Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „niedoscigniony napisał(a) czesc Hypek Kiedy to piwo ze mna:P Pecet/Konsola/Lapek Ulubiony Ircekowy Supporrt:P Lubisz Mnie:P” 1. Jak bedziesz na zlocie ;d 2. PC - w domu. Poza domem - lapek Potrzebuje obu tych kompów ;d konsole są nudne, no chyba, że mówimy o shellu 3. Poza mną?

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „David napisał(a) Kiedy dopiszesz w sygnie, że browarkowałeś z Najjaśniejszym, czyli mną? :D” Już to zrobiłem Cytat: „no a kiedy Ty napiszesz ze piles ze mna ?? to zaszczyt jakiego malo kto moze doswiadczyc :D” czekam Cytat: „Hypek a jak tam moje pytanie do rewiru ?? :D” jakie pytanie? Cytat: „Hypek A kiedy wypijesz ze mną piwko ?? tez chcę być w Twojej sygnie . ” Oj, też bym chciał Cię mieć . . . w mojej sygnie Wpadnij na jakiś zlocik! Cytat: „hejka Jak rozpoznać zdradę? Jak radzisz sobi…

• sbd :)

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Szalony Nest napisał(a) No i raz w klubie troszkę przeholowałem z alkoholem, ponoć wyszedłem na dwór i stałem przed klubem, a znajomym mówiłem że pilnuje deuteru bo na moona zaraz doleci :DDDDD” roooooooootfl xD Cytat: „sbd napisał(a) Tiaaa, kiedys jak spalem, siostra mi sie na spiku o cos pytala [zwiazane z kompem], to jej odpowiedzialem, ze ma isc na support i poszukac hypnosa [ona nie wie co to support, ani kto to hypnos ]” A w tym miejscu przewróciłem się na plecy i nie mogłem wstać,…

• Stivi - Spamowy PieZ

HypnOS - - Archiwum CT

3 lubisz pajonka? Jak sie podobalo wczoraj? :d

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Luppus napisał(a) czemu mi nie odpisałeś???????;(;(;(” Odpisałem, tylko za szybko dałem "odpowiedz na post" i edytowałem post i pewnie przeoczyłaś

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Co Hypnos robi jak smutny :>” Je czekoladę (stałe podnoszenie poziomu endorfin jest potrzebne ^^) Cytat: „Jak wygląda Twój dzień :>” przez ostatnie 2 dni monotonnie: po wstaniu: 1. włączam kompa (irc+forum+gg) 2. ogarniam się, jedzenie, mycie itp itd 3. wpisuje /nick hyp`idle 4. piszę program na zalkę 5. myciu, myciu, nyny i a a Cytat: „Cześć Hypciu” czesc :** Cytat: „Cieszysz się że Ci pospamuje troszeczq?:)” Nie Modki nie spamują. Ty też Ty tylko prowadzisz dyskusj…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Jakie masz auto Zrobiłeś jakiś tuning :]” Rodziców odbierałem Nie ma własnego auta. Może w przyszłym miesiącu sobie kupie A jakie? Seat Ibiza. Oczywiście bez tuningów. Moje auto też nie będzie miało tuningu. No chyba, że za tuning uznamy wymontowanie subwoofera z bagażnika i montaż niedziurawego, niezmniejszonego tłumika

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Jak minął sylwester :>” Świetnie Cytat: „Gdzie się bawiłeś :>” Do 22 ma IRC (yea ^^), a później u sąsiada ;d Cytat: „Dużego miałeś kaca ^^” Nie piłem, prowadziłem samochód

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „Co sądzisz o tatuażach? :>” IMO są sexy, o ile nie są na zbyt dużej powierzchni ciała. Wypad na dyskotekę czy romantyczny wieczór? :>” W takim razie co i gdzie byś sobie wytatuował :]” Wolałbym żeby moja 2. połówka się tatuowała

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Ja jesce systkiego nie wiem :D Hokus pokus czary mary i Adaś odemknął CT :D” pfffff:P Cytat: „Jak się odstresowywujesz :>” No wiesz... Cytat: „Jakiej muzyki słuchasz :>” Kiedyś lubiłem muzykę techniczną, obecnie lubię wszystko, co NIE ma basów, NIE jest hip-hopem ani jazz'em. Nawet ostatnio sluchalem piosenki dody ( :omg: ) ;d Ogolnie spokojne, ciche melodie. Cytat: „Pijasz kawę? Jaka najlepsza? :>” Nie! Blee Cytat: „Ulubiona potrawa? :>” Hm Zapiekanka Cytat: „Lubisz…

• S_P_E_C

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „1. Stringi, czy gacie po tacie (damskie ciałko)? - Stringi.” stringi czy tablice char'ów?:P

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Davidzior napisał(a) Hypolit, nie ma obijania się Starczy tego dobrego Skąd Twoje zainteresowanie szeroko pojętym IRCem? Jak Ci się podoba ciachanie sygnatur i zmiana nicków? Jak Ci się podoba nowy rewir jako supporter?” ooo, Davidek mnie podbil 1. eee, to wszystko przez ogame... no, moze wczesniej troche przez ircneta, ale ircnet mnie nie jarał 2. hm, szczerze mówiąc to wolę ciachać sygny niż zmieniać nicki, zmienianie nicków to najgorsza z możliwych robót 3. e, ja mam nowy rewir? hehe,…

• S_P_E_C

HypnOS - - Archiwum CT

1. kiedy fotka? 2. dlaczego taka mala czcionka?

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „succubus napisał(a) no nie wiem muszę sie teraz zastanowić co dalej :P” wybaczysz?:*

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „succubus napisał(a) No po prostu mega fochhhh i krótko mówiąc masz przekichane przeczytaj dokładnie to co napisałeś to może się skapniesz dlaczego... :|” omg, faux paux I jak ja to teraz naprawie Przepraszam Succubus, to 'e' wkleilo sie mimo mojej woli Wybacz kwiaty_dla_mamy.gif

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Uh, dawno tu nie zaglądałem Cytat: „My Shop Is Cropp napisał(a) Ulubiony kolor bierki:D?” niebieski (no chyba, ze nie ma takiego, w takim razie pierwszy wolny) Cytat: „Planujesz coś szalonego w najbliższym czasie, jeśli tak to co to będzie, czy zżera Cię od środka codzienna nuda? Podstępny” Od czasu kiedy napisales posta nic sie nie zmienilo - zżera mnie nuda. Nic szalonego Cytat: „dlaczego masz pomaranczowy nick?” To kolor rangi IRC-Supportera. Cytat: „czemu nie masz gwiazdek rangii?” bo jestem…

• RE: Stivi

HypnOS - - Archiwum CT

Zawsze myjesz nogi w miseczce na dworze?:P No i kto to ten, który leży obok Ciebie na środkowym zdjęciu?:> Hyhy Welcome to H3ll

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Lubisz mnie ? Jak bardzo ? :P” pomidor Cytat: „Masz mnie juz dosc czy dopiero bedziesz mial? :P” Musze sie zastanowic Cytat: „Lubisz ze mna rozmawiac? :P” Zalezy o czym Cytat: „Moge Cie dalej molestowac? :D” Zalezy jak Cytat: „Znalazles juz jakas przyzwoita knajpke? :P” Szczerze mowiac to nie Cytat: „Pozniej Cie bardziej pomecze :fgrin:” spox

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Chciałbyś być ?” Nie sądzę, żebym się nadawał Cytat: „FA czy Opiekun Projektu?” Opiekun projektu - raz zrobi gre a pozniej ma spokoj Cytat: „MN czy ZŻU?” MN Cytat: „MN czy GiK?” MN Cytat: „GiK czy ZŻU?” GiK Cytat: „Kanada czy USA?” USA Cytat: „ czy ?” Cytat: „:) czy ?” [quoteJęzyk angielski czy niemiecki?[/quote] Zdecydowanie niemiecki. Zdawałem z niego maturę i całkiem nieźle mi poszło. Nie wymiatam w niemieckim jeszcze, ale to kwestia czasu, musze się go w końcu nauczyć. Cytat: „Niemcy…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Jazz1989 napisał(a) Elektrownia słoneczna czy satelity?” Zdecydowanie elektrownia. Satelit uzywalem jedynie do łatania niewielkich braków napięcia oraz do budowy grawitków Cytat: „Judo czy karate?” W zasadzie wszystko jedno. Ale skoro trzeba coś wybrać, to judo Cytat: „RW czy RS?” RS. Do RW nie miałem szczęscia, nigdy nie zrobiłem tytana, mimo, że kilka statków wojennych miałem. Po prostu zawsze mi uciekali, albo coś podstawiali i trzeba bylo zawracać. Cytat: „Którą emotkę lubisz najbard…