Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 330.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czubulus to zmień klase na zbieracza lub ponownie na generała i graj tamtymi klasami, ciekawe czy bedziesz mial takie zyski jak na odkrywcy.
-
Klamie w żywe oczy, bo wczesniej gral Generalem i zmienil na odkrywce wiec cbyba jest dobrze na nim grać. A obrazek jaki dodałem raczej mowi co innego o dochodowych walkach z obcymi.
-
Takie mają przychody odkrywcy, nie dziwię się, że nie chcą ograniczeń. 235f92b31f1f6917.png Żaden zbieracz tyle w jeden dzień nie wyciągnie ani żaden generał.
-
A czy ktos z teamu podawal przed wejsciem klas, że zmieniaja wyniki starc z piratami/obcymi na korzyść graczy? Nie. Więc nie ma sie co dziwić, że teraz zmieniają w druga stronę, a może to nie oslabienie odkrywcy, tylko fakt że coraz wiecej na nim osób gra i wszystko zalezy od szczęścia, bo nie sądzę że @dexPL miał tyle władzy
-
Gram na generale i jedyny plus tej klasy to obnizone spalanie, predkosc stakow nic nie daje tak naprawde różnica 2 minut na lot przez 30 us to jest nic. Gdybym wiedział o zaletach odkrywcy tj. wygrywanie bitew z obcymi czy piratami i generowanie mega zysków na nich to bym wybral odkrywce. Ale wybralem generała i nie mam zamiaru zmieniać za kase na odkrywce. Co do topowych kont na odkrywcy z topki Wezn prawie wszyscy sa odkrywcami, top 1,2,3 flot to odkrywcy, na Galatei podobnie.
-
Cytat od .:czubulus:.: „To jak by Komar w nogę ugryzł. Ale ze by 18 razy opóźniać, jednak kolana się uginały podczas lotu. ” Tylko, że takie ugryzienie dość mocno drażni. A skad taki pomysł, że opóźnione 18 razy? Po ilości sond? A nie przyszło ci do glowy, że dwa razy po 9 sond wyslalem na opóźnienie? (ciach!) Moderator mntek:obraźliwe treści off
-
Pozdro Robitix i Banksters z Wezn i KoMi z Galatea oraz buddy. Dnia 07-03-2020 00:54:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zlomek [Robotix] ________________________________________________ Pancernik 28.000 Sonda szpiegowska 18 _________________________________________ Obrońca El Marek [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 17.316 Satelita słoneczny 699 Wyrzutnia rakiet 824 Lekkie działo laserowe 246 Ciężkie działo laserowe 7 Działo Gaussa 11 Wyrzutnia p…
-
Graty trafienia ówczesnego top2 Galatei. Graty Chari wytrwałości w obserwacji i szybkiego wykorzystania zakupionej floty. Dobrze ze sie jej pozbylem, ty ja wykorzystales w odpowiedni sposob a ja mam za co budować kopalnie
-
A to wy nie jesteście pierwsi i ostatni o których brednie wypisują. O mnie też wypisywali, wypisuja i wypisywać będą. Tak samo jak o wiekszosci z tych co sie tu wypowiadają, ale nie trzeba się wypowiadac w sposob wulgarny, bo bardziej takiego zaboli jak będziesz sie do niego odzywal z kulturą. Ale Twoje wkurzenie rozumiem.
-
Wstawiam za obrońcę. Chari kazał przekazać,że: "Pozdrawiam sojusz, Zimnemu SzO mam nadzieję, że się odbudujesz. Ponadto można powiedzieć, że jest 2 do 1 dla NFZ. Bawimy się dalej." Dnia 09-02-2020 03:56:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WalicSD [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 42.250 _________________________________________ Obrońca Chariseczek [WWD] ________________________________________________ Mały transporter 5.055 Lekki myśliwiec 11.159 Son…
-
Nieprawda z piratami wszystko zalezy od szczecia, ja latam na galatei ale z reguly dt plus pionek bo nie mam za duzo lmow i dzis na 3 fale po 7 ekspedycji trafilem 10 razy piratow. Wszystko zalezy od szczescia, ja go nie mam, wiekszosc pustych a sojusznik regularnie trafia po kilkadziesiat kk surki
-
Chyba logiczne, że jak pisze, że cos jest prostym dzialaniem matematycznym to nie moze byc czyms trudnym jednocześnie, ale widze ze jest to ciężkie do zrozumienia.