Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Człowiek raz od święta wyleci na parę % a tu tyle stateczkow na biedne recki leci :(((( Ale malack obiecał mnie zabrać na promenadę Pozdrowienia dla Ronin i Winter :DDD Dnia 14-08-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mefciu [Ronin] ________________________________________________ Krążownik 6.666 Pancernik 3.260 Okręt wojenny 1.111 _________________________________________ Obrońca bicarer1234 ________________________________________________ Mały transporter 2.510 Duży transporter …
-
Kate Push [Ronin] vs. Wojtas [A-IMP]-8650% ,, Czyli jak nie robić ST,,
Mefist - - Starcia Libra
PostNo no teraz to push na międzynarodowa skale : D w głowie się to nie mieści co ty zrobisz taka ilościa surki nie buduj tylko kopalni już kate !!! No i gratulacje dużego % ; ))
-
Thrawn [Ronin] & mlody188 [OLD] vs. moloh [L U N A] & Yezus [L U N A] & wicknesss [L U N A] & xJSx [L U N A] ~ 4597.06%
Mefist - - Starcia Libra
PostO panie mój O Jezusie Starsky aka Imperator aka thrawn robi taki duży % na flocie która nie jest w bunkierku no co za czasów dożyliśmy w głowach sie przewraca :)) Gratulacje Imperatorze zacnego procentu jak i wielkiego zysku ; ) Niechaj stadko pączusiów się powiększa w najlepsze ; )
-
Hmm żeby nie było czasem też jeszcze potrafię wysłać coś z misją atakuj ; d Pozdrowienia dla Esty że musiałem przez ciebie po takim odpoczynku wrócić do tej gry ; d Dla Imperatora Starskiego oraz sojuszu Ronin ; ))) Nie pozdrawiam zdrajcy Malacka bo się sprzedał : D Dnia 13-07-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mefciu [Ronin] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.222 Pancernik 3.270 _________________________________________ Obrońca Atomic [BR HU3] ___…