nawet i honor i nie stawiają takiego czegoś.” Odmawiasz broniącemu się prawa do bronienia się? Zaiste, ciekawe pojmowanie godności i honoru. Cytat od PogromcaLosiow: „Graczy łamiących prawo temperuje się w postaci banów ;)” Dobrze, że użyłeś przymrużenia oka. Cytat od PogromcaLosiow: „A takiego gówna to nie ruszysz, ani nic z tym nie zrobisz.” Zrobisz. Nie ma aktywności, to dolatujesz. Jest aktywność, to zawracasz. Takie są zasady.

• Nie przejmuj się dabartek tymi pultającymi się. Skorzystałeś z legalnej opcji gry. A jak ktoś nie wie, że może natknąć się na antyobronę, to niech nie atakuje. Doświadczenie zaś uczy, że najbardziej pultają się ci, którzy gardzą legalnymi opcjami gry. Za to lubią korzystać z tych niedozwolonych: multikonta, pushe, nielegalne oprogramowanie. Graty obrony. A agresorowi - odbudowy.

• Cytat od Sideswipe: „Xalynth nie chce tej fuzji” A pytałeś o to każdego z Xalynth? Nie. To i nie generalizuj. Połączenie Xalynth z Draco to bardzo dobry pomysł. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z Xalynth będzie miało okazję się wykazać.

• uni Libra - dyskusja ogólna

Almera - - DiD Libra

Masz rację - konfiguracja bardzo przyjemna. Taki kompromis pomiędzy umileniem życia flociarzom a ekonomom. Dziwi tylko ta liczba kont: 2865. Część z nich to oczywiście multi. Ilu zatem graczy się tu zarejestrowało? Może jakieś 1500. To chyba już schyłek OGame.

Almera - - DiD Libra

Cytat od Lannister: „Ja tam sobie 2 dyszki przelałem i w top50 jestem.” Jak dopiszesz jedno zero to Ci uwierzę.

Almera - - DiD Libra

Pewnie już krążowniki będą latały. A w "Porozmawiajmy o OGame" tak się żalili, że to zły dzień na otwarcie uniwersum. Jak widać - dzień jak co dzień.

Almera - - DiD Libra

Nie ma się co tym w ogóle przejmować. Od czasu wprowadzenia kupowania surowców za antymaterię stało się to już nową świecką tradycją.

Almera - - DiD Libra

Witaj BROWAR. A ja poproszę uczynnych ludzików o podawanie tradycyjnej informacji na starcie Uni - a mianowicie: na jakich kordach osiedla?

• Chociaż jakieś tam julcie, jufcie i inne pulcie to nie moja bajka, to jednak wypada przyznać, iż starcie zacne. Gratulacje. Jax - życzenia odbudowy.

• A cóż im da kolejne UF? Chwilkę podniecenia? Powybijają się, a potem będą płakać o następne UF. Zawsze to jakieś odświeżenie rozgrywki. Zamiast tworzyć nowe uni, wziąłbym się w końcu za jakieś konkretne zmiany w mechanice gry. Fakt, że statków czy budynków jest trochę, ale zawsze mogłoby ich być więcej, i może w końcu zrobić coś z niepotrzebnymi powyżej jakiegoś lvl technologiami. Co do nowego uni to pewnie trochę graczy będą mieli, póki są tacy gracze, którzy zmieniają uni po każdym złomie(kupu…

• Z jaką konfiguracją by Uni nie wyszło - i tak będzie na starcie to o czym piszesz.

• Jakaż nam się zrobiła milusia atmosfera. To szalenie trudny wybór. Aż się do teraz zastanawiałem. Za sam avatar Bresi oddałbym jej mój głos. Ale może wybaczysz mi, iż tego nie zrobiłem? Jeśli nie - to będę musiał z tym żyć. ania26 też przyciągnęła moją uwagę. Od samego początku. Zwłaszcza jedno zdjęcie mnie szczególnie ujęło. Wybaczcie mi jednak drogie Panie, iż moje głosy powędrowały ku innym. Starałem się w dobrej wierze wyważyć to co widać, z tym co można przeczytać w Waszych wypowiedziach. …

• Cytat od Chocolate: „Ja wnoszę o możliwość jakiegoś wielokrotnego wyboru” Też o coś w tym kształcie prosiłem. Sugerowałem możliwość oddania głosów na trzy osoby systemem ważonym: # pierwszy głos za 3 punkty; # drugi głos za 2 punkty; # trzeci głos za jeden punkt. Ale nawet jakby była możliwość oddania po jednym głosie (ale na więcej niż jedną osobę) to też byłoby miło.

• Maxol, proszę Cię, nie rób tego. Zdradzę Ci, iż byłaś moją faworytką. A tak "na marginesie", czy możecie wytłumaczyć mi "jak chłopu na miedzy", w czym rzecz o owym chłopaku, który w obu kategoriach startuje? Strasznie kamuflujecie swoje wypowiedzi.

• Cytat od Ruda: „zwłaszcza że ludzką rzeczą jest że wszyscy zwracają uwagę na wygląd” Wygląd przemija. Osobowość pozostaje. No ... ale dwudziestoparolatki nie zdają sobie z tego sprawy. I to nie jest uwaga do Ciebie! P.S. Kittty, za to że przeczytałaś "Niezawinione śmierci" i "Dom na Sekwanie" już Cię lubię. Zwłaszcza "Dom na Sekwanie" jest świadectwem tego, że można, kiedy człowiek chce. No i teraz Panie dostarczyły mi kolejnej "zagwozdki". A nie można by wprowadzić w głosowaniu "głosów ważonych…

• Tutejszej, OGamowej młodzieży nie posądzam o zdolność do uczynienia balansu pomiędzy błyskotliwością (tudzież mądrością) wypowiedzi, a ocenianiem li tylko wyglądu.

• Do tej pory pozwoliłem sobie jedynie przeczytać, co dana osoba (potencjalny Mister i potencjalna Miss) mają do powiedzenia. Aby nie sugerować się wyglądem. Dziś obejrzałem jakże ciekawą galerię fotosów. I łącząc wypowiedzi z wizerunkiem, muszę stwierdzić, iż również u potencjalnej Miss mam już swoją faworytkę. Jestem ciekaw, na ile moje przewidywania się sprawdzą. Edycja: No to teraz mam już przysłowiową "zagwozdkę". Nie rozerwę się.

• Ciekawy wątek. Tylu fajnych piosenek można posłuchać. Serdecznie dziękuję za te linki. Wracając do tematu: To, że uważam takie wybory za nietrafiony pomysł, nie przeszkadza mi przyglądać się rozwojowi sytuacji. Wśród potencjalnych "Misterów" mam już swojego faworyta. Zaś "Misterki" mnie zapewne "zjedzą" za to co napiszę. Ale jak na razie nie widzę faworytki.