Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Toadie: „Tak samo my, jeśli widzimy że ktoś zapomniał dać % na końcu nagłówka (co powoduje, że program nagłówka nie zliczy) ” Sami kopiujecie te nagłówki do programu czy program sam sprawdza w temacie? Cytat od Toadie: „Wierzymy, że to co wstawiacie jest prawdziwe bo nie jest możliwe, żebyśmy dogłębnie patrzyli na każde rw, czy ktoś przy nim coś nie kombinował. ” Czy jest możliwość nakazania używania jednego konwertera, dawanie pełnego RW w języku polskim? Wtedy wszystko można zrobić pr…
-
@zygunia Operatorów Gry do tego nie mieszaj. Podejrzewam że program do S&D nie wykrywa poprawności RW z nagłówkiem a przy takiej skali ręcznie tego się nie da zrobić. Programem można zrobić wszystko. Sama w 30 min? napisałam skrypt który szukał RW i wyliczał % RW z PZ i % z obrońcy na podstawie floty jaką posiadał. Na 1148 RW nie odczytał mi 45 RW. Głownie raporty Gruby na Perma bo wklejał po angielsku i Antharas bo nie dawał na początku tekstu i RW przepadało w parsowaniu. Z lenistwa było parso…
-
Cytat od Fatal_Error: „gdyż byłem tak aktywny w tej rozgrywce jak Ty w każdej ” Hmm Na 462.448 punktów militarnych zrobiłam w tamtym roku 303%. Ty na 87.949.240 punktów militarnych w tym roku zrobiłeś 1.210% Czyli mając 190 punktów więcej zrobiłeś 4 razy więcej %. 190 / 4 = 47,7 Na moje oko to zrobiłeś 47,7 razy mniej % na punkty militarne jakie posiadasz.
-
Cytat od Antharas: „zostałem kolegą @ciap Uuu Aaa ” Nie napisałam ze to Ty więc nie przyznałam się. Cytat od @Piciu: „Ja już np. zacząłem się zbroić w prąd na te tysiące pełzaczy, a teraz się okazuje, że nniepotrzebnie. ” Ja też ale używam dwa razy mniej dexu na fuzyjne więc za 40 lat się zwróci i zacznie zarabiać na siebie. Inwestycja w przyszłość. Hrhr
-
Cytat od justvroum: „Kolega czy deuterówka? ” Przeczytaj jeszcze raz. Cytat od justvroum: „Zważ na to, że Ty przy 950kk masz zdecydowanie wieksze wydobycie niz "kolega" przy 200kk i różnica zwiększy się diametralnie, na starszych uniwersach nie będzie już sensu się rejestrować przez właśnie tak mocno wyśrubowaną ekonomię, przy tym pozostawiając ciekawy aspekt rozgrywki jakim jest flota całkowicie nieopłacalnym, abstrahując już od tematu nowych graczy na starych uniwersach. ” Porównuję opcję "każ…
-
Cytat od @Piciu: „To im wyższe eco tym większy boost? Tak średnio bym powiedział, czołówka górników odskoczy reszcie górników jeszcze dalej. Ale poczekam z hejtowaniem aż ktoś to dobrze policzy bo ja nie łapie tych wzorów niestety, a widzę, że i wyżej nie ma zgody co do kierunku zmiany. ” Czy ja wiem czy to jakaś drastyczna różnica? Mój kolega co ma 4,5 razy mniej punktów będzie mieć 42,48% ja 45% (licząc dla tych liczb co podajecie wyżej). 2,52% różnicy w eko przy znacznej różnicy punktowej (95…
-
Cytat od Munio_Uni 1: „Cytat od ciap: „Czyli powiększyli wydobycie kopalni. Widzę tam inne problemy niż jak liczy większe eko. ” Powiekszyli ? Chyb własnie trudniej zdobyc teraz 50% wydobycia. ” Na moje oko to powiększyli. Zamiast X surowców to teraz kopalnia będzie dawać X+coś. Nie sprawdzałam jak to działa ale mówicie że głównie zależy to od poziomu kopalni.