Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostCytat: „*Zeruel* napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Tylko hentai od Ciebie :P” Tylko co na to twoja dziewczyna ? Wie o tym ? A wogóle to masz dziewczynę ? 8)” Jasne! Mam dwie: Ciebie i Icka ;p No a skoro mi je dajesz, to chyba o tym wiesz
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostCytat: „Słyszałem, że oglądasz japońskie "bajki". Czy to prawda ? :P” Tylko hentai od Ciebie
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostO, ktos mi odpisal ;p Dawno mnie tu nie było... Cytat: „czy wiesz, HypnOS, że jak chciałem być modem, ty jedyny powiedziałeś z całego teamu, że mam jakieś ( male) szanse ? Szacuneczek ” Hyhy, każdy ma szanse Nawet niepełnoletni ma szanse, jesli jego podanie bedzie rozpatrzone po jego 18 urodzinach Cytat: „ ten tego.... pokaż Fotke... .. ... coś żadko.. Cię moge złapać.. masz dużo Nauki ?” Wstąp do teamu, to zobaczysz A z łapaniem mnie.... ja działam incognito ;p Gdybys wpisal sie do pomocnika, t…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post"Jak mnie wypowiesz zapanuje cisza. Jak mam na imię?" - Silencium
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post1.twoj the best Nie mam the bestów Wszyscy są fajni * mod wszyscy (tzn za dużo, żeby wymieniać) * smod najlepiej znam Akodo i NarTh * FA alfabetycznie: Abnega, Piet-Tia, Sirius, ungrim * GO na to niemusisz bo byla odp Zunge raus no wlasnie, odpisalem * SGO/GA Art * user przed wszystkim cały moj sojusz i wielu, wielu innych
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post1) Twoj ulubiony GO Lubisz jak Ci sie podmaśla? No to ok, alfabetnicznie LeeLoo, Maly, Schnee, Setzer 2) Dlaczego masz wiecej ode mnie Bo jestem supp 3) Ulubiona cyfra 69 ;p (ok, wiem, ze to 2 cyfry, ale liczba tez chyba moze byc ;P) 4) Dlaczego nie Tyskie bo to siuski 5) Ulubiony film i dlaczgo Gwiezdne Wojny LOTR, Chooligans. Dlaczego nie GW? Bo nie cierpie Lóka Skajłolkera i Lorda Viagry 6) Najsmiesniejszy post jaki czytales na forum ogame wieeeeele ich jest, ale chociazby ten 7) Najciekawszy…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostO ja Ktoś mi coś wpisał no to pierwsza Lili Chcesz fotkę? No to masz. Dlaczego hypnos? Hmm.. kiedys poszukiwałem ksywki, a poniewaz Mitologia jest dobrą kopalnią, to tak me poszukiwania zacząłem Znalazłem Hypnosa - boga snu. "Fajnie - imie boskie, biorę" Przy wyborze wazne bylo to, zeby: 1. dobrze (w moim dziwnym nieco odczuciu) się wymawiało 2. było w miarę unikalne. Przeszukałem siec w poszukiwaniu hypnosow - poza mitologicznymi nie bylo nikogo. Teraz ich troche jest, no ale trudno, nie zmieni…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostNo cóż, Maluchu zabieram sie za odp.. 1. Co chciałbyś zmienić w życiu? Chcialbym mieszkac w wiekszym miescie, znudzilo mi się "przerzucanie gnoju" 2. Co Ciebie denerwuje? spam, chamstwo, rodzice (czasem) i prohibicja 3. Co było pierwsze kura czy jajko? Pierwsza była kura. Która była wtedy żyworodna 4. Czemu taki, a nie inny nick? Hmm.. kiedyś przeglądałem sobie mitologię grecką w poszukiwaniu ciekawych nazw (tzn nickow). Znalazlem wlasnie hypnosa - bardzo fajnie się wymawia, dobrze brzmi. Poza t…
-
RE: HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post1. pomagasz, ale czasem tylko nabijasz posty wystarczy zgłoszenie za pomocą funkcji zgłoś - mam powiadomienie na sms o nowych wiadomosciach, wiec jestem w stanie szybciej zareagowac 2. Lotr - chyba juz nie graja, ale byl ulubiony. Super byl tez Chooligans (czy jak to sie tam pisze :P) 3. hmm... zapiekanka, ewent. chamburger 4. tv, radia slucham tylko w samochodzie 5. zaciszna wiocha zabita dechami ale i tak jest najlepsza 6. zadnych uzywek (poza piwem od czasu do czasu)
-
HypnOS - - Archiwum CT
PostW zyciu najbardziej denerwuje mnie dwulicowość i zdrada. To pierwsze raczej w odniesieniu do kumpli i pseudo-przyjaciól, to drugie natomiast w stusunku do ukochanej osoby. Wierność jest zatem dla mnie wielką cnotą. W Ogame denerwują mnie bugi. Leci się na kogoś na kilkadziesiąt procent (na moim etapie gry to dość duzo), a tu spotyka nas nierozstrzygnięta bitwa. Denerwuje mnie tez to, ze kiedy zauwazam, ze ktos na mnie leci, to brakuje mi jakies 5minut, zeby podłożyc flotę (ataki na kolonie pozba…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Skipp34 Takie ksiazki powyzej 300 stron tez maja swoj urok No i utworz osobny temat w spamie do pomocy w j. niemieckim. "O co pytał Cię lekarz?"
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Skipp3r hypnos Czytam różne książki. Przewaznie niestety lektury. (teraz to się skończylo :P) Lubię ksiazki pozornie dla dzieci: Lort, HP, ale tez "Faraona" Prusa oraz literaturę obozową. (Medaliony, Opowiadania Borowskiego, Inny Swiat itp.)
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Skipp3r Spooko Nie śpieszy się @Nogaren Bo nie wypracowałem sobie innej. Jestem narazie nowy, niech się troche rozkręcę, to i rangę się zmieni.
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
PostJak narazie zadna kobieta się nie wypowidziała (osobiście). Po co mam pokazywać swoje foty facetom?
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Zeruel Przeciez widziales ;p Jakoś nie mam motywacji, zeby się chwalić... @Skipp3r OK. Jakby co, to jestem zawsze do usług. Musisz mieć jednak świadomość tego, że sam fakt zdania matury z b. dobrym wynikiem nie robi ze mnie eksperta. Mój niemiecki jest... średni. Jednakże służę zawsze pomocną dłonią.. w zakresie moich możliwości oczywiście
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Postchcesz banana? :p jak bedzie potrzeba to dam lepsza niz tamta
-
HypnOS - - Archiwum CT
PostLO skończyłem miesiac temu Profilu nie miałem. Tożto liceum ogolnoksztalcace Realizowalem jednak j. niemiecki i matematykę w zakresie rozszerzonym. Studia? Inf na PUT. A co do tego techna... własciwie to kiedyś nienawidzilem maniec, ale teraz myśle, że z tych przez Ciebie wymienionych wybrałbym wlasnie mance, jako te najlepiej do mnie pasujące.
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Berud No nie miałem @Lord Lewatywa Zmusiło? Nic mnie nie zmusilo. Jakoś mnie niedawno naszło, żeby napisać podanie.. no i napisalem Tak jakos bez przyczyny Dlaczego ten dział? Dlatego, że interesuje się kompami. Lubię spam, bo.... bo mielonki są dobre @Zeruel Ja Ci spamuje PW?! Oj czekaj, tylko sie pojawisz u mnie w dziale Wcale Ci tak duzo nie wyslalem @Skipp3r Moj pierwszy przyjaciel... jest moim przyjacielem do dziś. Ma na imię Maciej. Jest kimś na kim mogę polegać. Nie bilem się nigdy na pi…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Berud Cytat: „1. trzy ulubione albumy?” Nie ma takich Cytat: „2. trzej ulubieni wykonawcy ?” syntezator, głośnik i subwoofer Cytat: „3. trzy ulubione utwory ?” ooj, dawno nie slyszalem nic naprawde dobrego, wiec wymienie starocie: - Kalwi&Remi - El-ninio - Tiesto - Adagio 4 strings - Sound Players - Kenshi - i wiele, wiele innych, których nie pamietam obecnie Cytat: „4. pierwszy poważny kontakt z muzą ?” powazny? zdefiniuj. nie zajmowalem sie nigdy tworzeniem muzyki, nigdy nie sluchalem jej nal…
-
HypnOS
HypnOS - - Archiwum CT
Post@Lord Lewatywa Cytat: „Czemu mod , a nie GO?” Nie chcialem psuć ludziom kilkuletniej gry moją złą decyzją. Poza tym forum jest ciekawsze niz przegladanie logow. Cytat: „Na jakich uni grasz?” u20, i jak troche tu pobęde to mam zamiar na 669 Cytat: „Największe sukcesy w ogame?” Nie mam Moze to, ze jeszcze mnie nikt nie zlomował na duży procent @Skipp3r Cytat: „ chodzisz do klubow ?” Czasami. Niezbyt lubię atmosferę klubów, ale czasem trzeba się wyszalec Cytat: „jaka lubisz kuchnie?” Mojej babci ..…