Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Toadie
PostCytat od Ingolf: „Hej Hej Oceniasz ludzi po wyglądzie, czy zachowaniu? Po zachowaniu, po samym wyglądzie nie da się ocenić. Kto zazwyczaj rozpoczyna rozmowę towarzyską? Ty czy druga osoba? Zależy od sytuacji Czego byś nie wybaczył najlepszemu przyjacielowi? Hmmmm, nie wiem i wolę się nie zastanawiać Czy to, czego nauczyłeś się w Zespole przydaje się w życiu prywatnym? Nie wiem czy czegoś się nauczyłem Czy poranek zaczynasz od kawy? Nie piję kawy. ”
-
Zapewne.
-
Pewne państwo niepodległe po raz pierwszy stało się stosunkowo niedawno, 13 lat później dołączyło do UE i NATO. Jak się nazywa?
-
Czyżby Liban?
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSejm
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPomarańcze
-
Historyczny
PostO niego chodzi, zadawaj.
-
W Nikaragui nadal nie pasował odsetek ludności. Chodziło o Gwatemalę, która oficjalnie niepodległość ogłosiła już w 1821 roku i ma bardzo znaczący odsetek Majów. @Qnick może zadawać.