Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „A cuda? cuda sie zdarzaja :fsmile: W skali 1/100 jak bardzo jesteś wierząca? jestem wierzaca ale z praktyka u mnie na bakier ...nie wiem jakiej skali :ffreak: Lubisz deszcz? nie Co robisz jak Cie głowa boli? robie sobie kawe...a teraz przywiozlam sobie fajny masazer do masazu glowy ...jak mnie bedzie bolala wytestuje i powiem Ci czy dziala :fgrin: ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „Rozwiniesz tą myśl :D? czasami mam takie pomysly, ze na sama mysl mnie glowa boli a co dopiero innych Ale ja jestem grzeczny niemozliwe Ty niedobra Ty no coz :fsmile: ” Marzenia się spełniają ? jassssne, ze tak :fgrin: ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Jesteś pomysłowa? czasami az za bardzo A chciała byś zmienić coś we mnie? raczej nie... ew. moglbys byc grzeczniejszy no ale to niewykonalne + Uzasadnij bo wtedy bys byl innym Damaszkiem ... Cytat: „Odbiegający od normy wyglądu na przykład jesli to nie bylo zwiazane z choroba danej osoby to zdarzylo mi sie :fgrin: ” ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od The Cold One: „hejka hejka opiłaś si ę na imprezie?:D alez skad ...ja sie nie upijam byli tam jacyś czarno-skurzy?:P na imprezce nie pozdruuuuuuuuuufki buziuuuufki ” Cytat od Yamato Damashi: „The Cold One jest rasistą? mam nadzieje ze nie ;P Zdarzyło Ci się śmiać z kogoś bo jest "inny" ? to zalezy jak inny To Ty nie słyszałaś, że bałagag sam się robi ? slyszalam i nawet widuje naocznie ;P ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „Heja skarbie Heja heja :xkiss: Co tam??:* dziekuje , przezylam Sylwka Czemu nie ma Cie ostatnio na ircu jak ja jestem?:( Co sie dzieje?:( wyjechalam na swieta wroce niedlugo i znowu bede na IRC az do znudzenia :xkiss: WIdzialem cos ze szpitalem w poscie to prawda?:( nic sie nie stalo...nie wiem ocb to pewnie jakis bardzo stary post ? Kiedy wrocisz?:D juz niedlugo, za kilka dni powinnam juz byc :xwink: Dzis koniec starego roku a poczatek nowego. Jakie masz postanowienia na n…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostHep hep Cytat: „Myślałem, że się nie skapniesz ” Sugerujesz,ze niedokladnie czytam? Cytat: „Wymieniać w kolejności alfabetycznej czy cenowej? ” Moze wymien 5 tych najwazniejszych Jakie plany na jutro? Jest snieg u Ciebie ?
-
marcik - - Archiwum CT
Post55179514.gif Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „Czuje tutaj świntuszenie w powietrzu :P a w zyciu...znasz mnie przeciez i wiesz ze nie swintusze ” Liceum czy gimnazjum? Byłabyś w stanie zmienić się dla bliskiej osoby? gdybym sie zmienila nie bylabym soba...a po co bliskiej osobie inna marcik? ” 60701552.gif Cytat od Mati: „Meduza Osmiornica Co Cię uspokaja? sen :xbiggrin: Czym najczęściej się bawiłaś w dzieciństwie? ukladalam puzzle i lalkami Opowiadałaś mi już o swoim rodzeństwie? nie…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPlask plask Cytat: „Życie... Do jabłka... Ale wymyśliłaś... Zastanowię się... ” Ale to Ty wymysliles przeciez Jaki najbardziej egzotyczny owoc jadles? Lubisz marchewki ? Czego Ci brakuje?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Noc ciemna jak Africa Deszczowy poranek W ostateczności przypomnę o tym jak wrócisz nie lubie liczyc...chyba ze na siebie :xntongue: Bawiłaś się kiedyś w DJa? tak :xntongue: Jakie plany na Nowy Rok? powrot do domku Co sobie kupisz? oj juz chyba nic...tyle rzeczy juz kupilam ze nie wiem czy sie zapakuje Umiesz jeździć na nartach? kiedys mialam na nogach i cos tam probowalam zjezdzac ...ale sanki sa prostsze w obsludze :xlol: ” 5ognie_sztuczne.gif Cytat od Yamato Damashi: „Znów Nie…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostChrup chrup Cytat: „Nie wiem... Bo obaj mamy skórkę? ” No ja tam nie wnikam ...ale miales przyrownac zycie a nie siebie Na co chorujesz najczesciej ? Jakia najbardziej "cudaczna"potrawe jadles ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Hehehe i w co grasz? Tenis? Golf? tia i snowboard , wyscigi samochodowe ,hokej itp :xbiggrin: O której zazwyczaj kładziesz się spać? w domku to ok 22 jak wstaje rano do pracy a tutaj? hmm roznie , zalezy co robimy :xntongue: Gdzie jesteś?! tutaj ...niedaleko Mannheim ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Środa Popoludnie Kiedy na Ślunsku są ferie w tym roku? Czekam na Ślunzaków, z nimi zawsze jest wesoło... nie mam pojecia :xsmile: Jak myślisz, jak starożytni ustawili Stonehenge? nie mam pojecia Zadanieeyes.gifbr>Do budowy piramidy Chopsa użyto ponad 2,3mld bloków, każdy ważył ok. 4-6 ton. Egipcjanie budowali ją 20 lat. Jak szybko musieli zasuwać z tymi kamieniami? Ile czasu mogli przeznaczyć na jeden kamień? Możliwe, że wybudowali ją w tyle czasu, bez użycia nowoczesnych machin?…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKlap klap Cytat: „Ale pytanie Do... jabłka... Dobrze? ” Dlaczego wlasnie do jablka? Co chcialbys uslyszec od swojej kobiety?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ Grałaś kiedyś na jakiejś konsoli? tia...narazie gram codziennie :xbiggrin: Ile czasu dziennie spędzasz przed monitorem? duzo , nie liczylam ile ” Cytat od Mati: „Wieczorek Blady switek No... Bo teraz to tak trochę na czasie... To nie z kalendarzem Majow tylko marcikow Jak wytłumaczysz zagadkę Trójkąta Bermudzkiego? Silnym polem magnetyncznym jednak,nie jestem w stanie powiedziec dlaczego wzielo sie wlasnie w tych rejonach A tajemnice wpływu piramidy na różne rzeczy/ist…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostRiki tiki Grasz w szachy? Gdybys mial symbolicznie przyrownac do czegos swoje zycie , co by to bylo? Samaloat ktorym lecisz wpada w turbulencje ...jaka jest Twoja reakcja?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Słońce zaszło Ksiezyc wschodzi Co w marciku jest najfajniejsze? Nie mam pojecia...musialbys zapytac kogos kto mnie zna :xntongue: A najgorsze? Chyba spiostwo Kiedy nadejdzie kres marcika w ogame teamie? nie wiem narazie mi sie nie znudzilo jeszcze Czy ma to coś wspólnego z kalendarzem Majów? moje odejscie? ” Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ Kto tu zadaje pytania ? wszyscy? ” Pisałabyś w moim CT gdybym takowe miał? pewnie Lubisz się drażnić z kimś? tak...kto sie czubi …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostSzach szach W jaki sposob komunikowales sie z Mikolajem? Kto u Ciebie przynosi prezenty pod choinke ? Co dzis robiles caly dzien?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Południe Popoludnie :xkiss: Po prostu Matim...Matik Matus :xntongue: Bardziej mi chodziło ile łącznie wytrzymuje od kupienia do wyrzucenia... aaaa...jesli to cos w czym uwielbiam chodzic to tak dlugo az sie nie bedzie nadawalo do chodzenia...jesli cos normalnego to zazwyczaj do znudzenia Czy należysz do tzw. większości? to zalezy pod jakim wzgledem ... Wynalazłaś kiedyś coś? hehe nie Zachowałaś się kiedyś rasistowsko? nigdy i zawsze mnie takie zachowanie razilo ” Cytat od Yamato …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPat pat Gdybys mogl sie cofnac do dowolnej epoki ...jaka by to byla i dlaczego? Wiesz skad pochodzi zwyczaj ubierania choinki?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Łatwo się wzruszasz? nie Jesteś sentymentalna? w ogole Pamiętasz coś jak byłaś niemowlaczkiem lub bardzo mała? niby pamietam ale nie wiem czy dlatego, ze mi o tym opowiadaja czy faktycznie mam jakies przeblyski z tamtego okresu ” Cytat od Mati: „Wtorek wtorek-pomidorek :xkiss: Matikom? Matiom? :xbiggrin: Co robisz w sylwestra? ide na imprezke ze znajomymi Co zazwyczaj sprawia Ci ulgę? jesli uda mi sie zalatwic wazna dla mnie sprawe Ile mniej więcej czasu chodzisz w jaki…