Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie wiadomo Musisz zbadać

• Cytat od Das140: „Tak się spytam, @ciap, już chyba coś podobnego podawałaś, ale ile by zajęło Ci czasu, aby powiększyć swoje wydobycie o 25%? ” Podawałam dla 30% 25% trochę szybciej bo niecałe 2,6 roku. 30% to 3,5. 25% z klasy eko + 20% z pełzacza = 5 lat. Zaporowy czas. Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „y = server setting factor (e.g. 8 ) ” to niby co to jest prędkość eko? na danym uni @ciap ? ” To ta Twoja 8 którą ciągle mnożysz kopalnie?

• Cytat od Apofis: „No bo teraz to jest tam liczone jeszcze według 0,03 dlatego tyle masz @ciap i to by było dobre ale oni chcą zmienić na 0,02 ” Wzór który jest na forum EN: ((metal mine level + crystal mine level + deut synth level) * y * 0,02) * 1,5 y = server setting factor (e.g. 8 ) 1,5 if class = collector leads to 50% higher production if crawler used by collector class while amount is limited now, they still require energy to run them już tam jest parametr 0,02?!

• Domyśliłam się Po prostu grzecznie odpowiadam.

• Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „mam 1kkk punktów a nie 276kk ” pokaż te 188 poziomów, które niby masz hehe wątpię w to. @ciap ” Zalogowałam się na testowy serwer. Tam dla 26 lvl mam 6,24% czyli przy 188 byłoby 45,12% (188 * 6,24 / 26). Ja nie napisałam że mam 45% przecież...

• @asherl Podział jest więc już ciężko by było Chyba że komuś źle punkty policzyli albo ktoś dostałby bana na dłużej niż ileś tam czasu zgodnie z zasadami.

• Cytat od wampek: „No fajnie że Ty masz ileś tam więcej... ale nie tylko ty grasz. Wyciągaj średnią w swoich obliczeniach. ” Wyniki nie są dla moich punktów a liczone dla gracza który zaczyna od eko 1:1:1 z każdą kolejną kopalnią ma bonus zgodny z danym rozwojem. Czyli na poziomie 10:5:5 liczę bonus 4,8. A dla eko 10:5:6 bonus 5,04. Ja mam 1kkk punktów a nie 276kk

• Cytat od Starrk: „Tak jak ciap lubię, tak również uważam, że zdecydowanie czym innym jest celowe zapisanie się na ostatnią chwilę, jak to miało miejsce z większością tu obecnych, a czym innym jest to samo z dodatkiem "nie zdążyłem". Właśnie mając na uwadze losowe zdarzenia niezależne od nas, każdy wpisujący się na ostatnią chwilę ryzykował tym, że najzwyczajniej w świecie nie zdąży. Na samolot można przyjść w sumie na ostatnią chwilę, co by nie tracić za dużo czasu na lotnisku, ale jak po drodze…

• Cytat od wampek: „głównie o to, że naszym zdaniem ten bonus jest po prostu za niski i nie przyniesie realnej zmiany... równie dobrze mogłoby go nie być. ” Cytat od wampek: „I co z tego, że dostaniesz te kilkanaście % więcej... trzeba w tym celu wprowadzać dodatkowy statek? ” Na szybko podmieniłam wzór w programie: I wyszło że mogę bez pełzaczy mieć 203kk punkty lub 276kk z pełzaczami za ten sam okres czasu. Różnica 73kk. Nawet jeżeli weźmiemy poprawkę na czas reakcji człowieka to masz minimum 50…

• Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „Ja nie pytam co muszę mieć. Ja pytam dlaczego 30% jest nieosiągalne, pytam o wzór. Nie mam czasu w tygodniu śledzić 10 forum czy jakieś nowości się pojawiły i jak zmieniają się wersję na serwerach testowych. Wiem że 7.0 było 50% dostępne od zaraz i pełzacz dawał 0,03% eko na każdy statek. Potem przeczytałam tutaj w temacie że zmieniają na suma kopalni * 0,36% = max i pełzacz nadal dawał 0,03%. Co się zmieniło bo wiele spamu a zero konkretów tutaj. ” Pełzacz daje…

• Cytat od wampek: „No moje konto ma ponad dwa lata, choć nie wiem ile w tym było rzeczywistej gry bo dość dużo na urlopie przesiedziałem i również posiadam poziomy kopalni na poziomie 111-113 w zależności od planety. Po takim czasie gry zasługuję na zaledwie 16-17% bonusu? Jak w ogóle do tych wyliczeń ma się wykres ciap, bo coś mi tutaj nie pasuje. Wychodzi na to że 50% w ogóle nie jest możliwe. ” Hmm W ciągu ostatnich 410 dni grałeś 192 dni a na urlopie byłeś 218 dni. Całkiem sporo. Cytat od ker…

• Cytat od Elkanen: „Klase tak czy inaczej wiekszosc jakas sobie wybierze a wraz z dana klasa otrzyma jakies okreslone profity, tak? ” Tylko profity o których tyle dyskutujecie dają statki a one są niezależne od klasy. Co pisałam również 10 razy, teraz 11. Więc co broni każdemu mieć statki o których tyle gadacie w stylu "flociarz dostanie taki fajny a ja nigdy nie osiągnę 50%". To kup to co ma flociarz i lataj jak flociarz jak to takie proste.

• Cytat od Elkanen: „Sa rowni i rowniejsi jak widac. Jestes GO czy Moderator forum to masz/mozesz wiecej. ” Na u68 wpisali się w 3 dniu po terminie i zostali dodani. W tym FatalError który jest takim samym krzykaczem jak Ty na team. Ale pewnie wiedzieli że się spóźnię dlatego go dodali żeby teraz miała argument. Prawda? Cytat od 89Blokers89: „a w tym roku juz zmiana regul ??? ” Przecież nie od dziś wiadomo że jeżeli podział nie jest zrobiony to jeszcze dodają. W styczniu zrobili tak z zgłoszeniem …

• Rangi

powyginany drucik - - Zadawanie pytań

board.pl.ogame.gameforge.com/i…ny-s%C5%82abszego-gracza/ Walka przeciwko bandycie jest zawsze honorowa. Dlatego też, floty bandytów nie są w stanie uciec. Dodatkowo bandyci tracą pełną ochronę surowców (atak przeciwko flocie bandyty kończy się przejęciem 100% surowców w pierwszym ataku).

• Cytat od kermit: „Cytat od ciap: „Dlaczego sobie nie kupisz tego na rynku żeby też czerpać zyski? ” nie o to mi chodzi, klasy i przydzielone im statki powinny dawac takie same szanse na rozwoj! ” Wybierasz jedynie klasę. Statki nie są ograniczone do klasy - każdy je może mieć. Jedynie nie możesz wybudować. Więc nie masz ograniczenia w statkach. Co do wyboru klas i ich szans na rozwój - każdy wybiera klasę która bardziej mu pasuje. Nie dasz im parametrów uniwersalnych żeby każdy miał taką samą sz…

• Cytat od kermit: „Cytat od Muniek: „Kompromis to nie ilosc pełzaczy bo wtedy 95% graczy osiagnie maxa w 1 dzien ” kolejna bzdura przy starcie uni po kilku dniach, może tygodniu każda klasa wybuduje swój statek w ilosci 100 szt pionier i kosiarka będą czerpać dla gracza zyski jak będzie a na noc sobie puszczą fsa jakis gornik sobie też zbuduje 100 pelzaczy i 150 satek tylko po co jak zaczną pracować wszystkie za rok, pusci fsa i od rana to samo bo z pełzaczy i satek nic nie zostanie ” Dlaczego so…

• Cytat od Apofis: „No bardzo śmieszne. zamiast 12 zrobię w 11 miesięcy buhaha ” Najpierw czepiasz się że nie będzie 50% i tylko 40% po roku a potem wyśmiewasz ze jak coś dodatkowego zrobimy to będzie 11? Własnie takimi małymi kroczkami robi się przewagi w OGame. Teraz masz tylko miesiąc 'zysku". Za rok z tego miesiąca zrobią się 2 miesiące. Cytat od wampek: „Cytat od ciap: „... że po roku jest aż 40%. ” Zapomniałaś dodać "moim zdaniem" aż 40%. Poza tym MOIM ZDANIEM te 40% w rok jest nieosiągalne …

• Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „Jesteście strasznymi pesymistami. Choć wiele razy pisałam że po roku jest aż 40% i nadal 50%, 50% więc nie ma sensu nadal o tym dyskutować. ” Po roku klepanie cały czas eko nikt tak nie gra hahaha żart. ” Zrobisz ekspedycję? Sfarmisz szaraka? Zrobisz szybciej niż rok. Cytat od kermit: „flociarz może od początku zrobic miliony kosiarek i z nich korzystać w bitwach odkrywca od początku może zrobić tysiące czy setki tysięcy pionierów i latać nimi do woli ” Też może…

• Jesteście strasznymi pesymistami. Choć wiele razy pisałam że po roku jest aż 40% i nadal 50%, 50% więc nie ma sensu nadal o tym dyskutować.

• Cytat od kermit: „Cytat od ciap: „Czemu uczepiłeś się tych 50% i 13 lat? ” doczepiłem się bo bonusy pozostałych klas nie wymagają tyle czasu aby je osiągnąć ” Tylko to nie bonus klasy a statku który może mieć każdy? [ciach] Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętego posta mniam