Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od justvroum: „@ciap skoro tak chętnie udzielasz odpowiedzi na nasze pytania, to może warto wyjść przed szereg i samej zapytać twórców czy mają zamiar z tym cokolwiek zrobić? ” Zrobiłam to parę dni temu. Nawet jeden gracz mi tłumaczył bo u mnie angielski level 0. Serdecznie mu za pomoc dziękuję. Cytat od Crion: „Czym mam odesłać 120kk surowców mając do dyspozycji 10k mt? mam to wozić przez cały czas? oddasz mi za to deuter? oddasz mi za to czas? a jak ktoś w międzyczasie to wyfarmi to co? …
-
Cytat od wampek: „W tym przypadku nie chodzi o to czy przypadkiem, czy nie, tylko o to dlaczego to gracz ma brać odpowiedzialność za błędy gry? Z pilnowaniem surowców i ich odsyłaniem łącznie? ” Tak to niestety jest że błędy się zdarzają. Nic z tym niestety nie zrobię jako Team. Choć sobie dla rozrywki programuję (np. historię) to kodu OGame nie poprawię. Takie pytania proszę kierować do GF. Z tego co mi wiadomo (i co można ciągle słuchać w filmikach na YT) osoby decydujące o rozwoju gry grają n…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Zrobiłbym to co GO by odpisał ale nie odppisał nic. ” Pisałam Ci ze masz odesłać na planetę administracji jako GO. ” a tak juz buduje DTki, czekaj tylko jesszcze anty kupie zeby dtki w stoczni przeklikac. albo najlepiej Ty przylec z zagranicznego uni i bys odesłala to swoimi dtkami jak mozesz dzieki ” Czyli dostałeś 26kkk deuteru gdy masz mała ładowność to ile musiałeś handlować?
-
Cytat od Crion: „@ciap rozumiem, że nie masz zamiaru odpowiedzieć na moje, czy Munika pytanie, tylko ograniczysz się do polubienia postu, który pasuje do Twojej wizji? ” Na jakie pytania? Na komórce i 50 tematach gdzie jeszcze są przenoszone posty... Ciężko sie połapać. Miej jednak uwagę że nie jestem decyzyjną osobą w żaden sposób na OGame. Cytat od Viserion: „Osobiście też jestem zdania aby pani @ciap dac spokój bo jako jedyna jest na forum i na tyle ile moze pomaga i uczestniczy w tej dyskusj…
-
Cytat od @Piciu: „A tak swoją drogą to minimum, które polski Team w tej sytuacji mógłby zrobić to przedstawić jednolite stanowisko co robić z surowcami, które uzyska się na podstawie ugabuga. Czy odsyłać czy co. Nawet tego nie ma. Nawet nie wiadomo jakie jest stanowisko co do korzystania z tych surowców, można się jedynie domyślać, że będą bany. ” Nie jestem administracją więc mogę jedynie powołać się na Zasady Gry i OWK. Zgodnie z nimi każdy błąd trzeba zgłosić. Surowce najlepiej odesłać na dow…
-
Cytat od Bombowy Bomberman: „@ciap czy Ty jesteś normalna? Myślisz, że gracze nagle będą spędzać połowę swojego czasu, żeby wysyłać wam jakieś tickety za wasze "udoskonalenia"? Wprowadziliście, wszystko działa pięknie i cacy, a teraz gracze korzystają z tego jak narzędzie zostało stworzone. Dajcie sobie spokój bo coś wam nie idzie ” Jest automatyczne logowanie do supportu. Wspomnę również o tym że to praca dla teamu za którą nikt nie płaci. Jeżeli ktoś myśli że zapraszam na support dla przyjemno…
-
Cytat od Koloc: „Dublowanie w stoczni to widzialem na forum bardziej mi chodziło o to że mój silos pomieścił więcej niż ma możliwości. Plus falanga... ” Ogólnie dodatkowe statki i obrona to błąd stary jak świat. Występował również w przypadku budowania rakiet ponad możliwości magazynu. Z wersją 7 tylko się nasilił - częściej występuje.