Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 330.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To po co przed chwila Incepcja na mnie lecial, skoro macie więcej z eksp?

• Chari graty, obońcy SzO Od Chariego: "Pozdrowienia dla sojuszu, CAN i Świstaków. Next osoba z byłego NFZ w reckach, oko się cieszy. Jak widać opozycja coś robi.Obrońcy szo spoko gościu odbudowy życzę." Dnia 06-05-2020 09:21:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [KoMi] ________________________________________________ Pancernik 40.795 _________________________________________ Obrońca Ojciecmateusz [LPZ] ________________________________________________ Mały transporter 212 …

• W tej zadzis chodzi o to ze np. Konto X dostalo zloma i jest najslabsze w sojuszu liczac pkt, ale ma nagromadzone tyle surki, że przetapiając to wyprzedza wszystkich lecz tego nie robi, bo nikt mu surki nie bedzie mógł wyslac i tak caly sojusz mógł mu sure wysyłać legalnie. Teraz już nie, bo wartość konta bedzie również powiększona o posiadane surowce.

• Dzis w jednym slocie znalezione 393 bombowce, 14.416 sond, 552 lm, 1 rozpruwacz, 2 okrety wojenne, cm 9, 725 MT.

• Też mi poprawka błędu, wow, szok niedowierzanie naprawili błąd klonowania floty po kilku miesiacach od jego wystąpienia. A na dodadek błąd, o którym team wcześniej pisał, że go nie ma. Ciekawe czy teraz skoro zostało uznane, że błąd rzeczywiscie istniał zostana wyciągnięte konsekwencje wobec graczy, którzy ten błąd wykorzystywali i czy wszystkie tickety, które były pisane zostana ponownie rozpatrzone? @Art odpowiesz na te pytania?

• Mnie prosze w żadne klonowanie nie mieszać. Pogratulowałem czubkowi na PW to i tu pogratuleje. Wykorzystaliście mój błąd idealnie, graty akcji a mi SzO.

• przy odkrywcy tyle dt z pionierem aby ładowność wynosila 105kk bo tyle maks możesz znaleźć metalu na ekspie

• Graty Chari % i zysku. Przetopu szybkiego, rośnij. Obrońcy SzO.

• Widzę, że szkoda klawiatury na Ciebie. Niech ten temat umrze śmiercią naturalną, bo aż żal co niektórych. Bez odbioru.

• Człowieku przestań się użalać na styl gry innych, zajmij się swoim stylem. Z Twoich wypowiedzi wynika, że masz żal, że jak ktoś zejdzie z urlopu to Ciebie farmi ile wlezie. A co się dziwisz takiemu działaniu? Jak masz duże ilości surki i floty na planetach bez obron to każdy poleci zwłaszcza na x4, x5. Jak ktoś ma na Tobie zadowalający zysk to poleci proste. To jest przeglądarkowa gra strategiczna i każda strategia jest dopuszczalna a jak ci się to nie podoba to zmień grę. Cytat od Void: „Cytat …

• A od kiedy to inni gracze są od tego aby komukolwiek mieli nakazywać lub mówić kiedy i jak długo mają grać? Całkiem juz chyba niektórych powalilo. Gra jest dla ludzi nie ludzie dla gry i real jest ważniejszy niż wirtualna gierka. Jak ktoś tego nie rozumie niech się zastanowi nad swoimi priorytetami.

• To duzo ci juz padło.

• Uni Galatea od poczatku wersji 7.0 ekspy cywilne jedna czarna dziura kilka dni temu.

• @19dawid45 co ty gadasz, chyba nikt w tym watku z tych co graja odkrywca nie przyznał, że osiąga mega zyski. Każdy z was tylko się wypiera, że odkrywca jest bardzo ryzykowny, zyski sa ale pokrywają tylko straty i koszty paliwa i trzeba poświęcać czas. Nikt wam tych zyskow nie zabierze, a tylko na sile udowodniacie jaki to odkrywca zły. A co zbieracz nie musi czasu poświęcać? Chcac szybko rozwijać konto musi farmic idlakow na potege po kilkanascie godzin dziennie. Generał jeżeli gra na wymarlym u…

• Z tym sie zgodze. Tylko powiedz mi czy kiedykolwiek na którymkolwiek uniwersum floty rosły w takim tempie jak rosną teraz dzieki lataniu na 16 pozycje korzystając z dobrodziejstwa bitew z piratami czy obcymi? Nigdy. I skoro odkrywca jest taki ryzykowny i mało zyskowny to dlaczego prawie kazdy general i spora część zbieraczy przeszla na odkrywce?

• Tak to już niestety w tej wersji 7.0 , że teraz gracz liczy na to, że trafi piratow bo ma na nich mega zysk. Kiedyś jak latal na ekspe to za żadne skarby nie chcial na nich trafić bo zawsze byl stratny. Czy ta obecna forma była planowana - w to wątpię. Jestem tylko pewny tego, że wypaczylo to grę strasznie i już nawet nie da się tego zminimalizować, bo dogonić te floty które powstaly na ekspedycjach jest wręcz niemożliwe grając generalem czy zbieraczem. Przed wprowadzeniem klas, jak byl ich opis…

• Nie oplaca się? To czemu wiekszosc gra na odkrywcy? Topka z Wezn, Galatei, Virgo, uni68 czy innych. Top1 eko z Wezn zmienil ze zbieracza na odkrywce, top1 i top 2 swiatowi zmienili na odkrywce, nawet na Quantum topka flot zmienila z Generala na Odkrywce. @Muniek a co to za problem z pilnowaniem jak ktos jest flotowcem i siedzi na koncie zalóżmy 8 godzin dziennie na wymarlym uni i puszczac tylko ekspy. @Niezniszczalny^ a myslisz, ze czym? Większość lata właśnie pancami. Spytaj sie czubulusa dlacz…

• jak nikt nie neguję? Jak wszyscy praktycznie w tym dziale próbuję udowodnić że odkrywca daje zyski ale przecież pokrywają ona tylko koszty związane ze spalaniem czarnymi dziurami i budową floty znaczy ich czasu budowy.

• Wszyscy w tym temacie bronia jaki to jest odkrywca nieoplacalny, bo trzeba budowac flote, bo ona spala dex, bo jest ryzyko ze ktos ja trafi, bo wpadnie w czarna dziure itp. itd. I jeszcze udowodnienie na siłę, że generał czy zbieracz mają lepszd dodatki ale przecież nikt nie zmienia klasy z ODKRYWCY NA ZBIERACZA/GENERAŁA tylko odwrotnie więc przestańcie się pieklic że ktoś wskazuje realne zyski odkrywcy tylko w koncu przyznajcie racje ze tak jest. I wiem co mówię, bo gram na dwóch uni. Na Wezn g…

• Pozdro Robotix i Banksters z Wezn oraz KoMi z Galatei, a także buddy. PB na KNR zawsze cieszy Dnia 15-03-2020 03:43:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zlomek [Robotix] ________________________________________________ Okręt wojenny 271.050 Pancernik 227.737 Reaper 55.392 _________________________________________ Obrońca Freeman [KNR] ________________________________________________ Mały transporter 29.286 Duży transporter 26 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 39 Okręt …